Σάββατο, Ιουλίου 27

Πρεμιέρα χθες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach volley Κ-20 "Vaggelis Koutouleas" με πολύ δυνατές “μάχες” στην άμμο του Άη Χέλη (Φωτο)

Πρεμιέρα είχαμε χθες το απόγευμα στην όμορφη παραλία του Άη Χέλη στα Σβορωνάτα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach volley "Vaggelis Koutouleas" Κ-19, με διοργανωτές την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Δήμο Αργοστολίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και τον τοπικό δραστήριο Σύλλογο BV Ammos Κεφαλονιάς.

Συνολικά συμμετέχουν 24 ομάδες (12 στα αγόρια και ισάριθμες στα κορίτσια) από όλη την Ελλάδα που θα δίνουν αυτό το τριήμερο, το παρόν στην παραλία Άι Χέλη για την κατάκτηση του τίτλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Beach Volley το 2024.

Στο νησί μας παρευρίσκονται ομάδες από πολλά μέρη της Ελλάδας, ενώ υπάρχουν και από τον τοπικό Σύλλογο του BV Ammos.

Στη χθεσινή πρεμιέρα παρακολουθήσαμε θεαματικούς προκριματικούς αγώνες αγοριών με πολύ ενδιαφέρον, "μάχες" στο φιλέ και δυνατές συγκινήσεις στην άμμο του Άι Χέλη.

Η συνέχεια περνάει στη σημερινή ημέρα, Σάββατο 27/7, όπου από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ θα έχουμε τα παιχνίδια της 2ης ημέρας, τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια.

Παρακάτω φωτορεπορτάζ από την 1η ημέρα
























































































































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου