Δευτέρα, Ιουλίου 1

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε ένα κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο το 34ο Διεθνές φεστιβάλ Γυμναστικής "Άννα Πολλάτου"

Σε ένα κατάμεστο από φίλους της Γυμναστικής, παρά την ανυπόφορη ζέστη που επικρατούσε, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης», έπεσε πριν από λίγο η αυλαία του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου», κλείνοντας ένα εντυπωσιακό 4ήμερο Γυμναστικής, χαράς, χορού και θεάματος στο νησί!

Η εκδήλωση άνοιξε, όπως κάθε φορά με τους καθιερωμένους χαιρετισμούς. Αρχικά από τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Στ. Μπασιαρδή και στη συνέχεια από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτ. Κουρή.

Στο 34ο Φεστιβάλ συμμετείχαν ομάδες από την Ελλάδα, αλλά και εκτός αυτής (Σλοβενία - Βουλγαρία), οι οποίες παρουσίασαν εντυπωσιακά προγράμματα, ακροβατικά και καταπληκτικές χορογραφίες.

Και αυτή την φορά παρακολουθήσαμε όμορφο θέαμα, αντάξιο του ονόματος του Φεστιβάλ, που δείχνει κάθε χρόνο να διατηρεί την ίδια λάμψη από το μακρινό 1988.

Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή του τμήματος τραμπολίνο, με το οποίο άνοιξε το σημερινό πρόγραμμα και τα παιδιά να δίνουν τη δική τους παράσταση, με την προπονήτρια τους Χρ. Μπασιαρδή.

Να θυμίσουμε ότι, διοργανωτής ήταν ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τους Δήμους Αργοστολίου - Ληξουρίου και Σάμης, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ο Βουλευτής του Νομού κ. Παν. Καππάτος με τη σύζυγο του, Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτ. Κουρής με τη σύζυγο του και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Αργοστολίου κ. Γιαν. Τζωρτζάτος. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η οικογένεια της αδικοχαμένης Ολυμπιονίκης μας.

Επίσης στο "Αντώνης Τρίτσης" παραβρέθηκε η Εθνική Ελλάδος στο Ανσάμπλ, στην οποία συμμετέχουν και δύο κορίτσια του Α.Γ.Σ. Επτανήσων, η Μαριέττα Τοπολάι και η Μαριλένα Τριάντου.

Μάλιστα τιμήθηκαν από τους διοργανωτές με αναμνηστική πλακέτα, ενώ η κυπελλούχος ρυθμικής γυμναστικής Χρ. Καλαφάτη, τους πρόσφερε από μία ανθοδέσμη.

Την ίδια στιγμή, μια έκπληξη περίμενε την αθλήτρια της Εθνικής μας την Μαριέττα, όταν ο Α.Γ.Σ. της πρόσφερε μία τούρτα, με την ευκαιρία των σημερινών γενεθλίων της, με την ίδια πολύ συγκινημένη να σβήνει τα κεριά και να δέχεται ευχές από όλους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα στην οικογένεια Μπασιαρδή, στο Δ.Σ. αλλά και τις προπονήτριες των παιδιών για την σημαντική δουλειά που κάνουν στον Α.Γ.Σ. Επτανήσων.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους εθελοντές και τους χορηγούς, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια του Α.Γ.Σ. και βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να βγει ακόμη μια πετυχημένη διοργάνωση.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκαν οι απονομές, δόθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές, τιμήθηκαν οι ομάδες και η  εντυπωσιακή βραδιά έκλεισε με πολλά χαμόγελα, κέφι και τον καθιερωμένο χορό του φεστιβάλ.

Άπαντες ικανοποιημένοι από την επιτυχία, έδωσαν το επόμενο ραντεβού για του χρόνου, στον ίδιο χώρο και το 35ο, Φεστιβάλ Γυμναστικής «Άννα Πολλάτου».

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν το παρακάτω:

Θα ακολουθήσουν μεγάλα φωτορεπορτάζ

Επειδή ο όγκος είναι πολύ μεγάλος θα ανέβουν σε 2 ή περισσότερα μέρη

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου