Κυριακή, Οκτωβρίου 22

Πέρασε με το απόλυτο 4Χ4 ο Παλληξουριακός από την Σκάλα..... 2-0 τον Α.Ο. Πρόννων (Εικόνες)

Στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του τοπικού κυπέλλου στον 1ο όμιλο, σήμερα Κυριακή απόγευμα 22/10 στο Δημοτικό Σκάλας, ο Παλληξουριακός θα διατηρήσει το απόλυτο 4Χ4 στη διοργάνωση, απέναντι στον γηπεδούχο Α.Ο. Πρόννων με νίκη και σκορ 0-2.

Μια νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα τον οδηγεί στους "8" του τοπικού κυπέλλου στον επόμενο γύρο και μαθηματικά πλέον.

Οι "ερυθρόλευκοι", σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο θα πάρουν δίκαια τη νίκη.

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην 3η θέση με μία μόλις νίκη στα τέσσερα μέχρι τώρα παιχνίδια τους στον όμιλο και να μην έχουν εξασφαλίσει ακόμη μαθηματικά την πρόκριση τους, αν και δύσκολα μπορεί να χαθεί αυτή!

Στο Δημοτικό Σκάλας, σε γενικές γραμμές παρακολουθήσαμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή σε όλο το παιχνίδι.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Στο 20' ο Αντωνάτος θα πλασάρει για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Παπαβασιλείου.

Μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν θα χάσουν στο 25' οι γηπεδούχοι, με τον Μακρυνώρη απέναντι από τον Μαυρίδη να πλασάρει άουτ, μετά από πολύ ωραία συνεργασία με τον Α. Κουρκουμέλη.

Χωρίς σκορ θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, αφού αυτό το 0-0 θα παραμείνει μέχρι την ολοκλήρωση του.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο και στο 48' θα πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Ο Λυκούδης εκτελεί το κόρνερ από αριστερά, δεν μπορούν να απομακρύνουν οι αμυντικοί των γηπεδούχων, στο σουτ του Μπέρκη και ο Σπανίδης στην επαναφορά με σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Μετά από 20' οι Πρόννοι θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν αφού θα χαθεί τριπλή ευκαιρία στην αντίπαλη εστία.

Ο Α. Κουρκουμέλης θα βγάλει σέντρα σουτ από αριστερά για να απομακρύνει δύσκολα ο Μαυρίδης, η μπάλα θα φτάσει στον Κωνσταντόπουλο που θα κάνει το σουτ και ο Μαυρίδης να σώνει με τα πόδια. Η φάση συνεχίστηκε με το νεαρό Κρασί που θα γίνει εκ νέου κάτοχος, να κάνει το σουτ και η μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Οι "ερυθρόλευκοι" στο 78' θα "κλειδώσουν" τη νίκη τους με το νεαρό Χοτζάι να φεύγει από δεξιά στην κόντρα και να πλασάρει εξαιρετικά στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου για το τελικό 0-2.

Με αυτή τη νίκη ο Παλληξουριακός διατήρησε το αήττητο και διεύρυνε το απόλυτο στο 4Χ4, παραμένοντας μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, θα περιμένουν λίγο ακόμη για να οριστικοποιήσουν και μαθηματικά τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Β. Θωμά και Χ. Τοτάκη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Ρώσσης, Ρασσιάς (45' Κατσιλίδης), Κωνσταντόπουλος, Xhelaj, Xhelaj, Ζαπάντης Κ. (65' Κρασί), Μακρυνώρης (65' Ντούκας), Ρραπάι (65' Τσάκος), Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Σπ. (72' Δημητράτος).

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μαυρίδης, Γαλανός (65 Χατζιάι), Σπανίδης (65' Μπράτι), Λυκούδης, Αντωνάτος (82' Ρεμούντης), Μπέρκης, Xoxhaj (82' Ζάβαλης), Ζυκάι, Γαβαλάς, Κορσιάνος (65' Μαλλιώρης), Πολυδωράτος.

Παρακάτω εικόνες από το σημερινό παιχνίδι










Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου