Κυριακή, Ιουνίου 2

Αυλαία στα playoffs προβιβασμού Γ' Εθνικής με ήττα για τον Παλληξουριακό

Ο Παλληξουριακός θα ολοκληρώσει τη χρονιά με ήττα, αλλά και ψηλά το κεφάλι, έστω και αν δεν τα κατάφερε και πάλι στο παραπέντε, να κερδίσει την άνοδο του στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Στο σημερινό παιχνίδι, που δεν κρατούσαν στα δικά τους χέρια την άνοδο, ηττήθηκε, αν και προηγήθηκε 2-0, από τον πρωταθλητή Μεσσηνίας, Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, με σκορ 2-4 και ολοκλήρωσε τη σεζόν καταλαμβάνοντας την 4η θέση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης, ισόβαθμος του Ατρόμητου Πατρών με 6 βαθμούς.

Στον Άγιο Αντώνη, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό και επιθετικό παιχνίδι, με καλό θέαμα, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό, 6 τέρματα και ένα χαμένο πέναλτι από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι κατάφεραν στο 36' να προηγηθούν στο σκορ 2-0 και να κάνουν όνειρα για την ανατροπή των εις βάρος τους δεδομένων και να είναι αυτοί που θα κέρδιζαν την άνοδο.

Όμως κάτι ο ενθουσιασμός, κάτι η υπερβοική ζέστη, αλλά και η κούραση από την υπερπροσπάθεια, έφεραν γρήγορα την ισοφάριση των φιλοξενούμενων και το 2-2 να κλείνει το πρώτο 45λεπτο στον Άγιο Αντώνη.

Στις καθυστερήσεις μάλιστα, θα χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία για νέο προβάδισμα, αφού ο Pacheco, θα αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι.

Στην επανάληψη, η απογοήτευση από αυτή την εξέλιξη ήταν εμφανής, ο ρυθμός στο παιχνίδι θα πέσει αρκετά και οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνοντας την ανατροπή, θα επικρατήσουν τελικά με σκορ 4-2!

Σίγουρα, η ομάδα της Κεφαλονιάς άξιζε και θα μπορούσε να είχε πάρει μια καλύτερη θέση και την άνοδο. Ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλή και ανταγωνιστική στα περισσότερα παιχνίδια της και κέρδισε τον θαυμασμό των αντιπάλων της.

Κρίμα που δεν τα κατάφερε και πάλι στο παραπέντε, για ακόμη μία σεζόν, αν και το προσπάθησε τόσο πολύ. Για αυτό της αξίζει το χειροκρότημα μας!

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή θα είναι για τους γηπεδούχους στο 13', με τον Pacheco να κάνει τη σέντρα από αριστερά και τον Λυκούδη, μέσα στην περιοχή και σε καλή θέση να κάνει το σουτ πιεζόμενος, την μπάλα να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών, που στη συνέχεια την απομακρύνουν.

Μετά από 3' και πάλι ο Pacheco θα παίξει την μπάλα παράλληλα στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιος συμπαίκτης του να την σπρώξει στα δίχτυα.

Στο 22' ο διαιτητής κ. Σαφαρίκας θα κάνει το πρώτο cooling break, αφού ο υδράργυρος έπιανε κόκκινο στον Άγιο Αντώνη.

Με τη συμπλήρωση 30' στο παιχνίδι οι "ερυθρόλευκοι" θα ανοίξουν το σκορ στο 1-0 με κεφαλιά του Haxhaj, μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Pacheco.

Οι γηπεδούχοι είχαν ανεβάσει την απόδοση τους και στο 36' θα πετύχουν το 2-0 με κεφαλιά του αμαρκάριστου Γεωργάκη στην αντίπαλη περιοχή, ύστερα από φάουλ του Μπράτι, από αριστερά.

Ένα γκολ που έδινε δικαίωμα στο όνειρο, αλλά δεν κράτησε για πολύ!

Μετά από 3' θα δεχθούν το 2-1 με αυτογκόλ του Κ. Αντωνάτου, στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, ύστερα από φάουλ του Δημητρίου, από αριστερά.

Ένα γκολ που έφερε τα πάνω κάτω στη συνέχεια και σίγουρα αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το αυτογκόλ, στο 43' θα έρθει το 2-2 και η ισοφάριση για τους Μεσσήνιους, με τον Σαραντόπουλο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων από αριστερά και με ωραίο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου.

Στο 45+1' ο Παλληξουριακός θα αστοχήσει σε εκτέλεση πέναλτι με τον Pacheco, αφού ο Κωνσταντακόπουλος θα πεταχτεί στη δεξιά του γωνία και εντυπωσιακά θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.

Στην παράβαση είχε υποπέσει ο Μπουτσικάκης, ο οποίος ανέτρεψε στην περιοχή το νεαρό Συριάτο.

Έτσι, το πρώτο μισό στο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2.

Στην επανάληψη, όπως ήταν φυσικό, κυρίως λόγω της αφόρητης ζέστης και την κόπωσης, ο ρυθμός θα πέσει αρκετά και το παιχνίδι θα αρχίσει να γίνετε μέτριο.

Στο 49' ο Βλάχος με εντυπωσιακή επέμβαση στη δεξιά του γωνία, θα σώσει την εστία του πετώντας την μπάλα κόρνερ, μετά τη σέντρα από αριστερά του Σαραντόπουλου και την παρέμβαση του Κ. Αντωνάτου, που έκανε περισσότερο δύσκολη την επέμβαση του νεαρού πορτιέρο.

Το κόρνερ εκτελείται από αριστερά με τον Κατσιώλη να στέλνει την μπάλα στη μικρή περιοχή, όπου ο Αθανασόπουλος αμαρκάριστος, με κοντινή κεφαλιά θα πετύχει το 2-3 για την ομάδα του και την ανατροπή στο παιχνίδι.

Σειρά του Κωνσταντακόπουλου για μία εντυπωσιακή επέμβαση, στο σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά του Γεωργάκη στο 59', διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι, με καλή πλέον ψυχολογία στο 66' θα πετύχουν το 2-4 και ουσιαστικά θα "κλειδώσουν" μία σπουδαία νίκη - άνοδο με τρομερή ανατροπή.

Ο Σαραντόπουλος εκτελεί το φάουλ από αριστερά στην περιοχή, εκεί ο Καντούτσης, αμαρκάριστος με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βλάχου.

Στο 68' θα έχουμε το δεύτερο cooling break στο παιχνίδι.

Στο 73' στην τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι, ο Pacheco θα κάνει το σουτ για να αποκρούσει εντυπωσιακά, αρχικά ο Κωνσταντόπουλος και στη συνέχεια οι αμυντικοί του.

Μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο αναφοράς και οι φιλοξενούμενοι θα πανηγυρίσουν την άνοδο τους στο χορτάρι του "Α.Ο. Παλληξουριακός", ενώ στους γηπεδούχους διέκρινες μία μικρή απογοήτευση.

Διαιτητής θα είναι ο κ. Ε. Σαφαρίκας με βοηθούς τους κ.κ. Λ. Βλαχοδήμο και Ι. Μπάκα από την Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις

Παλληξουριακός: (Παπαθεοδωρόπουλος), Bλάχος, Μπερκής (79' Ρεμούντης), Καράϊ, Λυκούδης (62' Κορσιάνος), Pacheco, Κουκοβίνος, Μπράτι, Haxhaj (58' λ.τ. Γαβαλάς), Αντωνάτος Κ., Γεωργάκης, Συριάτος.

Μιλτιάδης:(Ηλ. Φωτόπουλος), Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τσόπελας Ι., Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Κατσιώλης, Σαραντόπουλος (77' Σταθόπουλος),  Δημητρίου (71' Τσιγαρίδης), Αθανασόπουλος, Μπάρκας (82' Μπόλουν).

Σε λίγο μεγάλο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου