Παρασκευή, Ιουλίου 26

Η Σ.Τ. των διοργανωτών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley Κ-22 (Video - Φωτορεπορτάζ)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου "Κέφαλος", η συνέντευξη τύπου των διοργανωτών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley juniors Κ-22 "Vaggelis Koutouleas", το οποίο θα διεξαχθεί από 26 μέχρι 28/7 στη μαγευτική παραλία του Άι Χέλη.

Συνδιοργανωτές του Κ22 Juniors finals "Vaggelis Koutouleas" μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, είναι o Δήμος Αργοστολίου, ο σύλλογος BV Ammos και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Συνολικά 24 ομάδες (12 νέων ανδρών, 12 νέων γυναικών) θα αγωνιστούν στην άμμο της παραλίας του Δήμου Αργοστολίου και το πρώτο σερβίς των αγώνων θα γίνει σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή 26/7) με τους προκριματικούς αγώνες στην κατηγορία νέων ανδρών.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, η αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού Κεφαλονιάς – Ιθάκης κ. Ελ. Παπαναστασάτου, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου κ. Θεοδ. Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Πετοσφαίρισης BV Ammos κ. Φωτ. Αυγουστάτος, και εκπρόσωποι των ομάδων U-22 που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα τα κορίτσια από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ η Εύα Ηλιάδη, και η Σ. Αλεξοπούλου από την Πάτρα και την Παναχαϊκή.

Όλοι ανέφεραν το πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση για το άθλημα και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για το νησί μας και τις ομορφιές του.

Θ. Μιχαλάτος

"Καταφέραμε και φέτος να έχουμε μία σημαντική διοργάνωση στο νησί και σε μεγαλύτερη κατηγορία.  

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα τους".

Όλοι κάλεσαν μικρούς και μεγάλους να παραβρεθούν αυτό το τριήμερο στην  υπέροχη παραλία του Άη Χέλη και να στηρίξουν την προσπάθεια, ευχόμενοι όλα να κυλήσουν ομαλά, με επιτυχία και κυρίως χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος, προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από τον Πρόεδρο της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου κ. Θεόδωρο Κανελλόπουλο στον Δήμαρχο κ. Θ. Μιχαλάτο, την αντιπεριφερειάρχη κ. Ελένη Παπαναστασάτου και τον πρόεδρο του  BV Ammos κ. Φώτη Αυγουστάτο.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και ωραίο θέαμα στους αγώνες, που ξεκινούν το απόγευμα και ολοκληρώνονται την Κυριακή 28/7 το απόγευμα, με τους τελικούς.

Παρακάτω στα βίντεο που ακολουθούν αναλυτικά η συνέντευξη τύπου των διοργανωτών και των αθλητών, όπως και φωτογραφικό υλικό:

Video 1

Video 2

Εικόνες






















































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου