Τετάρτη, Μαΐου 15

Παλληξουριακός για Γ' Εθνική..... Εντυπωσιακή εμφάνιση 3-0 τον Ξενοφώντα Κρεστένων

Στο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στο μίνι πρωτάθλημα προβιβασμού στη Γ' Εθνική, ο Παλληξουριακός, μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση, την καλύτερη φετινή του, θα πάρει κομβικής σημασίας νίκη επί του Ξενοφώντα Κρεστένων με σκορ 3-0 και θα κάνει σημαντικό βήμα ανόδου.

Η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε την υπεροχή, πίεσε τον αντίπαλο της και πέτυχε μία μεγάλη νίκη, που εκτός των "χρυσών" βαθμών δίνει και καλή ψυχολογία για τη συνέχεια και το στόχο.

Ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο, που ο αντίπαλος της έδειχνε κουρασμένος, λόγω και του αριθμητικού μειονεκτήματος, πάτησε "γκάζι" και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μία εύκολη επικράτηση.

Σε γενικές γραμμές, παρακολουθήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως από πλευράς γηπεδούχων, με πολλές ευκαιρίες, αρκετή δύναμη και τρία τέρματα.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν σε μεγάλη ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές τους, τον Pacheco βέβαιαα πολύ αποτελεσματικό να πετυχαίνει χατ τρικ και να δικαιούται τον άτυπο τίτλο του MVP!

Πλέον το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί παρελθόν και οι "ερυθρόλευκοι" με καλή ψυχολογία, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι του Ιονίου στην γειτονική Ζάκυνθο, με αντίπαλο την Θύελλα Αμπελοκήπων.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, που αν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, θα είναι αδύνατο στη συνέχεια να χαθεί η άνοδος.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Οι "ερυθρόλευκοι", μπήκαν από την αρχή αποφασιστικά στο παιχνίδι και μόλις στο 3' ο Ηλ. Αντωνάτος θα αστοχήσει από πολύ κοντά στην κεφαλιά που θα επιχειρήσει, μετά τη σέντρα ακριβείας του Pacheco από δεξιά.

Ο Pacheco μετά από 2' θα ανοίξει το σκορ, όταν στη μακρινή ψηλοκρεμαστή σέντρα από αριστερά Καράι, θα εκμεταλλευθεί την αμυντική αδράνεια, θα "τσιμπήσει" την μπάλα στην έξοδο του Κουτρουμπή και αυτή θα καταλήξει αργά - αργά στην άδεια εστία του για το 1-0.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 10' με τον Pacheco να αστοχεί από πολύ κοντά, στη σέντρα από αριστερά του Μπράτι.

Οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους ήταν πολλές και σημαντικές και στο 15' σε εκτέλεση φάουλ του Μπράτι, ο Κουτρουμπής δεν συγκρατεί την μπάλα, χωρίς ωστόσο να προλάβει ο Γεωργάκης να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 20' οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με "δέκα", αφού ο Αστερόπουλος θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του κ. Τσώρη, για ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Κ. Αντωνάτο.

Στο 32' οι φιλοξενούμενοι θέλουν να απειλήσουν την εστία του Βλάχου με ένα μακρινό σουτ του Μπακατσέλου, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

Σε μία εντυπωσιακή προσπάθεια από αριστερά του Μπράτι και στην παράλληλη, συρτή πάσα "ξυράφι" στο 36', δεν θα βρεθεί κάποιος συμπαίκτης να σπρώξει, απλά την μπάλα στην άδεια εστία.

Δεύτερη απειλή από τους φιλοξενούμενους στο 41' με τον Σκοζάι να βγάζει τη σέντρα από δεξιά στο β' δοκάρι για τον αμαρκάριστο Κρίκο, τον τελευταίο όμως να κάνει κακό σουτ και να στέλνει ψηλά άουτ την μπάλα.

Στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου 45λεπτου και συγκεκριμένα στο 42', μετά από αμυντική αδράνεια και κόντρες η μπάλα θα στρωθεί στον Συριάτο, αυτός θα κάνει από κοντά το σουτ και ο Κουτρουμπής σώνει την εστία του με τα πόδια από το 2-0.

Έτσι, το πρώτο μισό θα ολοκληρωθεί με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ 1-0, αλλά και με πολλές χαμένες ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να είχαν κρίνει την τύχη του αγώνα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε, οι γηπεδούχοι ήταν ακόμη καλύτεροι, πέτυχαν άλλα δυο τέρματα, είχαν δύο δοκάρια και παράλληλα την καθολική υπεροχή, ενώ και πάλι έχασαν, πολύ καλές ευκαιρίες.

Στο 48' ο Κουτρουμπής μπλοκάρει χωρίς δυσκολία τη μπάλα στο δυνατό σουτ του Συριάτου, από τα όρια της περιοχής.

Ο Pacheco, ιδιαίτερα διακριθείς στο σημερινό παιχνίδι, στο 51' θα βγάλει από δεξιά την παράλληλη πάσα, ο Γεωργάκης θα κάνει το σουτ και ο Κουτρουμπής θα μπλοκάρει, χωρίς δυσκολία τη μπάλα.

Άτυχος θα σταθεί ο Μπράτι στο 58' αφού στο σουτ που επιχειρεί, η μπάλα θα σταματήσει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Κουτρουμπή.

Και ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν σαφή σημάδια κούρασης, οι γηπεδούχοι πίεζαν για το 2-0, ώστε να "καθαρίσουν" την υπόθεση νίκη.

Έτσι, η πίεση θα φέρει αποτέλεσμα και στο 62' ο Κολόκας θα ανατρέψει στην περιοχή τον Ηλ. Αντωνάτο με τον διαιτητή κ. Τσιώρη να υποδεικνύει την παράβαση.

Εκτελεί εύστοχα ο Pacheco για το 2-0 και το δεύτερο προσωπικό του στο παιχνίδι.

Ο Συριάτος, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, στο 70', μετά από την εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Λυκούδη, στο β' δοκάρι, αμαρκάριστος θα αστοχήσει στην κοντινή κεφαλιά.

Ο Κουτρουμπής στο 80' με την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού, με εντυπωσιακή επέμβαση θα πετάξει τη μπάλα κόρνερ, διατηρώντας το 2-0.

Στο 84' μετά από εντυπωσιακή ενέργεια από δεξιά, ο Πολυδωράτος, θα κάνει τη σέντρα – σουτ, ο Κουτρουμπής θα απομακρύνει πολύ δύσκολα και ο Pacheco με ωραίο τεχνικό πλασέ, θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 και το δικό του προσωπικό χατ τρικ στο παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με ακόμη μία εντυπωσιακή επέμβαση του Κουτρουμπή στο 86', ο οποίος σήμερα είχε πολύ δουλειά, κάνοντας σπουδαίες επεμβάσεις, στο κοντινό πλασέ του Συριάτου.

Αυτό το εντυπωσιακό 3-0 θα είναι το τελικό αποτέλεσμα στον Άγιο Αντώνη, τον Παλληξουριακό να παίρνει μία κομβική νίκη, τους τρεις σημαντικούς βαθμούς και πολύ περισσότερο να πείθει με τη σημερινή του εμφάνιση και να αφήνει ορθάνοιχτο τον δρόμο για την άνοδο του στη Γ' Εθνική κατηγορία της επόμενης σεζόν.

Πλέον τα πάντα είναι στο χέρι του!

Διαιτητής ο κ. Παν. Τσώρης με βοηθούς τους κ.κ. Α. Αθανασίου και Ι. Δημητρόπουλο από την Ε.Π.Σ. Άρτας.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βλάχος, Πολυδωράτος, Καράι, Πατσέκο, Κουκοβίνος, Ηλ. Αντωνάτος (65' Λυκούδης), Μπράτι, Χατζιάι, Κ. Αντωνάτος (80' Γαλανός), Γεωργάκης, Συριάτος (86' λ.τ. Γαβαλάς).

Ξενοφών:(Σπ. Αντωνόπουλος),  Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Γκότσης (46' Τσίγκρηλας – 65' λ.τ. Φερεκίδης), Μπέριος, Κολόκας, Αναμουρλίδης (65' Δρακόπουλος), Αστερόπουλος, Σκοζάι, Κρίκος, Μπακατσέλος (72' Κουτσογιαννάκης), Κωνσταντόπουλος.

Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου