Κυριακή, Μαΐου 12

Ο "καθρέφτης" της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Β' κατηγορίας - Αποτελέσματα Κυριακής 12/5/2024 - βαθμολογία.. Πρωταθλητής ο Αστέρας

Την τελευταία 6η αγωνιστική με την οποία έπεσε η αυλαία, είχαμε σήμερα Κυριακή 12/5/2024 το απόγευμα, στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Β' τοπικής κατηγορίας και τα playoffs ανάδειξης του πρωταθλητή 2023 - 2024. 

Πρωταθλητής 2023-2024 αναδείχθηκε ο Αστέρας Ληξουρίου και παράλληλα επανέρχεται άμεσα στην Α' κατηγορία.

Στη "μεγάλη" κατηγορία επιστρέφει επίσης, μετά από 9 χρόνια και ο Α.Ο.Κ.Ι.

Οι δύο αγώνες του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν σε Αργοστόλι και Ληξούρι.

Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Αστέρα και δευτεραθλητή Α.Ο.Κ.Ι., οι οποίοι κέρδισαν πανάξια θέσεις στην Α' κατηγορία την προσεχή σεζόν!!

        

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα

α/α

Αγώνας

Σκορ

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο. Διλινάτων Β'   3 - 2

2.

Α.Ο.Κ.Ι. - Αναγέννηση Ληξουρίου

6 - 0

         

Πρωταθλητής 2023-2024 ο Αστέρας Ληξουρίου

Στην Α' κατηγορία με τον Α.Ο.Κ.Ι. από τη νέα σεζόν

****************************

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου - Α.Ο. Διλινάτων Β'  3-2

Φινάλε με την 6η αγωνιστική των playoffs του μίνι πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, είχαμε σήμερα Κυριακή 12/5/2024 το απόγευμα.

Αρχικά  στο Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός", ο γηπεδούχος Αστέρας θα πάρει τη νίκη τίτλου, που ήταν το ζητούμενο και θα επιστρέψει πανηγυρικά στη "Μεγάλη" Κατηγορία από τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Σάκη Αναλυτή θα επικρατήσει του αδιάφορου βαθμολογικά Α.Ο. Διλινάτων Β' με σκορ 3-2 και θα το.... σηκώσει!

Οι φιλοξενούμενοι με μία πολύ θετική παρουσία και τα νέα παιδιά, να αποκτούν σημαντικές εμπειρίες, θα ολοκληρώσουν την προσπάθεια τους τερματίζοντας οριστικά στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

        

Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου  6-0

Στο άλλο παιχνίδι, την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής των playoffs, αλλά και του φετινού πρωταθλήματος Β' κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ.Ι. θα ολοκληρώσει τη σεζόν νικηφόρα, επικρατώντας εύκολα της Αναγέννησης Ληξουρίου με σκορ 6-0!

Έτσι θα τερματίσει στην 2η θέση της τελικής κατάταξης και θα κερδίσει το δεύτερο από τα δύο "εισιτήρια", που οδηγούν στην Α' κατηγορία.

Μία άνοδος η οποία έρχεται μετά από 9 χρόνια (τελευταία συμμετοχή την περίοδο 2014-2015), που σίγουρα έφερε πολλά χαμόγελα στους δευτεραθλητές!

Η Αναγέννηση στην πρώτη παρουσία της στο τοπικό ποδόσφαιρο, έδειξε καλά στοιχεία, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την θέση ουραγού στο βαθμολογικό πίνακα!

* Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ από τα δύο παιχνίδια και φωτορεπορτάζ 

από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

        

Η τελική βαθμολογία

α/α

Ομάδες

Αγών

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Αστέρας Ληξ.

6

4

0

2

11 - 07

16

2.

Α.Ο.Κ.Ι.

6

3

2

1

14 - 07

13

3.

Α.Ο. Διλινάτων Β'

6

2

2

2

11 - 11

08

4.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

6

1

0

5

04 - 15

04

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου