Τετάρτη, Μαΐου 15

Ήττα για τον Α.Σ. Κεφαλληνιακό 59-67 από τον Τρίτωνα

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με μεγάλη ένταση από τους παίκτες και όμορφο παλμό από την κερκίδα, παρακολουθήσαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου στην Α1, μεταξύ των ομάδων Κεφαλληνιακού και Τρίτωνα. 

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αγχωμένοι και νευρικοί, αφού "έπρεπε" να κερδίσουν το παιχνίδι, ενώ οι φιλοξενούμενοι χωρίς άγχος καθότι παρατάχθηκαν με μόλις 7 παίκτες. 

Οι παίκτες του coach Κωστίδη βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι στο ημίχρονο. 

Ο Τρίτωνας είχε τις επιθετικές λύσεις και κατάφερε να έχει προβάδισμα στο τέλος του παιχνιδιού με 10 πόντους.

Εκεί, οι γηπεδούχοι βρήκαν αντίδραση και πετυχαίνοντας μεγάλα σουτ, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (55-55), ενώ είχαν και την ευκαιρία να κερδίσουν καθότι είχαν επίθεση 3,5 δευτερολέπτων στο τέλος της κανονικής διάρκειας. 

Στην παράταση οι φιλοξενούμενοι πολύ γρήγορα πέτυχαν 7 αναπάντητους πόντους και κάπου εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Δεκάλεπτα: 7-12, 20-15, 12-16, 16-12, 4-12 (παράταση)

Τελικό σκορ: 59-67

Διαιτητές: Κωστής - Μπολάνο

Α.Σ. Κεφαλληνιακός:(Κωστίδης), Αντωνάτος 18 (3), Γαρμπής 3 (1), Χρηστάτος 2, Βασιλάτος, Τιμοθεάτος 7 (1), Θεοδωράτος 4, Μεσολωράς, Κουνάδης, Μουίκης 4, Καραπέτσας 9 (2), Παπαδάτος 6, Δρακονταειδής 6.

Α.Σ. Τρίτων Πατρών:(Λιόλιος Π.), Λιόλιος Ν. 15 (1), Φίζι 4, Καρυστινός 24 (6), Λιόλιος Δ. 3, Λιόλιος Π. 2, Νταβλούρος 7 (1), Λουίζος 12. 

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου