Σάββατο, Ιουλίου 27

Πολύ καλή παρουσία και σημαντικές εμπειρίες για τα "κουπιά" του Ν.Ο.Α. στην Καστοριά

Το τμήμα Κωπηλασίας του Ν.Ο. Αργοστολίου συμμετείχε στο 90ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στην Καστοριά τις 20-21 Ιουλίου. Με νέο ρεκόρ συμμετοχής σωματείων που φτάνουν τα 28 από όλη την Ελλάδα και συνολικά 310 αθλητές και αθλήτριες που συγκροτούσαν 125 πληρώματα ο Ν.Ο.Α. έκανε την εμφάνιση του με 4 αθλητές/-τριες και δύο πληρώματα.

Οι αθλητές μας σαν πρωτοπόροι του ομίλου φέτος συμμετείχαν για πρώτη τους χρονιά στο Πανελλήνιο της κατηγορίας αυτής και πήραν όση εμπειρία χρειάζεται για να συνεχίσουν δυναμικά την προσπάθεια τους και να φέρουν του χρόνου τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από αυτή την διοργάνωση. Τους συγχαίρουμε για την ολοχρονική προσπάθεια τους και είμαστε σίγουροι ότι αν συνεχίσουν με συνεχή επιμονή και αποφασιστικότητα για το βέλτιστο καθημερινό αποτέλεσμα θα πετύχουν πολλά.

Οι αθλητές μας ΜΠΑΛΛΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ και ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ συμμετείχαν στο ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΠΑΙΔΩΝ και κατάφεραν να καταλάβουν την  Πανελλήνια θέση.

Οι αθλήτριες μας ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΙΣΑΒΕΛΛΑ και ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ συμμετείχαν στο ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και παρόλη την καλή προσπάθεια τους δεν κατάφεραν να περάσουν στα τελικά του αγωνίσματος.

Συγχαρητήρια στην προπονήτρια τους κ. Κουνάδη Μαρία για την καθημερινή προσπάθεια της.

Ευχαριστούμε τον κ. ΚΕΚΑΤΟ ΤΑΚΗ που ανέλαβε την μετακίνηση της αποστολής μας στην Καστοριά και για όλη τη βοήθεια που προσέφερε σε όλο το ταξίδι καθώς επίσης τους γονείς των αθλητών για τη στήριξη τους.

Επίσης, ευχαριστούμε την IONION PELAGOS LINES για την ανιδιοτελή προσφορά της σε όλα τα μακρινά ταξίδια των ομάδων μας.

Παροτρύνουμε λοιπόν όλο τον κόσμο να στηρίζει και να συνεχίζει να προσφέρει σε τέτοιες προσπάθειες παιδιών-αθλητών με στόχους τα καλύτερα αποτελέσματα, για τους ίδιους τους αθλητές αλλά και εκτενέστερα για το νησί μας και την νεολαία της.

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου