Κυριακή, Ιουνίου 2

Συνεχίζονται οι επιτυχίες από τους άλτες της Γ.Ε.Κ. 1 χρυσό-1 αργυρό και 1 χάλκινο σήμερα στα "Θώδεια 2024" στο Λουτράκι

Με τη συμμετοχή τριών αθλητών της Γ.Ε. Κεφαλληνίας, διεξήχθησαν σήμερα στο Λουτράκι τα "Θώδεια 2024".

Οι παραπάνω αγώνες αποτελούν συνδιοργάνωση του Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

Από πλευράς Γ.Ε.Κ. συμμετείχαν τρεις άλτες του ύψους και συγκεκριμένα:

Οι Χάρης Αλιβιζάτος με τον Κωνσταντίνο Μινέτο στην κατηγορία Κ-18 και ο Χρήστος Κοσμετάτος στην κατηγορία Κ-16.

Ο πρώτος ήταν νικητής του αγωνίσματος με άλμα 1,94 μ. ενώ στη συνέχεια έβαλε απ' ευθείας τον πήχη στα 2 μ., όπου οριακά απέτυχε να το περάσει.

Ο δεύτερος, κέρδισε την 3η θέση στην ίδια κατηγορία με άλμα 1,80 μ. και ο μικρότερος της παρέας την 2η θέση στην Κ-16 με άλμα 1,60 μ..

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αθλητές μας αγωνίστηκαν στις 4 το μεσημέρι σε μία πάρα πολύ δύσκολη ώρα, ενώ η ζέστη και η υγρασία ήταν στα όρια.

Συγχαρητήρια στα τρία παιδιά και στους προπονητές τους.

Η σπουδαία δουλειά σε όλους τους τομείς που γίνεται στο Σύλλογο, είναι υποδειγματική και σίγουρα περιμένουμε σπουδαίες επιδόσεις στο μέλλον.

Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και οι υπεύθυνοι και να επισπεύσουν την άμεση αντικατάσταση του ταρτάν, γιατί με τη σημερινή του μορφή είναι καταστροφικό για τους αθλητές και επικίνδυνο για κάποιον τραυματισμό.

Βίντεο

Επιτυχημένο άλμα 1,94

Οι 2 οριακά αποτυχημένες προσπάθειες στα 2 μ.



Εικόνες



Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου