Τρίτη, Νοεμβρίου 11

Κάτι καλό "ψήνεται" με τον Γ. Καρελάκη..... Επίσης πιθανή η πρώτη αποχώρηση ντόπιου προπονητή


Μια πολύ καλή πρόταση, σύμφωνα με έγκυρες και επιβεβαιωμένες πληροφορίες του sportsthea, κρατάει στα χέρια του ο εξαιρετικός και έμπειρος προπονητής της ομάδας της Σάμης Γ. Καρελάκης.
Πρόκειται για ομάδα γειτονικού μας νομού η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της τοπικής Ένωσης.
Ο Γ. Καρελάκης σύμφωνα με πληροφορίες μας εξετάζει σοβαρά αυτή την περίπτωση αφού οι συνθήκες εκεί είναι κατάλληλες για να δείξει το έργο του αλλά και οικονομικά συμφέρουσες. 
Το όνομα της ομάδας το έχουμε αλλά δεν το δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους.
Να πούμε εδώ για τον Γ. Καρελάκη ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και δουλευταρά προπονητή που φέτος πήρε την απόφαση να έρθει και να εργαστεί στην ομάδα του Α.Ο. Σάμης και στην Α΄κατηγορία Κεφαλονιάς, βάζοντας από την πρώτη στιγμή την δική του «σφραγίδα» σε αυτή, ενώ επιθυμία του είναι να την κάνει πρωταγωνίστρια στο τοπικό πρωτάθλημα.
 
Με την ευκαιρία να πούμε ότι άμεσα, πιθανόν και αύριο να έχουμε την πρώτη αποχώρηση προπονητή από ομάδα του νησιού μας, μετά από δήλωση παραίτησης του ίδιου από την τεχνική ηγεσία.
Η ομάδα αυτή πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο και η είδηση αναμένεται να πέσει ως κεραυνός εν αιθρία στα τοπικά αθλητικά στέκια του νησιού!

Λεπτομέρειες αύριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου