Παρασκευή, Ιουλίου 19

"Ασημένιοι" οι Σουλειμάνι - Τσιμάρας στην Πάτρα! (Εικόνες)

Την 2η θέση τελικά κατέκτησαν στο πρωτάθλημα Κ-17 της Πάτρας, οι νεαροί αθλητές του BV ammos kefalonia, Γκέρσι Σουλειμάνι – Λουκάς Τσιμάρας, όπου παρά την πολύ καλή τους παρουσία, ηττήθηκαν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αργά χθες το βράδυ στο στάδιο της Παναχαϊκής, από το δίδυμο Διονυσόπουλου – Σωτηρόπουλου με 2-0 σετ (21-17 και 21-19).

Η παρουσία των νεαρών αθλητών του Άκη Τσιμάρα, παρά την ηλικιακή διαφορά (13 ετών) με τους αντιπάλους τους (15 ετών), ήταν εντυπωσιακοί στην άμμο και σίγουρα άξιζαν κάτι καλύτερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, στο δεύτερο σετ άγγιξαν την ισοφάριση για να στείλουν τον τελικό σε 3ο σετ, όταν προηγήθηκαν 19-17, όμως οι αντίπαλοι τους βρήκαν τον τρόπο να τελειώσουν τον τελικό!

Το αργυρό μετάλλιο είναι μία μεγάλη επιτυχία, ενώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο το νησί και έδειξαν ότι το μέλλον, με πολύ δουλεία και πίστη την προσπάθεια, τους ανήκει!

Συγχαρητήρια σε όλους, στον δραστήριο Σύλλογο BV ammos kefalonia, στους αθλητές και τον προπονητή Άκη Τσιμάρα. 

Εικόνες













Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου