Σάββατο, Οκτωβρίου 21

Α στα μα τη τος με το απόλυτο 4Χ4 ο Α.Ο. Διλινάτων.... 3-0 την Πρόοδο στην Ιθάκη

Με το παιχνίδι του 3ου ομίλου ανάμεσα σε Πρόοδο Ιθάκης - Διλινάτα, σήμερα Σάββατο 21/10 στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος", άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής, 1ης του δευτέρου γύρου των ομίλων του τοπικού κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλές και σημαντικές απουσίες, όμως πρόσφεραν παρά τα συγκεκριμένα προβλήματα καλό θέαμα και τρία τέρματα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο 45λεπτο, αφού μέχρι τότε δεν υπήρχε σκορ στην αναμέτρηση.

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν τους τρεις βαθμούς και την μαθηματικά πλέον πρόκριση τους στα προημιτελικά, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, διατηρώντας το απόλυτο (4Χ4) και φυσικά βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ανοίγοντας περισσότερο την "ψαλίδα" της διαφοράς στους +6 βαθμούς!

Οι γηπεδούχοι, που είχαν τις δικές τους ευκαιρίες για κάτι καλύτερο, γνώρισαν την 2η ήττα στον όμιλο και πλέον κινδυνεύουν να βρεθούν με συγκάτοικο στην 2η θέση, αν στο αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι, η Εύγερος επικρατήσει του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.

Τα γκολ του αγώνα

Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Στην επανάληψη η ομάδα του "μεγάλου χωριού", παρά την κούραση από τη "μάχη" του super cup της περασμένης Τετάρτης, θα καταφέρει να βρει τρεις φορές δίχτυα και θα περάσει ένα ακόμη δύσκολο εμπόδιο με νίκη. Την 4η στη σειρά σε ισάριθμα παιχνίδια!

Με τη συμπλήρωση ακριβώς μια ώρας αγώνα τα Διλινάτα θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1 με ωραία κεφαλιά του Δημ. Τζωρτζάτου, ύστερα από κόρνερ από αριστερά του Ε. Καλαφάτη.

Μετά από 4' θα έρθει και το δεύτερο γκολ. Ο Κουράνης θα "κλέψει" την μπάλα στο χώρο του κέντρου, θα προχωρήσει προς την αντίπαλη εστία, θα κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, ο Γ. Τσιντήλας δεν μπορεί να αποκρούσει και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 0-2 των φιλοξενούμενων.

Το τελικό 0-3 θα πετύχει στο 80' ο Χασάι με πλασέ, μετά από την πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, την μπάλα να περνάει στην πλάτη της άμυνας για τον Νικολοβιέννη και το τελευταίο να βγάζει την σέντρα από δεξιά στην περιοχή για τον σκόρερ.

Αυτό το σκορ θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού στον Σταυρό, τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την πρόκριση τους και μαθηματικά στον επόμενο γύρο και τους φιλοξενούμενους να περιμένουν το αυριανό παιχνίδι του Δ.Α.Κ. για να κλείσουν με τη σειρά τους και αυτοί μαθηματικά θέση στην 8αδα!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Μπαζάρογλου και Α. Μπλίκα.

Οι συνθέσεις

Πρόοδος Ιθ.:(Κ. Πίππος), Τσιντήλας Γ., Πάτερης, Σούλα, Totaj, Μωραΐτης (77' Φίλιππος, Πολυχρονάκης, Τσάγκας (90' Πίππος Ν.), Μπούσι (77' Πρίφτης), Μαγριπής (77' Κανέλλος), Πόρτολος, Βλησμάς (65' Φιαμπόλης).

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Καπογιαννάτος, Μάρκου Ε., Μάρκου Αλ. (81' Γκορρέια), Χασάι, Τζωρτζάτος Δημ. (85' Μάρκου Αντρ.), Πούλας, Σπανός, Νικολοβιέννης, Κουράνης, Τσιλιμιδός (90' Λαμπρόπουλος), Καλαφάτης Ε..

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου