Κυριακή, Σεπτεμβρίου 14

Εντυπωσιακές εμφανίσεις της Προόδου Ιθάκης στη Λακωνία


 Στα πλαίσια της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου αλλά και του αγώνα κυπέλλου την προσεχή Κυριακή στο Αργοστόλι με τον Παγκεφαλληνιακό, η Πρόοδος Ιθάκης ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο στη Λακωνία για δυο φιλικούς αγώνες.
Η αποστολή της Προόδου Ιθάκης στην Σπάρτη
Η ομάδα του Κώστα Πίπου έδειξε πολύ καλά στοιχεία, παρά την κούραση του ταξιδιού και της σκληρής προετοιμασίας, απέναντι σε δυο ομάδες όπως είναι ο Αστέρας Βλαχιώτη (γνωστός μας από τη συμμετοχή του στην Δ’ Εθνική σαν αντίπαλος αρκετών Κεφαλονίτικων ομάδων) και το Κάστρο Γερακίου.
Ο πρώτος αγώνας τελέστηκε στον Βλαχιώτη και η ομάδα της Ιθάκης παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο επικράτησε του αντιπάλου της με σκορ 2-3 (ημίχρονο 2-1).
 Και τα τρία γκολ για την Πρόοδο πέτυχε ο Δημήτρης Αρταβάνης πραγματοποιώντας παράλληλα το πρώτο του φετινό χατ τρικ!!
Σήμερα το πρωί στο Γερακάρι Λακωνίας η ομάδα της Ιθάκης αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την τοπική ομάδα Κάστρο. Το παιχνίδι παρά το φιλικό του χαρακτήρα ήταν πολύ δυναμικό από πλευράς γηπεδούχων. Να πούμε ότι ενθαρρυντική ήταν η πολύ καλή παρουσία των νέων παιδιών της ομάδας.
Α. Τσίρος-Γ. Τσιντήλας
Τα γκολ για την Πρόοδο πέτυχαν ο συνήθης «ύποπτος» Δημήτρης Αρταβάνης και ο Κιοράϊ με πέναλτι που κέρδισε ο Αρταβάνης.
Σε γενικές γραμμές τώρα και στα δυο παιχνίδια η Πρόοδος έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με πέρυσι με πολύ καλά στοιχεία, δύναμη και αποτελεσματικότητα. Το πιο ευχάριστο όμως ήταν όπως προαναφέραμε η ελπιδοφόρα παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών της, που ουσιαστικά πήραν το βάφτισμα του πυρός σε πολύ δυνατά παιχνίδια αλλά και δυναμικούς αντιπάλους δείχνοντας ότι διαθέτουν πολύ ταλέντο και η ομάδα μπορεί στο παρόν αλλά και στο μέλλον να βασιστεί σε αυτούς!
Η αποστολή επιστρέφει σήμερα το βράδυ με πολλές εμπειρίες (κυρίως για τους μικρούς) από την πανέμορφη Μάνη και ο Κώστας Πίπος με τους ποδοσφαιριστές του αναμένεται από αύριο να πέσουν με τα «μούτρα» στη δουλειά ώστε να προετοιμαστούν για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παγκεφαλληνιακό την Κυριακή στο Αργοστόλι.
Οι φώτο είναι από το f/b του Γ. Τσιντήλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου