Παρασκευή, Μαΐου 24

Την Κυριακή 26/5 η συνέχεια των playoffs ανόδου στην Γ' Εθνική με την 6η αγωνιστική..... Στην Πάτρα με Ατρόμητο Παλληξουριακός

Συνέχεια την Κυριακή 26/5 των μπαράζ προβιβασμού για άνοδο στην Γ' Εθνική, με την 6η προτελευταία αγωνιστική και τον αήττητο Α.Ο. Παλληξουριακό, να φιλοξενείται στην Πάτρα από τον αδιάφορο βαθμολογικά Ατρόμητο Πατρών στα Ζαρουχλέϊκα.

Αγωνιστική δράση θα έχουμε επίσης, στους Γαργαλιάνους και στα Κρέστενα.

Ο Γ.Σ. Πανγυθεατικός έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική.

          

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή 26-5-2024  ώρα:16:15

Γήπεδο Ζαρουχλέϊκων Πάτρας

Ατρόμητος Πατρών-Α.Ο. Παλληξουριακός

Λαθύρης

Ευάγγελος

Κουρκουνάσιος Αθ.

Παπαδάμ Σωτ.

(Πειραιώς)

2.

Κυριακή 26-5-2024  ώρα:16:15

Δημοτικό Γήπεδο Γαργαλιάνων

Α.Ο. Μιλτιάδης - Α.Σ. Θύελλα Αμπελοκ.

Καζανάς

Σπυρίδων

Ροκοπάνος Ελ

Μπάκας Ιωαν.

(Αιτωλ/νίας)

3.

Κυριακή 26-5-2024  ώρα:16:15

Δημοτικό Γήπεδο Κρεστένων

Α.Ο. Ξενοφών Κρ. - Α.Ο. Παναρκαδικός

Φίτσας

Γεώργιος

Ζιώγας Αλ.

Νάστος Ζώης

(Πρέβεζας-Λευκ/ας)

          

Την Κυριακή 26/5 και ώρα 4 και 15' το απόγευμα, στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 6ης προτελευταίας αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος ανόδου στη Γ' Εθνική, ο Παλληξουριακός φιλοξενείται σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με φόντο την άνοδο, από τον ουραγό Ατρόμητο Πατρών, με στόχο να φύγει από ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι αήττητος και γιατί όχι με τους τρεις βαθμούς που θα του ανοίξουν διάπλατα το δρόμο για τη Γ' Εθνική της επόμενης σεζόν!

Ο Τάσος Παθεοδωρόπουλος, έχει να διαχειριστεί κάποιες σημαντικές απουσίες λόγω καρτών, αλλά και κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών.

Όμως μόνο αυτά δεν μπορεί να σκέφτεται και για αυτό θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για το σημαντικό αυτό τρίποντο που θα είναι το δεύτερο στη σειρά.

Από την άλλη, ο Σάκης Πεφάνης, τεχνικός των γηπεδούχων, έχει και αυτός τις δικές του απουσίες, άλλωστε αυτό στην ομάδα της Αχαΐας συμβαίνει από την αρχή της σειράς και πλέον όλοι έχουν συνηθίσει να πορεύονται με αυτά.

Φυσικά οι γηπεδούχοι, σε μία κακή από πλευράς αποτελεσμάτων μίνι σειρά, θα επιδιώξουν να κερδίσουν τους πρώτους τους βαθμούς για να διασκεδάσουν έτσι τις εντυπώσεις.

Μετά από 4 αγώνες παραμένουν ουραγοί, χωρίς βαθμό και φυσικά εκτός στόχου ανόδου, μετρώντας ισάριθμες ήττες.

Ο εκπρόσωπος του τοπικού μας ποδοσφαίρου Παλληξουριακός, με τα ίδια παιχνίδια παραμένει αήττητος με απολογισμό 1 νίκη - 3 ισοπαλίες, ενώ βρίσκεται σε θέση ανόδου (3η), ισόβαθμος του Μιλτιάδη με 6 βαθμούς, τον οποίο θα φιλοξενήσει τελευταία αγωνιστική στον Άγιο Αντώνη σε καθοριστικό παιχνίδι.

Σίγουρα, οι γηπεδούχοι μπορεί να έχουν μείνει εκτός τροχιάς ανόδου και μαθηματικά, όμως είναι σίγουρο ότι, θα παλέψουν για την πρώτη τους νίκη και για το γόητρο, ώστε να αλλάξει η εικόνα τους και ίσως η θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα, από αυτή των ουραγών.

Οι "ερυθρόλευκοι", δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να παρασυρθούν από την βαθμολογική θέση των αντιπάλων τους, αφού ο Ατρόμητος είναι ο πρωταθλητής της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, διαθέτει πολύ καλή ομάδα, με τις πολλές και σημαντικές απουσίες μέχρι τώρα να του έχουν στοιχίσει και να τον έχουν θέσει εκτός ανόδου.

Επίσης θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα είναι αγωνιστικά αδιάφοροι, αφού όπως προαναφέραμε υπάρχει το γόητρο και η φανέλα.

Οι ποδοσφαιριστές του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, παρά τις σημαντικές απουσίες, σε μία δύσκολη αναμέτρηση καλούνται να παρουσιαστούν και πάλι σοβαροί, βάζοντας βάσεις ανόδου, παρουσιάζοντας τη γνωστή πολύ καλή τους εικόνα.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ευαγγ. Λαθύρης με βοηθούς τους κ.κ. Αθ. Κουρκουνάσιο και Σωτ. Παπαδάμ από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

         

Ποιος είναι ο αντίπαλος των «ερυθρόλευκων»:

Ο Α.Π.Σ. Ατρόμητος Πατρών είναι αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος με έδρα την Πάτρα. Επίσημο έτος ίδρυσης του είναι το 1929 και διαθέτει ενεργά τμήματα ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών.

Το ανδρικό τμήμα ποδοσφαίρου του Ατρόμητου συστάθηκε με την ίδρυση του συλλόγου το 1929 και είναι το αρχαιότερο του τμήμα. Έχει αγωνιστεί κατά καιρούς σε όλες τις κατηγορίες της Ε.Π.Σ. Αχαΐας

Ξεκίνησε από το Πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας για να ανεβεί στην Β΄ πρώτη φορά το 1930 έως το 1934. Το 1935 ανέβηκε στην Α' Κατηγορία για να ανέβει ξανά το 1974, όπου αγωνίζεται συνεχώς έως σήμερα.

Ο Ατρόμητος Πατρών το 1975 έχασε το Πρωτάθλημα Αχαΐας σε αγώνα μπαράζ από τον Άρη Πατρών, στερούμενος έτσι την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου από όπου και θα διεκδικούσε την άνοδο στη Β΄ Εθνική

Τη σεζόν 1992-93 στέφθηκε Πρωταθλητής Αχαΐας και κέρδισε την άνοδο στο Πρωτάθλημα Δ΄ Εθνικής της επόμενης περιόδου με γνωστούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ όπως οι Δημήτρης Τσαούσογλου, Γιάννης Κατσιγιάννης, Κώστας Τριαδάς, Κώστας Κυριακόπουλος, Γιάννης Κόντος, Παναγιώτης Μέξας κ.α.

Στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 1993-94 τερμάτισε στην 11η θέση με 13 νίκες 4 ισοπαλίες και 17 ήττες και υποβιβάστηκε.

Τις σεζόν 2014-15 και 2015-16 ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Αχαΐας, όπου στους τελικούς αντιμετώπισε τους Άρη Πατρών και Κεραυνού Αγίου Βασιλείου αντίστοιχα.

Σάκης Πεφάνη - προπονητής Ατρομήτου

Τη σεζόν 2018-19 έφτασε ξανά στον τελικό, όπου επικρατώντας του Παναιγιάλειου με 2-1 με ανατροπή αναδείχθηκε κυπελλούχος Ε.Π.Σ. Αχαΐας για πρώτη φορά, κερδίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή του στο Κύπελλο Ελλάδας της επόμενης περιόδου.

Αγωνίζεται στο Δημοτικό Γήπεδο Ζαρουχλαιίκων, το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα.

Τα χρώματα τους είναι πορτοκαλί – μπλε και προπονητής του ο κ. Σάκης Πεφάνης.

Ο Ατρόμητος Πατρών είναι επίσης ο πρωταθλητής Ε.Π.Σ. Αχαΐας για την περίοδο 2023-2024.

         

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδα

Βαθμ.

Αγ.

Νίκ.

Ισοπ.

Ήττ.

Γκολ

1.

Α.Ο. Παναρκαδικός

13

5

4

1

0

10 - 03

2.

Γ.Σ. Πανγυθεατικός

8

5

2

2

1

08 - 03

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός

6

4

1

3

0

06 - 03

4.

Α.Ο. Μιλτιάδης

6

4

2

0

2

 05 - 05

5.

Α.Ο. Ξενοφών Κρ.

4

4

1

1

2

04 - 08

6.

Α.Σ. Θύελλα Αμπ.

3

3

1

0

2

06 - 09

7.

Ατρόμητος Πατρών

0

4

0

0

4

01 - 09

         

Η επόμενη 7η (τελευταία) αγωνιστική

(Κυριακή 2/6/2024)

α/α

Αγώνας

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Μιλτιάδης

2.

Ατρόμητος Πατρών - Α.Ο. Ξενοφών Κρεστ.

3.

Α.Σ. Θύελλα Αμπελ. - Γ.Σ. Πανγυθεατικός

4.

Ρεπό: Α.Ο. Παναρκαδικός

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου