Δευτέρα, Ιουλίου 29

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach volley Κ-22 “Vaggelis Koutouleas” (Φώτο)

Συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε, με τους ημιτελικούς και στη συνέχεια τους τελικούς, σήμερα Κυριακή 28-7 στον Αη χέλη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach volley Κ-22 "Vaggelis Koutouleas".

Να θυμίσουμε ότι διοργανωτές είναι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο Δήμος Αργοστολίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο τοπικός Σύλλογος BV Ammos Κεφαλονιάς.

Σε ένα καταπληκτικό 3ημερο παρακολουθήσαμε εξαιρετικούς αγώνες και μεγάλες "μάχες" στην άμμο.

Η παραλία Άι Χέλης φιλοξένησε για πρώτη φορά τουρνουά Open τζούνιορς το 2021 και το 2022, πέρυσι διοργάνωσε τα τελικά του Κ19 και φέτος, πιο αναβαθμισμένο οι συνδιοργανωτές - φορείς προχώρησαν στην επόμενη ηλικιακή κατηγορία την Κ-22.
Συνολικά συμμετείχαν 24 ομάδες (12 ανδρών - 12 γυναικών) και πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν, στους άντρες το δίδυμο Aντ. Καρύκα – Κων. Βένιου, ενώ στις γυναίκες αυτό των Λ. Γεωργαντά – Αικ. Σακκά.

Αναλυτικά οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης στους άνδρες

1. Καρύκας Αντώνης - Βένιος Κωνσταντίνος

2. Μπάμπαλης Κωνσταντίνος - Πετρόπουλος Νικόλαος

3. Μάντζιος Νικόλαος - Αγάλου Ιάσονας

Οι 3 πρώτες ομάδες στις γυναίκες

1. Γεωργαντά Λαμπρινή - Σακκά Αικατερίνη

2. Κουκουδίτσκα Κυριακή - Πιτσιγκώνη Ελπίδα

3. Μπρούκς Πογκο Αγάπη - Βογιατζόγλου Αικατερίνη

Πριν τους τελικούς, οι νεαροί αθλητές από τις ακαδημίες του ΒV Ammos Kefalonia έκαναν μια μικρή επίδειξη από τη δουλειά που γίνεται στον δραστήριο Σύλλογο τους.

Με τη λήξη των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές.

Από την Ε.Ο.ΠΕ. τιμήθηκαν με ειδική πλακέτα ο Δήμος Αργοστολίου για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο τοπικός Σύλλογος BV Ammos, αλλά και ο Βαγγέλης Σιδέρης που πριν λίγες ημέρες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Athens Final στο Σύνταγμα.

Τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς Κρυσταλλία Μιχαλάτου, ο αντιδήμαρχος  Δήμου Αργοστολίου Διονύσης Κωνσταντάτος, η αντιπεριφερειαρχης επιχειρηματικότητας και απόδημου ελληνισμού Ελένη Παπαναστασάτου, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Τάκης Αντωνόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Θεόδωρος Κανελλόπουλος και φυσικά ο πρόεδρος του συλλόγου BV Ammos Φώτης Αυγουστάτος,οι οποίοι έκαναν και τις απονομές.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση και τους αθλητές για το ωραίο θέαμα που μας πρόσφεραν αυτό το 3ημερο στην πανέμορφη παραλία του Αη Χέλη!

Πολλά μπράβο αξίζουν στον τοπικό σύλλογο BV Ammos που οι άνθρωποι του κατέθεσαν ψυχή προκειμένου να είναι όλα άψογα, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τα συγχαρητήρια όλων.

Περιττό να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι μας έμειναν εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού μας.

Φώτο
























Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου