Παρασκευή, Μαΐου 10

Η pregame της 6ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2023-2024

Επιστροφή στα γήπεδα μετά την διακοπή λόγω Πάσχα, με την τελευταία αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας  και την ολοκλήρωση του, με δύο βαθμολογικά αδιάφορους ως προς την άνοδο αγώνες. 

Από την άλλη, ίσως κρίνουν σε πολύ μικρό όμως βαθμό τον τίτλο και τον φετινό πρωταθλητή, αλλά μαθηματικά ελπίδες υπάρχουν και το αναφέρουμε.

Στην Α' κατηγορία, ήδη από την προηγούμενη αγωνιστική, επιστρέφουν οι Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο.Κ.Ι.

Δύο ομάδες που λιγότερο ή περισσότερο διεκδικούν και τον φετινό τίτλο.

Η διαφορά των +3 βαθμών του Αστέρα από τους "μελανόλευκους", τον χρίζουν φαβορί και για να αλλάξει η κατάσταση θα χρειαστούν αρκετοί συνδυασμοί, κάτι που δεν θα αναλύσουμε σήμερα, αλλά θα περιμένουμε τα οριστικά αποτελέσματα και αν χρειαστεί να το κάνουμε. 

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός", θα είναι το επίκεντρο της αγωνιστικής την Κυριακή. 

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου συνεχίζει πρωτοπόρος και μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου

            

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές

α/α

Ημέρα - Ημερομηνία - Ώρα

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Κυριακή  12-5-2024  ώρα:17:00

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

Πλαχούρας

Στέργιος

Αντωνιάδης Ν.

Χαρίση Κ.

2.

Κυριακή  12-5-2024  ώρα:17:00

Δημ. Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Διλινάτων Β'

Μπαζάρογλου

Περικλής

Τοττάκης Χαρ.

Κατερέλος Ελ.

            

Κυριακή  12/5/2024

Με παιχνίδι της 6ης τελευταίας αγωνιστικής, ανάμεσα σε Α.Ο.Κ.Ι. - Αναγέννηση Ληξουρίου, συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή 12/5 στις 5 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας και τα playoffs.

Ένα παιχνίδι με περιορισμένο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό από την πλευρά των γηπεδούχων, αφού έχουν μαθηματικά πιθανότητες, αλλά θα χρειαστούν και έναν ιδιαίτερο συνδυασμό αποτελέσματος, στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής στο Ληξούρι.

Σίγουρα δεν κρατάνε στα δικά τους τα χέρια την τύχη τους και ο Αστέρας Ληξουρίου, βρίσκεται μία ανάσα από το να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή και η επάνοδος του να συνδυαστεί με τον καλύτερο τρόπο "κουπάτος".

Οι φιλοξενούμενοι, με μία αρκετά καλή παρουσία στην πρώτη συμμετοχή τους στο τοπικό ποδόσφαιρο, πάλεψαν αρκετά, είχαν καλές όσο κακές στιγμές και τελικά, αυτά που θα κρατήσουν για την επόμενη περίοδο, θα είναι οι εμπειρίες και μόνο οι καλές στιγμές, αφού ήδη έμειναν εκτός στόχων!

Στο παιχνίδι της Κυριακής, μπορεί να είναι αδιάφοροι βαθμολογικά, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και αγωνιστικά και σίγουρα θα παλέψουν για το καλύτερο, ολοκληρώνοντας τη χρονιά με χαμόγελα, έστω και στην 4η θέση!

Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι, ελεύθερο, επιθετικό, χωρίς σκοπιμότητες, κάτι που μας κάνει αιδιόδοξους ότι, θα έχουμε καλό θέαμα και γκολ.

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν τη φετινή σεζόν για 4η φορά μεταξύ τους, με απολογισμό στις δύο προηγούμενες, δύο νίκες για τον Α.Ο.Κ.Ι. και μία ισοπαλία.

Στον α' γύρο της κανονικής διάρκειας, οι "μελανόλευκοι" είχαν επικρατήσει εκτός έδρας με σκορ 6-0, ενώ στον β' στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 2-2.

Για τον α' γύρο των playoffs, ο Α.Ο.Κ.Ι. είχε επικρατήσει στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι της Αναγέννησης με σκορ 1-0.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κα Κ. Χαρίση.

            

Την ίδια ώρα στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική των playoffs, αλλά και το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας 2023-2024, με ένα μικρού ενδιαφέροντος παιχνίδι για τον τίτλο και τον Αστέρα Ληξουρίου να φιλοξενεί τον αδιάφορο Α.Ο. Διλινάτων Β'.

Ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι θέλουν τουλάχιστον μία ισοπαλία προκειμένου να αποφύγουν άγχος - κομπιουτεράκια και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή, μετά και την μαθηματικά από την περασμένη αγωνιστική, άνοδο τους στη "μεγάλη" κατηγορία την επόμενη περίοδο!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, όπως προαναφέραμε βαθμολογικά μόνο αδιάφοροι και καθόλου αγωνιστικά, θα κυνηγήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν, στη έτσι κι αλλιώς 3η θέση της τελικής κατάταξης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα. 

Στο "Α.Ο. Παλληξουριακός", περιμένουμε ένα ανοικτό, επιθετικό παιχνίδι από τις αντίπαλες ομάδες, γεγονός που μπορεί να μας προσφέρει θέαμα και γκολ!

Αποτελέσματα κανονικής διάρκειας

Και εδώ οι δύο ομάδες θα συναντηθούν μεταξύ τους, τη φετινή σεζόν για 4η φορά, με τους γηπεδούχους τις τρεις προηγούμενες να μετρούν δύο νίκες και μία ήττα.

Συγκεκριμένα, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι "πράσινοι" του Ληξουρίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον α' γύρο  είχαν γνωρίσει την ήττα με σκορ 2-1, ενώ στον β' στο Δημοτικό Ληξουρίου, είχαν επικρατήσει των αντιπάλων τους με σκορ 4-0.

Τέλος στο παιχνίδι του α' γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου πήραν την 2η και πολύ σημαντική νίκη τους στο πρωτάθλημα, με σκορ 2-0.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Χαρ. Τοττάκη και Ελ. Κατερέλο.

        

Η βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

5

3

0

2

8 - 5

13

2.

Α.Ο.Κ.Ι.

5

2

2

1

8 - 7

10

3.

Α.Ο. Διλινάτων Β'

5

2

2

1

9 - 8

08

4.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

5

1

0

4

4 - 9

04

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου