Σάββατο, Ιουλίου 20

Ανακοίνωσε Πανά για τον πάγκο του ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός

Η ομάδα μας θα ήθελε να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον coach Κωνσταντίνο Πανά. Παλιός γνώριμος μας μιας και τη σεζόν 2022-2023 ήταν στο προπονητικό team του συλλόγου μας.

Κωνσταντίνε καλώς ήρθες και πάλι.

Λίγα λόγια για το βιογραφικό του νέου μας coach: 

Κωνσταντίνος Πανάς: Ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΓΕ Ζακύνθου το 2016, όπου διετέλεσε βοηθός του αντρικού τμήματος μέχρι το 2019 και βοήθησε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Α1 ΕΣΚΑΗ. Το 2020 έγινε head coach του γυναικείου τμήματος της ΑΓΕ Ζακύνθου, όπου μαζί τερμάτισαν στην 3η θέση της Α1 ΕΣΚΑΗ.

Από το 2020 μέχρι το 2022 υπήρξε βοηθός προπονητή στον Α.Ο.Κ Χανιά στη Β' Εθνική, με την Κρητική ομάδα να πραγματοποιεί σπουδαίες πορείες τερματίζοντας στη 2η και 5η θέση αντίστοιχα. Διετέλεσε βοηθός προπονητή στην ES Du Cap Bonn της Τυνησίας, όπου μαζί κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο, στο Αραβικό Πρωτάθλημα του 2022.

Η συνέχεια τον βρήκε στο Αργοστόλι, όπου εργάστηκε ως βοηθός στον Α.Σ. Κεφαλληνιακό, με τον οποίο πανηγύρισε διακρίσεις και ανόδους, σε παιδικό & αντρικό τμήμα.

Τη χρονιά που μας πέρασε διετέλεσε head coach του αντρικού τμήματος της ΑΓΕΖ, ενώ υπήρξε και scout του παιδικού & εφηβικού τμήματος του Άρη Θεσσαλονίκης.

Απόφοιτος του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με ειδικότητα προπονητής καλαθοσφαίρισης. Κάτοχος του διπλώματος “Intensive Course for Advanced Basketball Coaches” αναγνωρισμένο από τη Λιθουανική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Παράλληλα ασχολείται επαγγελματικά με το scouting έχοντας Πανευρωπαϊκή πιστοποίηση από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και έχοντας συνεργαστεί ανά τα χρόνια με συλλόγους όπως, ο Κόροιβος Αμαλιάδας, την Λιβανέζικη πρωταθλήτρια ομάδα, Beirut και την Τουρκική Bursaspor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου