Τρίτη, Οκτωβρίου 17

Ευχαριστήριο οικογένειας Αντ. Χαραλαμπέλη και Νικ. Κουμαριώτη για την συμπαράσταση στο πένθος τους

Θα θέλαμε να εκφράσουμε μέσα από την καρδιά μας ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλο το παιδιατρικό ιατρικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς που παρόλο την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση του παιδιού μας δεν σταμάτησαν να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να την βοηθήσουν!

Ακόμα θα θέλαμε σ’ αυτό το δύσκολο ταξίδι να ευχαριστήσουμε τον κύριο Νίκο Φωκά που ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε ανάγκη αίματος που είχε το παιδί μας για κάθε επέμβαση, τον κύριο Νίκο Ζησόπουλο που με τις γνώσεις του και την όρεξη του ήταν δίπλα μας σε κάθε φαρμακευτική ανάγκη του παιδιού!

Ακόμα θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε την εταιρεία μεταφορών Λυκούδης που μετέφερε τις φιάλες οξυγόνου που είχε ανάγκη το παιδί μας δωρεάν, το ανθοπωλείο Μπενετάτος flowers για τον δωρεάν στολισμό της Εκκλησίας την ημέρα της τελετής, το γραφείο τελετών Μπενετάτος Χριστόδουλος για τη μεταφορά και διοργάνωση όλης της τελετής δωρεάν!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ομάδες Α.Ο. Εικοσιμίας, Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς και την Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για την ειλικρινή συμπαράσταση στον πόνο μας!

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που μας στήριξε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα να είστε όλοι καλά ευχόμαστε αυτός ο άγγελος να μας προστατεύει όλους!

Με εκτίμηση Οικογένεια Χαραλαμπέλη Αντώνη & Νικολέτας Κουμαριώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου