Κυριακή, Μαΐου 26

Ήττα στην Πάτρα για τον Παλληξουριακό 3-0 από τον Ατρόμητο.... Τρεις ομάδες διεκδικούν δύο "εισιτήρια" ανόδου (Εικόνες-video)

Δεν τα κατάφερε στο σημερινό κρίσιμο παιχνίδι του στην Πάτρα ο Παλληξουριακός με αντίπαλο τον ουραγό Ατρόμητο, αφού θα γνωρίσει μια άσχημη ήττα με σκορ 3-0 και η τελευταία αγωνιστική θα είναι αυτή που θα κρίνει την τελική του κατάταξη στην προσπάθεια κατάκτησης του ενός από τα δύο "εισιτήρια" που οδηγούν στην Γ' Εθνική της επόμενης σεζόν και θα τα διεκδικήσουν τρεις ομάδες (Μιλτιάδης – Πανγυθεατικός και Παλληξουριακός).

Η ομάδα της Κεφαλονιάς, με πολλές και σημαντικές απουσίες, όπως ήταν φυσιολογικό, δεν μπόρεσε να φτάσει στις εμφανίσεις των προηγούμενων αγωνιστικών, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα που κάνει το όνειρο ακόμη πιο δύσκολο, αφού πλέον δεν είναι στα δικά της χέρια, η τύχη της και θα χρειαστεί ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων, εφόσον επικρατήσει του Μιλτιάδη, για να μπορέσει να είναι μέσα στην τριάδα προβιβασμού.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες, όπως προαναφέραμε, των Πολυδωράτου – Κουκοβίνου – Pachreco, λόγω τιμωρίας, ήταν η βασική αιτία του σημερινού άτυχου αποτελέσματος στα Ζαρουχλέϊκα.

Μία ήττα που δυσκολεύει περισσότερο την προσπάθεια της, την τελευταία αγωνιστική. 

Σίγουρα όμως, δεν έχει κριθεί τίποτε οριστικά.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους καλύτερους, (σε αυτό το παιχνίδι παρατάχθηκαν πλήρης), να παίρνουν το πρώτο τους τρίποντο γοήτρου, αν και οι "ερυθρόλευκοι" το πάλεψαν, όσο τους το επέτρεπαν οι συνθήκες του αγώνα, είχαν δοκάρι και έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, για ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό το 0-3.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι γηπεδούχοι, θα μπουν δυνατά και αποφασιστικά από την αρχή και μόλις στο 2' θα προηγηθούν 1-0 με γκολ του Κωστή.

Στο 27' ο Γκότσης θα είναι ο σκόρερ του 2-0 με κοντινό πλασέ στην πάσα του Κωστή, μετά την ωραία ενέργεια από δεξιά. 

Ένα γκολ που θα δώσει προβάδισμα νίκης, μιας και με αυτό το σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο παιχνίδι των Ζαρουχλέϊκων.

Σε αυτό το διάστημα οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τις δικές τους ευκαιρίες με τον Γεωργάκη στο 4′, Μπράτι στο 15′, Αντωνάτο στο 23′, και Λυκούδη στο 39′.

Στην επανάληψη, δεν άλλαξε η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και στο 61' ο Γκότσης με ωραίο διαγώνιο σουτ από δεξιά της περιοχής, θα "κλειδώσει" την πρώτη νίκη της ομάδας του, πετυχαίνοντας το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι, αντέδρασαν μετά από αυτό το γκολ, ανέβασαν την απόδοσή τους στο τελευταίο εικοσάλεπτο αλλά πλέον ήταν αργά.

Είχαν δοκάρι με τον Γαλανό στο 90′ και ευκαιρίες με τους Χατζιάι στο 72′, τον Κορσιάνο στο 78′, το φάουλ του Λυκούδη στο 91′ και τον Γεωργάκη στο 92′.

Για τους γηπεδούχους, ήταν απλά μία νίκη γοήτρου, αφού έχουν μείνει ήδη εκτός διεκδίκησης θέσης ανόδου, ενώ για τον Παλληξουριακό δημιουργεί πρόβλημα και πλέον δεν κρατάει στα δικά του χέρια τη συμμετοχή του, την επόμενη σεζόν στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Έτσι, εκτός της νίκης στο φινάλε και στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Μιλτιάδη στον Άγιο Αντώνη, θα χρειαστεί και ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Δηλαδή θα χρειαστεί νίκη με διαφορά τουλάχιστον 3 τερμάτων και αν δεν συμβεί αυτό (διαφορά τερμάτων), ήττα του Πανγυθεατικού στη Ζάκυνθο από την αδιάφορη βαθμολογικά Θύελλα Αμπελοκήπων.

Ας ελπίσουμε ότι, θα είναι ευνοϊκά τα αποτελέσματα της επόμενης Κυριακής και η ομάδα της Κεφαλονιάς θα κερδίσει το ένα από τα δύο "εισιτήρια" ανόδου που υπολείπονται και θα τα διεκδικήσουν τρεις ομάδες.

Διαιτητής ο κ. Ε. Λαθύρης με βοηθούς τους κ.κ. Αθ. Κουρκουνάσιο Σωτ. Παπαδάμ από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Οι συνθέσεις

Ατρόμητος Πατρών:(Πεφάνης), Δούρος, Παπασπυρόπουλος (70' Μακρής), Πανταζόπουλος, Νικολακόπουλος, Σπανός, Λαζανάς, Στεργίδης (75' Κορφιάτης), Αρβανίτης (70' Παναγιωτόπουλος), Γκότσης (60' Μπακόπουλος), Σμυρλής, Κωστής.

Παλληξουριακός: (Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Μπεκρής, Καραϊ, Λυκούδης, Κορσιάνος, Αντωνάτος, Μπράτι (76′ Γαβαλάς), Χασαϊ, Αντωνάτος, Γεωργάκης, Συριάτος.

** Με την βοήθεια του φίλου δημοσιογράφου Π. Μάλλιου, τον οποίο ευχαριστούμε πολύ.

Παρακάτω video & εικόνες από το παιχνίδι με τον φακό του thematch

































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου