Τετάρτη, Νοεμβρίου 12

"Διαζύγιο" Α.Ο.Κ.Ι.-Γ. Τζουγανάτου


Χώρισαν οι δρόμοι του Α.Ο.Κ.Ι. με τον έμπειρο προπονητή της ομάδας Γιάννη Τζουγανάτο. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν κοινή συναίνεση να διακόψουν την συνεργασία τους έχοντας πάντα κατά νου το κάλο της ομάδας που αυτή την στιγμή είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.
Εμείς σας είχαμε ενημερώσει με ρεπορτάζ μας αλλά για ευνόητους λόγους και μέχρι να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» δεν αναφέραμε ονόματα πλην όμως φωτογραφίζαμε την ομάδα.
Σήμερα λοιπόν που αυτό έγινε οριστικό σας το αναφέρουμε και με ονόματα.
Ο Γ. Τζουγανάτος ανέλαβε τους «μαυρόασπρους» στα μέσα της περυσινής περιόδου σε μια εποχή αμφισβήτησης και κακών αποτελεσμάτων. Δούλεψε πολύ και κατάφερε τελικά να την οδηγήσει στα playoffs  της κατηγορίας.
Παράλληλα λίγους μήνες πριν στον τελικό είχε κατακτήσει το τοπικό κύπελλο σε ένα παιχνίδι και πάλι με αντίπαλο την Α.Ε.Κ. στις Κεραμειές.
Η πολύ καλή δουλειά που έγινε στην ομάδα έκανε τους ανθρώπους της να ανανεώσουν την συνεργασία τους και την φετινή χρονιά.
Στο τρέχον πρωτάθλημα έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με 5Χ5 νίκες στο πρωτάθλημα ενώ προκρίθηκε και συνεχίζει στον επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου. Για αυτό και η ανακοίνωση της παραίτησης του έμπειρου και επιτυχημένου προπονητή έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα στέκια του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου.
Προς το παρόν και αρχής γενομένης της χθεσινής αλλά και της σημερινής προπόνησης την τύχη της ομάδας του Αργοστολιού, προσωρινά και μέχρι η διοίκηση να βρει τον κατάλληλο που θα προσλάβει στην ομάδα, ανέλαβε ο Γιώργος Ευτηριάδης.
Να πούμε εδώ ότι εξετάζονται πολλά ονόματα μεταξύ αυτό και ένα πολύ δυνατό!

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον έμπειρο κόουτς ο οποίος μας είπε για αυτή την απροσδόκητη εξέλιξη:
«Φεύγω από τον Α.Ο.Κ.Ι.  με τις καλύτερες αναμνήσεις.
Δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να εξηγήσω τους λόγους της παραίτησης μου και της λύσης της συνεργασίας μου με την ομάδα, αλλά θέλω να τονίσω ότι ήταν από τις καλύτερες για μένα χρονιές, θεωρώντας ότι έβαλα το λιθαράκι μου και εγώ ώστε η ομάδα να πετύχει αυτά που έχει καταφέρει μέχρι τώρα στον ένα περίπου χρόνο της συνεργασίας μας με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου και την συμμετοχή μας στα playoffs.
Ευχαριστώ τα παιδιά και την διοίκηση για την συνεργασία μας».
Στη συνέχεια μιλήσαμε με τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας οι οποίοι μας είπαν με τη σειρά τους:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ.Ι., ευχαριστεί τον Γιάννη Τζουγανάτο για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα, την αγάπη του προς αυτή και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με ότι θα ασχοληθεί από εδώ και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου