Τρίτη, Νοεμβρίου 11

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Έπεσαν βροχή τα γκολ την 5η αγωνιστική
Φτάσαμε στο 1/4 περίπου του πρωταθλήματος και ο Α.Ο.Κ.Ι. με τα Διλινάτα οδηγούν αγκαλιά την "κούρσα" με το απόλυτο  5Χ5 και 15 βαθμούς συγκομιδή.
Αυτό που προβλέπουμε είναι ότι θα γίνει "μάχη" μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι 4 ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τα playoffs.
                      
Οι ομάδες Α.Ο.Κ.Ι. και Διλινάτα συνεχίζουν "αγκαλιά" στην κορυφή
Όσο για τη διαιτησία και αυτή την αγωνιστική, σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά... Θα λέγαμε ότι και στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν πολύ καλή αφού βγήκαν πολύ λίγες κάρτες.
Από πλευράς ενδιαφέροντος, αν εξαιρέσει κάποιος το ντέρμπι της αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια οι γηπεδούχοι έκαναν "πάρτι" και μάλιστα πήραν εντυπωσιακές νίκες.
Τα μεγάλα σκορ έκλεψαν την παράσταση.
Στο μεγάλο παιχνίδι, το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, Σάμη και Παγκεφαλληνιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με γκολ για τους Σαμικούς στις καθυστερήσεις. Ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει κανέναν.
Στους άλλους αγώνες η Α.Ε.Κ. ακόμα βάζει γκολ στους "προβληματικούς" Πρόννους αφού επικράτησε με περίπατο 11-0!!!
Το πρωί του Σαββάτου η Εικοσιμία έκανε το παιχνίδι με την Πρόοδο Ιθάκης δική της υπόθεση και τελικά το "καθάρισε" με σκορ 6-0 συνεχίζοντας το "κυνήγι" των πρωτοπόρων δυο βαθμούς πιο πίσω.
Την ίδια ώρα τα πρωτοπόρα Διλινάτα επικράτησαν με σχετική ευκολία του Οδυσσέα Ιθάκης 5-0 και συνεχίζουν την τρελή τους πορεία στην κορυφή "ζευγάρι" με τον Α.Ο.Κ.Ι..
Ο συγκάτοικός τους και αυτός επικράτησε των Φωκάτων με το ίδιο σκορ έχοντας και πάλι ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο που έφτανε όμως και περίσσευε να φτάσει στο 5Χ5. 
Τέλος, στο παιχνίδι που έκλεισε και την αυλαία της αγωνιστικής, ο Παλληξουριακός έπαιξε όσο χρειάστηκε για να επικρατήσει εύκολα του Πυλαριακού με σκορ 3-0 και συνεχίζει σε θέση 4αδας.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  5-0
Τα Διλινάτα, όπως αναμενόταν συνέχισαν τη νικηφόρα πορεία τους για ακόμη μια αγωνιστική πραγματοποιώντας το 5Χ5 αφού επικράτησαν χωρίς δυσκολία του Οδυσσέα Ιθάκης το πρωί του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 5-0!
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού» ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, και κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας την κατοχή με αποτέλεσμα να φτάνει στην περιοχή των φιλοξενούμενων δημιουργώντας πολλές καταστάσεις απέναντι στην εστία του Ζ. Κουτσουβέλη.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  6-0
Σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη σε ένα πολύ βαρύ, από την συνεχή βροχόπτωση, ταρτάν η Εικοσιμία δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία και επικράτησε της Προόδου Ιθάκης με σκορ 6-0!
Η Πρόοδος με πολλές ελλείψεις δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί σε καμία περίπτωση στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές του Κ. Πίππου να υποπίπτουν σε πολλά λάθη και να δέχονται γκολ που μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  5-0
Ούτε τα Φωκάτα στάθηκαν ικανά να σταματήσουν την φετινή εντυπωσιακή πορεία του πρωτοπόρου και αήττητου Α.Ο.Κ.Ι. αφού οι «μελανόλευκοι» το απόγευμα του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, επικράτησαν με σχετική ευκολία και σκορ 5-0.
Η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα δίκαιο αλλά και καθαρό.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο, μόνο που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο σε αυτό το παιχνίδι, που σίγουρα από την αρχή του φάνταζε πολύ δύσκολο για αυτούς. 
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  11-0
Σε ένα παιχνίδι το πρωί της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, το οποίο πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί, η Α.Ε.Κ. με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της και παίζοντας όσο έπρεπε, επανήλθε στις επιτυχίες, αφού πήρε μια πανεύκολη νίκη απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας της Α΄κατηγορίας, ομάδα των Πρόννων με σκορ 11-0 ανακάμπτοντας βαθμολογικά ώστε στη συνέχεια να καλύψει την διαφορά που την χωρίζει από τους πρωτοπόρους και να ξαναμπεί σε τροχιά 4αδας.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  3-0
Εύκολα παρά τις πολλές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, ο Παλληξουριακός την Κυριακή το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι επικράτησε του Πυλαριακού με σκορ 3-0, χάνοντας μάλιστα και ένα πέναλτι. Έτσι συνεχίζει αήττητος σε θέση 4αδας.
Οι γηπεδούχοι του Δ. Λιονάτου σε ένα μέτριο παιχνίδι, ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του, με καλή κυκλοφορία και κατοχή, μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις τους για μια καλή εμφάνιση σε συνδυασμό με το τρίποντο της νίκης.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  1-1
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, στο ντέρμπι της αγωνιστικής σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου Σάμη και Παγκεφαλληνιακός έχοντας από ένα καλό ημίχρονο μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με το παιχνίδι τελικά να ολοκληρώνεται με σκορ 1-1 στις καθυστερήσεις.
Οι ομάδες μπήκαν δυνατά και στημένες με προσοχή στην αμυντική τους λειτουργία, ο Παγκεφαλληνιακός όμως ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στο α’ 45λεπτο και θα πετύχει να προηγηθεί 1-0, χάνοντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες. 
Ημέρα μακρά των γηπεδούχων η 5η... χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι 
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 5 και οι φιλοξενούμενοι 0!! Επίσης είχαμε μία ισοπαλία.
Δεκαπέντε (15) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, 2 περισσότεροι από την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές πλησίασε και πάλι το άριστα μιας και βγήκε από το τσεπάκι των "αρχόντων" του Σαββατοκύριακου μόνο 1 κόκκινη!!
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά μόνο 8!!!! κίτρινες κάρτες, ρεκόρ σε σχέση με τις προηγούμενες... Έπρεπε να έρθει ο Μπριάκος για να διδάξει συμπεριφορά; Μάλλον δικαιωνόμαστε και πάλι, έστω και αν τα ακούσαμε......
Αήττητες συνεχίζουν και παραμένουν ακόμη μόνο οι ομάδες: Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτα, Εικοσιμία και Παλληξουριακός,  ενώ τη χαρά της νίκης συνεχίζουν να μην έχουν γευθεί, μετά από πέντε αγωνιστικές, οι Πρόννοι και ο Οδυσσέας Ιθάκης.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την   αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
5 νίκες για τους γηπεδούχους, καμία για τους φιλοξενούμενους και μία ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι συνεχίζει να μην εμφανίζεται η "λευκή" ισοπαλία στις πέντε πρώτες αγωνιστικές!!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η 5η αγωνιστική ημέρα ήταν σημαντικά ανεβασμένη........ Σημειώθηκαν 32 συνολικά τέρματα. Δηλαδή 7 περισσότερα από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Α.Ε.Κ. - Α.Ο. Πρόννων στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, συνολικά 11!!
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν  31 έναντι μόλις 1 των φιλοξενούμενων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 5,33 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα συνεχίζει να είναι αυτή του Α.Ο.Κ.Ι με 19 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα της ίδιας ομάδας και των Διλινάτων, με γκολ παθητικό. 
Χειρότερες επιθέσεις μέχρι τώρα είναι αυτές των Φωκάτων και των Πρόννων με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 30 τέρματα παθητικό.
Περισσότερες νίκες έχει ο Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα, από 5!!
Περισσότερες ισοπαλίες η Α.Ε.Κ. με τον Παλληξουριακό και την Σάμη από 2.
Περισσότερες ήττες οι Πρόννοι 5.
Λιγότερες νίκες ο Οδυσσέας Ιθάκης και οι Πρόννοι με 0!!
Λιγότερες ήττες Α.Ο.Κ.Ι., Εικοσιμία, Παλληξουριακός και Διλινάτα με 0!!
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 8. Σε τρία παιχνίδια μάλιστα δεν είχαμε καμία και σε ένα μία. Οι περισσότερες (4) στο παιχνίδι Σάμης-Παγκεφαλληνιακού στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με διαιτητή τον κ. Δ. Βασιλόπουλο. Η αλήθεια είναι ότι και οι 8 που βγήκαν ήταν επιβεβλημένες.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών  αυτή την αγωνιστική θα πούμε ότι ήταν και πάλι σχεδόν άριστο και αξίζουν πολλά μπράβο στους συντελεστές, αφού είχαμε μόλις 1 κάρτα τέτοιου χρώματος.
Στον πίνακα των σκόρερ είχαμε αλλαγή "οδηγού", αφού ο Εμιλιάνο της Α.Ε.Κ. πέτυχε 7 αυτή την αγωνιστική. Έτσι έχουμε 1ο τον ποδοσφαιριστή των "κιτρινόμαυρων" με γκολ και ακολουθούν ο Γ. Βουκελάτος του Α.Ο.Κ.Ι. με τον Ηλ. Αντωνάτο του Παλληξουριακού με 6. Με ένα λιγότερο (5) Δ. Τζωρτζάτος των Διλινάτων, ενώ ακολουθούν αρκετοί με 4 τέρματα ή λιγότερα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
ΔΙΛΙΝΑΤΑ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5 - 0
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
6 - 0
3.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
5 - 0
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
11 - 0
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΠ.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3 - 0
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
1 - 1
 
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι
  15
5
5
0
0
19
 1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
  15
5
5
0
0
10
 1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
  13
5
4
1
0
16
 5
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
  11
5
3
2
0
 12
 4
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
   8
5
2
2
1
 17
 5
6.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
   7
5
2
1
2
 11
 7
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
   5
5
1
2
2
   9
 6
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
   4
5
1
1
3
   6
14
9.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
   3
5
1
0
4
   5
11
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
   3
5
1
0
4
   3
13
11.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
   1
5
0
1
4
   6
20
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
   0
5
0
0
5
   3
30
Η επόμενη αγωνιστική (6η  15-16/11/14)
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
6.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Στις καλές και πάλι, σε γενικές γραμμές διαιτησίες που είχαμε αυτή την αγωνιστική στα γήπεδα μας...... Τα καλά επαναλαμβάνουμε να λέγονται!!!
* Στην επιστροφή ακόμη ενός "παλιού" στους αγωνιστικούς χώρους ο οποίος σίγουρα θα βοηθήσει με την εμπειρία του την ομάδα των Διλινάτων. Πρόκειται για τον Θοδωρή Παπαδογιώργο.
* Στον Σάκη Αναλυτή που τείνει να γίνει σκόρερ μιας και έχει πετύχει φέτος δυο παρ' ότι αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού.
Στον Λάμπρο Λογκόνη που έκανε φύλλο και φτερό το "δικό μας στοίχημα" και πρόβλεψε σωστά πετυχαίνοντας διάνα 6Χ6.. Μπράβο Λάμπρο, αυτό κέρδισες από την συμμετοχή σου...... τώρα παίξε και κανένα του ΟΠΑΠ μπας και σπάσει ο διάβολος το πόδι του.
* Στην έναρξη του πρωταθλήματος της Β' τοπικής κατηγορίας το προσεχές Σαββατοκύριακο.... Άντε να δούμε το Λεό επιτέλους με το ρόπαλο του να κάνει τα δίχτυα να υποφέρουν.
* Σε Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτα, Εικοσιμία και Παλληξουριακό που για μια ακόμη αγωνιστική κράτησαν το αήττητο!!!
Στον Εμιλιάνο που στον αγώνα της ομάδας του με τους Πρόννους στο νικηφόρο 11-0, πέτυχε 7 (εφτά) γκολ. Χωρίς όμως να είναι νέο ρεκόρ στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας αφού πέρυσι ο Δ. Αρταβάνης με τον ίδιο αντίπαλο είχε πετύχει 8 (οκτώ).
* Στον Άγγελο του γηπέδου που με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφερε και απομάκρυνε τα νερά από τον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για να διεξαχθεί το παιχνίδι που ακολουθούσε. Βρε παιδιά χάθηκε ένας καθαρισμός περιμετρικά των σχαρών του γηπέδου αλλά και στην τάφρο ανάμεσα στον δρόμο και στο γήπεδο... Εκεί είναι το πρόβλημα και το γνωρίζετε.
* Στον Σήφη τον Δρακάτο που κάνει συνεχώς προσπάθειες μέσω των προτάσεων του να ελαφρύνει οικονομικά από τα δυσβάσταχτα έξοδα τις ομάδες. Ας πάρουν έστω και κάποια από αυτά σοβαρά. Οι παράγοντες δεν αντέχουν άλλο.
* Στους διαιτητές μας που τα πήγαν άψογα αυτή την αγωνιστική. Οι "μαύροι" έβγαλαν από το τσεπάκι τους μόνο 8 κίτρινες και μια κόκκινη... Άριστο αποτέλεσμα δηλαδή. Έπρεπε να 'ρθει ο Μπριάκος να κάνει μάθημα για να καταλάβουν ότι ο καλός διαιτητής για να έχει πετύχει πρέπει να περνάει απαρατήρητος και σίγουρα χωρίς κατάχρηση κάρτας. Όλα είναι τελικά θέμα σωστής διαχείρισης και μπράβο τους! Και για μια ακόμη φορά είναι αυτοί που μας δικαιώνουν!!
* Στον Γεράσιμο Μαζαράκη για την καθημερινή του προσπάθεια ώστε να βελτιωθεί η τοπική διαιτησία και όπως δείχνει τα κατάφερε μια χαρά.
* Στους ποδοσφαιριστές μας για την πολύ καλή και πειθαρχημένη συμπεριφορά τους σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Σε όσους δημιούργησαν πρόβλημα στον αγώνα ανάμεσα σε Διλινάτα - Οδυσσέα με την προσωρινή διακοπή, για θέμα που δεν υπήρχε κανένας απολύτως λόγος. Αλλά και στον διαιτητή που κακώς διέκοψε το παιχνίδι!
Βέβαια δεν είδαμε καμία ανακοίνωση για το γεγονός!
* Και αυτή την φορά στην κατάντια των αγωνιστικών χώρων της Κεφαλονιάς... κανείς δεν το παίρνει σοβαρά, κανείς δεν κάνει τίποτα...... Το Σάββατο μάλιστα άλλο ένα γόνατο πήγε περίπατο. Αυτό του Π. Κουτσουβέλη του Οδυσσέα Ιθάκης και στο τέλος με το δίκιο ο πατέρας του Κώστας, αλλά και όλη η αποστολή, διαμαρτυρόταν για αυτή την τραγική κατάσταση. 
* Και για να μην ξεχνάμε την Κυριακή τα κεφτεδάκια μας..... αρχίζει η Β' κατηγορία με παιχνίδι στις 10:00 στο Δ.Α.Κ.. Πουρνό πουρνό που λένε στο χωριό μου!
* Σε αυτούς που βγήκαν να μας "κράξουν", και δεν εννοώ τον Διον. Ματιάτο, αυτός είχε το θάρρος και το έκανε δημόσια και επώνυμα,  όταν μιλάγαμε για κάρτες και συμπεριφορές.... Όμως δεν πειράζει και αυτή την φορά μας δικαίωσαν τα γεγονότα....... Μπριάκος:Μάθημα συμπεριφοράς των διαιτητών έναντι των ποδοσφαιριστών!!!! Και απ' ότι φαίνεται ήταν καλοί μαθητές, σύμφωνα με όσα είδαμε το Σαββατοκύριακο στα γήπεδα μας!!!
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ

Ασταμάτητος ο ΑΣΚ – Νίκησε τον ισχυρό Κρόνο και έκανε το 5 στα 5

Ο εκπληκτικός και φέτος Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά δεν σταματάει ούτε στα δύσκολα,  καθώς  νίκησε τον πολύ δυνατό Κρόνο στα Ροίτικα με 69-58 και έκανε το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα της Α2  ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα μας εξακολουθεί να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής σημαντικές νίκες.
Οι παίκτες του Λεωνίδα Παπαδάτου, έδειξαν και πάλι  την σοβαρότητα που τους διακρίνει, όταν το παιχνίδι πήγε πόντο – πόντο στην τελευταία περίοδο. Με εξαιρετική άμυνα και ψύχραιμες επιλογές στην επίθεση κατάφεραν και έφεραν εις πέρας μία πολύ δύσκολη αποστολή.
Βαθμολογία Α2 ΕΣΚΑΗ
(Σε 5 αγώνες)
Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
Διαφ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
10
5
5
0
0
338
2281
48
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
9
5
4
1
0
265
253
12
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
9
5
4
1
0
317
244
73
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
9
5
4
1
0
316
251
65
ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
8
5
3
2
0
341
336
5
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
8
5
3
2
0
301
292
9
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
7
5
2
3
0
285
296
0
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
7
5
2
3
0
320
321
-1
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
7
5
2
3
0
312
285
27
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
7
5
2
3
0
311
320
-9
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
6
5
1
4
0
248
274
-26
ΠΥΡΓΟΣ 99
6
5
1
4
0
207
265
-58
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
6
5
1
4
0
209
298
-89
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
6
5
1
4
0
240
296
-56
Η επόμενη αγωνιστική (6η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
12/11/14
8:00:
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
16/11/14
1:30:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
12/11/14
9:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
12/11/14
7:30:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΠΥΡΓΟΣ 99
12/11/14
5:30:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
12/11/14
7:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
12/11/14
9:00:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
ΕΦΗΒΟΙ
Ηρακλής Πύργου – ΑΣΚ 72-23
Οι Έφηβοι του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, εξασφάλισαν ξεκούραστα την συμμετοχή τους στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα του Αιγέα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί και ως εκ τούτου ο Α.Σ.Κ. κερδίζει τον αγώνα στα χαρτιά με 20-0, γεγονός που θα του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
ΠΑΙΔΕΣ
ΑΣΚ - ΝΕΟΛ  43-35
Ο ΑΣΚ ήταν ο μεγάλο νικητής στο Κεφαλονίτικο ντέρμπι στου Παίδες, μετά τη νίκη του επί του ΝΕΟΛ με 43-35. Στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες ήταν αδιάφορες βαθμολογικά καθώς είχαν προκριθεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η, υπήρχαν δυνατές μονομαχίες και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όσους βρέθηκαν στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».
 Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ και για τους δύο εν όψει της δύσκολης συνέχειας.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου