Κυριακή, Μαΐου 19

Διατήρησε αήττητο και 3η θέση ο Παλληξουριακός 2-2 στη Ζάκυνθο (Εικόνες)

Στο ντέρμπι του Ιονίου, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 19/5, στο Δημοτικό Αμπελοκήπων Ζακύνθου, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος προβιβασμού στη Γ' Εθνική της προσεχούς σεζόν, ο Παλληξουριακός θα διατηρήσει το αήττητο, μετά το ισόπαλο 2-2 απέναντι στη Θύελλα Αμπελοκήπων και παράλληλα θα παραμείνει στην 3η προνομοιούχο θέση, ισόβαθμος του Μιλτιάδη.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό, επιθετικό παιχνίδι με 4 γκολ και πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μισάωρο και νεύρα, ένταση, κόκκινες – κίτρινες, κάρτες και διακοπή στο δεύτερο. που χάλασαν τον ρυθμό.

Να σημειώσουμε εδώ ότι, οι δύο ομάδες από το 65' συνέχισαν με "δέκα" λόγω αποβολής του Πολυδωράτου από τους φιλοξενούμενους και του Μούστα από τους γηπεδούχους.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως αυτοί που θα προηγηθούν θα είναι οι γηπεδούχοι.

Στο 14' θα ανοίξουν το σκορ 1-0 με ένα δυνατό σουτ του Κακολύρη εκτός περιοχής και το νεαρό Βλάχο να δέχεται το δεύτερο γκολ στη διοργάνωση.

Μάλιστα στο 20' οι γηπεδούχοι της Θύελλας θα πετύχουν και το 2-0, με τον Τσίνα να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα για δεύτερη φορά στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα του Βλάχου.

3' αργότερα και συγκεκριμένα στο 23' θα έχουμε την αντίδραση του Παλληξουριακού και την άμεση μείωση του σκορ στο 2-1 με ένα φανταστικό γκολ του Ρacheco, με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Λ. Διαμαντή.

Και όχι μόνο έβγαλε αντίδραση ο Παλληξουριακός, αλλά στο 31' θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια και στο 2-2 με ωραίο πλασέ του Μπράτι, μέσα από την περιοχή και δεξιά.

Με τη συμπλήρωση των πρώτων 45', οι ομάδες θα αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια ισόπαλες στο σκορ 2-2.

Στην επανάληψη και στο 57' οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν μετά το κόρνερ του Κάρδαρη και την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία του Βλάχου.

Ο ρυθμός χάλασε αρκετά μετά τις αψιμαχίες και τη 10λεπτη διακοπή στο 60'. 

Η Θύελλα στο 82' θα χάσει την ευκαιρία για ένα νέο προβάδισμα, αφού το φάουλ του Κάρδαρη θα στείλει την μπάλα στο δοκάρι του Παλληξουριακού.

Τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 87' με το σουτ του Μαλαφούρη να απομακρύνεται από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Έτσι το ντέρμπι του Ιονίου θα ολοκληρωθεί ισόπαλο και τις δύο ομάδες να παίρνουν από 1 βαθμό.

Οι ερυθρόλευκοι, θα παραμείνουν στην 3η προνομοιούχο θέση, ισόβαθμοι του Μιλτιάδη με 6 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι δύσκολα θα μπορέσουν να αλλάξουν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του μίνι πρωταθλήματος.

Διαιτητής ο κ. Ανδρ. Μπέγκος με βοηθούς τους κ.κ. Νικ. Μακρή από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας και Κ. Τζάκα από την Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις

Θύελλα Αμπελοκήπων: (Τρουπιώτης), Διαμαντής Κυριάζος (74' Σοφός), Τσίνα, Αγγελίδης, Τζιαφέρης, Ντάσης, Couty Huco, Moύστα, Κακολύρης (74' Ματαράγκας), Κάρδαρης, Διαμαντής (46' Κάρδαρης Θ.).

Παλληξουριακός: (Παπαθεοδωρόπουλος), Bλάχος, Πολυδωράτος, Καράϊ, Πατσέκο, Κουκοβίνος, Αντωνάτος Ηλ. (88' Κορσιάνος), Μπράτι (65' Λυκούδης), Haxhai, Αντωνάτος Κ., Γεωργάκης, Συριάτος (88' Γαλανός).

Παρακάτω φώτο από τον φίλο Δημ. Πέττα και τον ioniansports









Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου