Παρασκευή, Μαΐου 31

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση του αν. υπουργού Αθλητισμού με τα τοπικά Σωματεία (Φωτορεπορτάζ)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, σύσκεψη – συνάντηση του αν. Υπουργού Αθλητισμού κ. Ιωάννη Βρούτση με τις Διοικήσεις των Πιστοποιημένων Αθλητικών Σωματείων, προπονητών και αθλητών  του Νομού μας.

Τον υπουργό καλωσόρισαν, ο βουλευτής του Νομού κ. Παν. Καππάτος και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτ. Κουρής, ενώ στη συνέχεια έδωσαν το λόγο στον κ. Βρούτση, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης σε θέματα βίας, την τοποθέτηση των καμερών τελευταία τεχνολογίας στα γήπεδα, του «e-Κouros», της πρώτης ολοκληρωμένης ψηφιακής παρέμβασης στον χώρο του ελληνικού Αθλητισμού,  Στρατηγική Ανάπτυξη Δεδομένων, στις Ασφαλείς πλέον Αθλητικές Εγκαταστάσεις, την μείωση Διοικητικού Βάρους για τα Σωματεία, τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες και την Οργάνωση και Διαφάνεια στη Διαχείριση των Πόρων

Στη σύσκεψη – συνάντηση, όπως προαναφέραμε παραβρέθηκαν ο Βουλευτής των νησιών μας κ. Παναγής Καππάτος και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτ. Κουρής.

Επίσης, στην αίθουσα ήταν εκπρόσωποι από όλα τα τοπικά Σωματεία, όλων των αθλημάτων, οι οποίοι κατέθεσαν τις αγωνίες τους μαζί με προτάσεις, τις οποίες άκουσε με πολύ ενδιαφέρον ο κ. Υπουργός.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την σύσκεψη







































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου