Σάββατο, Μαΐου 11

Απονομές στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας του Κ.Ο.Α......... Νικητής ο Χρ. Παπαναστασάτος (Φωτορεπορτάζ)

Με τις απονομές, ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 11/5 το βράδυ, στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου (γήπεδα τένις), το Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κεφαλονιάς, που διοργάνωσε με επιτυχία ο Κεφαλληνιακός Όμιλος Αντισφαίρισης.

Ο σημερινός μεγάλος τελικός της Α' κατηγορίας δεν πραγματοποιήθηκε, μιας και ο πολυνίκης του θεσμού Κωστής Αντωνάτος, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αφού καθυστέρησε η άφιξη του στο χώρο, με αποτέλεσμα ο άλλος finalist Χρήστος Παπαναστασάτος, να αναδειχθεί νικητής χωρίς αγώνα.

Στη διοργάνωση που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, συμμετείχαν 64 αθλητές χωρισμένοι σε τρία γκρουπ δυναμικότητας και διεξήχθησαν περισσότεροι από 130 αγώνες.

Στην Α' κατηγορία, την 1η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Παπαναστασάτος και τη 2η ο Κωστής Αντωνάτος, ενώ την 3η ο Σάββας Ζαμπαύτης, ο οποίος επικράτησε στο μικρό τελικό με 2-0 σετ του Πάνου Ρουμελιώτη.

Στην Β' κατηγορία την 1η θέση κατέλαβε ο Σπύρος Μαγουλάς, τη 2η ο Μιχάλης Λιάτος και την 3η ο Διονύσης Γαρμπής.

Στην Γ' κατηγορία την 1η θέση κατέκτησε ο Χριστόφορος Βαββάσης την 2η ο Γρηγόρης Αλεβιζόπουλος και την 3η ο Δημοσθένης Παπαευαγγέλου.

Τέλος, στις γυναίκες την 1η θέση κατέλαβε η Μιλένα Λεών και τη 2η η Ερμιόνη Ζαχαριάδη.

Αφού δεν είχαμε τελικό και αφού έγιναν κάποιοι σύντομοι χαιρετισμοί, στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι απονομές.

Αμέσως μετά, ακολούθησε μια λιτή τελετή λήξης προς τιμή των θεατών και των αθλητών που έλαβαν μέρος.

Τίμησαν με την παρουσία τους εκτός των άλλων, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ κ. Νίκος Μοντεσάντος και ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας, Polo Hellas κ. Πετρος Λυγερίδης, οι οποίοι έκαναν και κάποιες απονομές.

Επίσης, παραβρέθηκε ο εκ των χορηγών του πρωταθλήματος κ. Γιαν. Βουργίδης, όπου μαζί με Μέλη του ομίλου και τους κ.κ. Γ. Βινιέρη - Δημ. Σπανό, έκαναν τις υπόλοιπες απονομές.

Να αναφέρουμε εδώ ότι, τιμήθηκε με ειδική πλακέτα από τον Κ.Ο.Α., ο κ. Μιχ. Λιάτος για την προσφορά του στον όμιλο.

Τα δώρα στους νικητές, προσέφερε η εταιρία POLO Hellas και τα εστιατόρια Butlers House και Γέφυρα - Αριστοφάνης.

Συγχαρητήρια στον δραστήριο όμιλο του Κ.Ο.Α., αλλά και όσους συμμετείχαν στους αγώνες.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σημερινό τελικό και τις απονομές


Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου