Δευτέρα, Μαΐου 13

Δύο πρωτιές για τον Κεφαλληνιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Οι αθλητές του Ομίλου Τόλης Γιάννης και Λιναρδάτου Μαρίζα επέστρεψαν με τις πρώτες θέσεις από τα πρωταθλήματα Ε3 Open της 19ης εβδομάδας στην Πρέβεζα και το Προπαιδικό τουρνουά στην Κόρινθο που διεξήχθησαν από 10 ως 12 Μαΐου.

Στο Ε3 Open της 19ης εβδομάδας στην Πρέβεζα στην κατηγορία Α16 αγωνίστηκε ο Τόλης Γιάννης. Σε 32άρι ταμπλό πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση έφερε τρεις νίκες φτάνοντας στον τελικό όπου αντιμετώπισε τον δυνατό Μπενετάτο Συμεών επικρατώντας τελικά με 75 60.

Οι επιτυχίες για τον όμιλο συνεχίστηκαν με τη Λιναρδάτου Μαρίζα όπου συμμετείχε στο Προπαιδικό τουρνουά της ΣΤ Ένωσης στην Κόρινθο στην κατηγορία Κοριτσιών κάτω των 10 ετών. 

Η αθλήτρια σε 16άρι ταμπλό σημείωσε τρεις νίκες μέχρι τον τελικό όπου επικράτησε με 40 42 κερδίζοντας την πρώτη θέση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους αθλητές για την κατάκτηση των πρώτων θέσεων, τους εύχεται να συνεχίσουν με την ίδια επιμονή και να σημειώσουν πολλές ακόμη διακρίσεις.

Συγχαίρει τους προπονητές Κόμητα Μάκη και Αντώνατο Βύρωνα οι οποίοι συστηματικά εργάζονται ώστε οι αθλητές του ομίλου να σημειώνουν αυτές τις επιδόσεις. Επίσης ευχαριστεί θερμά την IONIAN P LINES για την ευγενική χορηγία.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος      Ο Γραμματέας


Ανδρεόλα Ελένη       Μπόβολος Χαράλαμπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου