Σάββατο, Μαΐου 18

Όλα έτοιμα για τον μεγάλο αυριανό φιλανθρωπικό αγώνα Αιμοδότες Α.Ο. Φωκάτων – Μικτή Κεφαλονιάς (Εικόνες από την προπόνηση)

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, αύριο Κυριακή 19/5/2023 και ώρα 5 το απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, θα πραγματοποιηθεί μια σπουδαία από όλες τις πλευρές, ποδοσφαιρική εκδήλωση.

Πρόκειται για τον καθιερωμένο φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της ομάδας των αιμοδοτών του Α.Ο. Φωκάτων και της Μικτής Κεφαλονιάς - Ιθάκης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ».

Για το σκοπό αυτό θα υπάρχει κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 3 Euro, τα οποία ήδη διατίθενται.

Ο αγώνας αυτός, αποτελεί συνδιοργάνωση της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλληνίας & Ιθάκης, του Π.Σ. Φωκάτων και του τοπικού Αθλητικού  site Sportsthea.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τον κόσμο της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης να παραβρεθεί στην εκδήλωση και να τιμήσει με την παρουσία του τον αγώνα, στηρίζοντας παράλληλα την προσπάθεια τους, αλλά και τον ιερό σκοπό της!

Προπονητές των δύο ομάδων θα είναι: Από τους αιμοδότες οι κ.κ. Νίκος Κορσιάνος – Παν. Στεφανάτος και από την Μικτή Κεφαλονιάς οι κ.κ. Θόδωρος Βουκελάτος – Δημήτρης Ζησιμάτος.

Να αναφέρουμε ότι σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν προπόνηση, σε ένα πολύ όμορφο κλίμα και όπως ήταν φυσικό με πολλά πειράγματα ένθεν και ένθεν, που έκαναν ακόμη πιο ξεκούραστη την προπόνηση.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Π. Μπαζάρογλου.

Να τονίσουμε εδώ ότι, εκτός από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις και πολλές εκπλήξεις, που σίγουρα αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε και να χειροκροτήσετε.

Περισσότερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου αύριο Κυριακή 5 το απόγευμα.

Ευχαριστούμε και είμαστε σίγουροι ότι, θα τιμήσετε με την παρουσία σας την παραπάνω εκδήλωση και τον σκοπό της, θαυμάζοντας τους αιμοδότες, αλλά και τους ποδοσφαιριστές  του τοπικού ποδοσφαίρου που αποτελούν τη Μικτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης.

Οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν τις δύο ομάδες είναι οι παρακάτω:

Μικτή Κεφαλονιάς:(Θ. Βουκελάτος – Δ. Ζησιμάτος), Ζάβαλης Γιώργος, Σταμούλης Παναγής, Κλειτογιάννης Τάσος, Καραγιαννάκης Ελισσαίος, Καρασαββίδης Γιώργος, Βαλεντής Στάθης, Αποστολάτος Σπύρος, Μεσολωράς Διονύσης, Ντόστι Μαρίνος, Γεωργόπουλος Άγγελος, Βαγγελάτος Βασίλης, Ακριστινέι Ανδρέας, Βανδώρος Λεωνίδας, Πολλάκης Γεράσιμος, Ζαπάντης Κώστας, Κουρκουμέλης Σπύρος, Ρασσιάς Γιώργος, Πίππος Κώστας, Πρεβεζιάνος Βασίλης, Τσίρος Ανδρέας, Παπαστεργίου Δημήτρης, Πολλάτος Δημήτρης, Καπογιαννάτος Λευτέρης, Μπουρλώτος Ζαχαρίας, Χρυσανθακόπουλος Σπύρος, Λουκέρης Νίκος.

Αιμοδότες Φωκάτων:Ν. Κορσιάνος – Π. Στεφανάτος), Φωκάς Ευάγγελος – Διονύσιος, Χασάι Κέβιν, Τζωρτζάτος Κώστας, Ζαμπαύτης Σάββας, Ντουκάι Ντετάρ, Καπλάνης Ανδρέας, Μπούσι Αρντίτ, Αραβαντινός Γεράσιμος, Κουστουμπάρδης Σπύρος, Κουμαριώτης Λάμπρος, Ντουκάι Αλμπιον, Μάστορας Θωμάς, Φωκάς Χρήστος, Καλαφάτης Λευτέρης, Παπαναστασάτος Νίκος, Βουκελάτος Γιάννης, Κόμητας Γεράσιμος, Κουμαριώτης Παναγιώτης, Σπανός Βασίλης, Τζωρτζάτος Χρήστος, Αναλυτής Σάκης, Αυλωνίτης Κώστας, Φίλιππας Γεράσιμος.

Παρακάτω στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση







































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου