Σάββατο, Οκτωβρίου 28

Με πειστική εμφάνιση πέρασε από την Σκάλα ο Πυλαριακός.... 3-0 τον Α.Ο. Πρόννων

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου ανάμεσα σε Πρόννους - Πυλαριακό, σήμερα Σάββατο 29/10 στις 3 και 30 το απόγευμα στο Δημοτικό Σκάλας, άνοιξε η αυλαία της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου και τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη καθαρά με σκορ 3-0!

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και με μια νέα πειστική εμφάνιση πανηγύρισαν δίκαια το 4ο τρίποντο στη διοργάνωση.

Σε γενικές γραμμές στη Σκάλα παρακολουθήσαμε ένα μέτριο παιχνίδι, τους φιλοξενούμενους, πιο ομάδα να πατούν καλύτερα γήπεδο, απέναντι στους γηπεδούχους οι οποίοι ναι μεν προσπάθησαν, όμως αυτό δεν έφτανε να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και να τελειώσουν νωρίτερα με την υπόθεση πρόκριση!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι και στην αρχή θα απειλήσουν με ισάριθμα σουτ των Κουμαριώτη στο 4' και Γ. Καλιβωκά στο 6' να αποκρούονται από τον Παπαβασιλείου χωρίς πρόβλημα.

Με τη συμπλήρωση 20' στο Δημοτικό Σκάλας οι "κυανέρυθροι" από την Πύλαρο θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1.

Ο Γ. Καλιβωκάς στην κόντρα θα κάνει το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα σταματήσει στα σώματα των αμυνομένων, θα φτάσει στον Σαλιάι στην περιοχή και απέναντι από τον Παπαβασιλείου θα πλασάρει έξυπνα και εύστοχα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι, θα απειλήσουν για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία στο 28', όταν ο Αλ. Κουρκουμέλης αλλάζει γήπεδο από αριστερά στα δεξιά με μεγάλη πάσα ακριβείας για τον Τσάκο, ο Δ. Καλλιβωκάς προς στιγμή θα χάσει την μπάλα, αλλά με νέα προσπάθεια στα πόδια του επιθετικού των Πρόννων θα διώξει σε κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελείται από δεξιά με τον Κ. Ζαπάντη, η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή στον αμαρκάριστο Τσάκο, όμως ο τελευταίος θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα άουτ, λίγο πάνω από την εστία των Πρόννων.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσάκος με ωραία σέντρα από δεξιά θα βρει στην περιοχή τον Κρασί, όμως ο τελευταίος δεν κάνει καλό κοντρόλ και έτσι χάνεται μια καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει η ομάδα του.

Και ενώ οι ομάδες ήταν έτοιμες να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια με αυτό το 0-1, ο Παπαλεξάτος με ένα τρομερό σουτ, εκτός περιοχής θα στείλει την μπάλα στο αριστερό "Γ" της αντίπαλης εστίας, η οποία πρώτα θα βρει στο δοκάρι και ύστερα θα καταλήξει στα δίχτυα, του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαβασιλείου για το 0-2.

Ήταν ένα φανταστικό, ένα πανέμορφο γκολ, από τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων.

Έτσι, το πρώτο μισό θα ολοκληρωθεί με σκορ 0-2 για τους φιλοξενούμενους και μαζί με ένα σοβαρό προβάδισμα νίκης.

Στην επανάληψη, η κούραση, οι πολλές αλλαγές και εκείνο το 0-2 που άφηνε ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους και απογοητευμένους τους γηπεδούχους, είχε σαν αποτέλεσμα να χαθούν το θέαμα και ο ρυθμός του πρώτου 45λεπτου.

Στο 55' ο Σαλιάι θα παίξει την μπάλα παράλληλα στην περιοχή για τον Κουμαριώτη, τον οποίο προλαβαίνει τελευταία στιγμή ο Ρασσιάς και απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 66' οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, αφού ο Αλ. Κουρκουμέλης θα δει δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) για ένα δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Βασιλόπουλο.

Σημαντική ευκαιρία για τον Πυλαριακό στο 77' με τον Βασιλόπουλο, ύστερα από την κάθετη του Καλιβωκά στην περιοχή και δεξιά, να πλασάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαβασιλείου.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στο 88' θα πραγματοποιήσει εντυπωσιακή επέμβαση στο δυνατό, κοντινό σουτ του Γ. Καλιβωκά.

Νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Παπαβασιλείου στο 89'. Αυτή την φορά με τα πόδια στο σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Στο 90+2' ο Κουμαριώτης θα βρει στην περιοχή τον Δρακάτο με τον τελευταίο να πλασάρει άστοχα, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών της εστίας του Παπαβασιλείου.

Το "κερασάκι" στην τούρτα θα βάλει στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+3' ο Κουμαριώτης, ο οποίος μετά την κάθετη του Γ. Καλλιβωκά στην περιοχή, θα πλασάρει εύστοχα για το 0-3.

Με αυτό το 0-3 οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν τις 4 νίκες στη σειρά, ενώ οι γηπεδούχοι θα δεχθούν την 4η ήττα στη φάση των ομίλων, σε πέντε παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην "καθαρίσουν" οριστικά την υπόθεση πρόκριση στην 8αδα!

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τον κ. Χρ. Αβάζαρος και την κ. Κ. Χαρίση.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννοι:(Κ. Στάβερης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Ρώσσης (54' λ.τ. Μπάμπης Γ.), Ρασσιάς, Xhelaj (70' Ζαπάντης Ε.), Ζαπάντης Κ. (63' Κατσιλίδης), Μακρυνώρης (63' Κουρκουμέλης Κυρ.), Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Σπ., Κρασί, Τσάκος (70' Ντούκας).

Πυλαριακός:(Κ. Καβαλλιεράτος), Δ. Καλλιβωκάς, Ποταμιάνος Ι. (72' Δρακάτος), Κλειτογιάννης, Ποταμιάνος Α., Μανωλάτος, Καλλιβωκάς Γ., Παπαλεξάτος (63' Τουλάτος Στ.), Κουμαριώτης, Σαλιάι, Βασιλόπουλος Π., Σταμούλης Π..

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου