Τετάρτη, Ιουλίου 3

Ποσειδώνας Ληξουρίου: Άγγελε και μη ξεχνάς να τολμάς να ζητάς και να διεκδικείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου

ΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΚΚΟΣ ο τώρα πια 17χρονος αθλητής μας, που όμως ξεκίνησε δειλά - δειλά στα 6χρόνια του να μάθει κολύμπι γιατί ζούμε σε νησί.

Κερδίζοντας το πρώτο του μετάλλιο συνέχισε την αθλητική του πορεία μέσα στην οικογένεια του Ποσειδώνα Ληξουρίου.

Κάποια στιγμή ονειρεύτηκε την Εθνική και όταν τόλμησε να το ζητήσει γονείς προπονητής συναθλητές διοίκηση όλοι δίπλα του τον στηρίξαμε γιατί το ήθελε πολύ, θυσίαζε πολλά καθημερινά για να το πετύχει και έφτασε η ώρα που το διεκδίκησε και το κέρδισε!

Και πάλι όλοι δίπλα τον χειροκροτήσαμε και χαρήκαμε με την μεγάλη επιτυχία του, γιατί είναι πραγματικά επιτυχία ένα παιδί από ένα χωριό του Ληξουρίου με αντίξοες συνθήκες να συμμετέχει σ ένα Πανευρωπαϊκό να πετυχαίνει Παγκόσμιο Ρεκόρ μαζί με τους συναθλητές του και να κερδίζει μετάλλια!

Πραγματικά πρότυπο για όλους και απόδειξη ότι τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να έχεις αγάπη θέλησή υπομονή & επίμονη για ότι κάνεις!

Σίγουρα όμως εκτός από την οικογένεια του Ποσειδώνα αρωγοί του αθλητή μας σ όλη αυτή την πολυετή προσπάθεια ο αθλητίατρος του Ομίλου μας Γιώργος Μαρίνος, ο αθλητικός ψυχολόγος, που ναι πάντα δίπλα μας, Νεκτάριος Σταύρου, ο Συνεταιρισμός Ρομπόλα Κεφαλλονιάς, το ξενοδοχείο ARGILE, η ΙΟΝΙΟΝ Π Ν.Ε και οι υπάλληλοι του κολυμβητηρίου Αργοστολίου, τους οποίους ευχαριστούμε που στηρίζουν την όλη αθλητική δραστηριότητα μας!

Συγχαρητήρια λοιπόν Άγγελε και μη ξεχνάς να τολμάς να ζητάς και να διεκδικείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου όπως στον αθλητισμό!

Καλή σταδιοδρομία σε ότι επιλέξεις για το μέλλον!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου