Δευτέρα, Ιουνίου 3

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα η ποδηλατοβόλτα από το Δήμο Αργοστολίου (Εικόνες)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και πάρα πολλές συμμετοχές, σήμερα Δευτέρα 3/6, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, η ποδηλατοβόλτα από το τμήμα πολιτισμού – αθλητισμού του Δήμου Αργοστολίου.

Η αφετηρία ήταν η κεντρική πλατεία και η διαδρομή που ακολούθησαν οι συμμετέχοντες ποδηλάτες ήταν, η Λεωφόρος Βεργωτή, η οδός Δεβοσέτου η παραλιακή Αντώνη Τρίτση, μέχρι την παλιά πλάκα και τερματισμός μέσω της οδού Ριζοσπαστών και πάλι στην κεντρική πλατεία Π. Βαλλιάνου.

Μικροί και μεγάλοι με χαμόγελα, έκαναν την βόλτα τους και παράλληλα έστειλα το δικό τους μήνυμα για την αναγκαιότητα της χρήσης του ποδηλάτου στην πόλη.

Σημαντική ήταν και η συμβολή της τροχαίας Αργοστολίου στην ασφάλεια των συμμετεχόντων, αλλά και της Ευαγγελίας Θεοτοκάτου στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος Αργοστολίου κ. Σπ. Σαμούρης και ο Σύμβουλος Δημάρχου επί των πολιτιστικών κ. Βικτ. Ρουχωτάς, όπου μαζί με την Ε. Θεοτοκάτου χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Με την ολοκλήρωση και τον τερματισμό, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όσους έλαβαν μέρος σε μία όμορφη εκδήλωση με πολλαπλά μηνύματα!

Συγχαρητήρια σε όλους!


























Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου