Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10

Ο Ν.Ο.Α. συγχαίρει του αθλητές του Βαλκανιονίκες Κ. Κουστουμπάρδη-Κλ. Μητρόπουλο


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου, μετά τη μεγάλη επιτυχία των κωπηλατών μας  Κουστουμπάρδη Κλέαρχο και Μητρόπουλο Νίκο στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 2014 στο Βίσεγκραντ Βοσνίας, όπου κατέκτησαν δύο μετάλλια έκαστος, τους συγχαίρουμε απεριόριστα.  Η Κεφαλλονιά τους τιμά απεριόριστα, το παράδειγμά της επιτυχίας τους να γίνει μίμηση για τους νεότερους και με σύνεση, πειθαρχία και υπακοή είναι ικανοί να φθάσουν και πιο ψηλά.
Εκεί που έφθασαν όμως, σας κάνουμε γνωστό, ότι πέρασαν δύσκολες δοκιμασίες στην Καστοριά, όπου τελικά οι Ομοσπονδιακοί προπονητές τους κατέταξαν στην Εθνική Ομάδα.  Ανταγωνίστηκαν στα αγωνίσματά τους άλλα τέσσερα  κράτη: Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία.
Στη δίκωπο (2-) άνευ λέμβο κατέλαβαν την 3η θέση μετά τη Ρουμανία (1η) και Βουλγαρία (2η ). Στην οκτάκωπο (8- ) λέμβο με πηδαλιούχο, δύσκολο αγώνισμα κυρίως λόγω συντονισμού,  κατέλαβαν πάλι την 3η θέση από τα ίδια κράτη και επέβαιναν 4 αθλητές από το Ν.Ο. Ιωαννίνων, 2 αθλητές από το Δ.Ν.Ο. Ηγουμενίτσας, και οι 2 αθλητές του Ομίλου μας. Ο δε πηδαλιούχος ήταν αθλητής του Ν.Ο. Ιωαννίνων.
Σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση συμμετείχαν 8 κράτη.  Η Εθνική μας Ομάδα απαρτίζετο από 35 αθλητές με 3 συνοδούς–προπονητές.  Στη Γενική Βαθμολογία η Ελλάδα κατέκτησε τη 2η θέση μετά τη Ρουμανία.
Ως Όμιλος, είμαστε πολύ ευτυχείς, διότι έχει καθιερωθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση που συμμετέχουμε, ο Όμιλος μας να είναι μέσα στα μετάλλια.  
Αυτό οφείλεται στην καλή ποιότητα αθλητών μας, στις καλές οικογένειες αυτών, στο Διοικητικό Συμβούλιο και στις άριστες εγκαταστάσεις που έχουμε τις οποίες οφείλουμε στο Αθήνα 2004.
Συγχαίρουμε τον προπονητή κ. Γαβριηλίδη Παύλο για τη συμβολή του στο επίτευγμα αυτό και για τη μεγάλη του αγάπη προς το άθλημα και προς όλα τα παιδιά του Ομίλου.  Του ευχόμαστε δε, καλή σταδιοδρομία στη Θεσσαλονίκη  όπου μεταβαίνει (ιδιαίτερη του πατρίδα).
Ευχαριστούμε επίσης και συγχαρητήρια στην ΕΚΟΦΝΣ για τις συνεχόμενες επιτυχίες στον Παγκόσμιο στίβο.
Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου