Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14

Δεν τα κατάφερε η Α.Ε.Κ. στην Γαστούνη..... Φιλική ήττα 5-0 από τον τοπικό Αίαντα


Γαστούνη ανταπόκριση
Δεν τα κατάφερε η Α.Ε. Κεφαλονιάς στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό της παιχνίδι επί Ηλειακού εδάφους αφού μετά από κακή εμφάνιση ηττήθηκε στην Γαστούνη από τον τοπικό Αίαντα!
Ο Γ. Τόγιας παρά την βαριά ήττα, που ουσιαστικά δεν έχει καμία σημασία, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το παιχνίδι τα οποία σίγουρα θα χρειαστούν για τη συνέχεια ενόψει μάλιστα των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του.
Η ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε με 5-0. Το «χορό» των γκολ άνοιξε για τον Αίαντα ο Μαλισόβας στο 17’, εκμεταλλευόμενος λάθος του τερματοφύλακα, στο 22’ ο Σάββας Αντωνόπουλος έκανε το 2-0 και στο 35’ ο Ραφτόπουλος ανέβασε το σκορ σε 3-0. στο 75’ και 85’ ο Δημήτρης Λούρμπας με δυο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Η ομάδα επιστρέφει στο νησί αργά το βράδυ και από αύριο πλέον στη σκέψη όλων θα είναι το παιχνίδι κυπέλλου με την πολύ δυνατή Εικοσιμία την Κυριακή το απόγευμα στις Κεραμειές
Οι συνθέσεις
Αίας Γαστούνης:Μ. Παπουτσής), Αντωνόπουλος Ανδρ., Χριστοφοράτος, Μονόλιθος, Κλάδης, Μπελεκούκιας, Κωστόπουλος, Μπουρούκης, Μαλισόβας, Ραφτόπουλος, Ντ. Μενίκου, Σ. Αντωνόπουλος.
Έπαιξαν επίσης: Φραγκόπουλος, Μαργαρίτης, Τσόλος, Γιαννακόπουλος, Γαλιατσάτος, Λούρμπας Δ., Δημητρίου, Π. Λυμπέρης.
Α.Ε. Κεφαλληνίας:(Γ. Τόγιας), Καραϊσκος, Χασάι, Στεφανάτος, Φωκάς, Σπανός Β., Παπαναστασάτος, Μπαζάρογλου, Κουμαριώτης, Σπανός Ε., Ζαμπαύτης, Διακρούσης.
Έπαιξαν επίσης: Δούρος, Κόμητας, Τζάκης, Θωμάς, Κορσιάνος, Μπατιστάτος, Εμιλιάνο, Φορτούνας, Παυλάτος.
Αργότερα φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου