Τρίτη, Νοεμβρίου 4

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου



ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και η 4η αγωνιστική στο τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, με τον Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα να συνεχίζουν "αγκαλιά" στην κορυφή και να οδηγούν την "κούρσα" του πρωταθλήματος.
                      
Οι ομάδες Α.Ο.Κ.Ι. και Διλινάτα συνεχίζουν "αγκαλιά" στην κορυφή
Όσο για τη διαιτησία αυτή την αγωνιστική, αν εξαιρέσει κάποιος τον αγώνα που έγινε στην Ιθάκη μεταξύ Προόδου-Α.Ο.Κ.Ι., σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά... χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν έγιναν και κάποια λάθη... Ειδικά στο ντέρμπι θα μπορούσαμε να πούμε ότι όλα κύλησαν ομαλά!
Από πλευράς θεάματος ήταν μια μέτρια αγωνιστική με τα φαβορί εύκολα ή δύσκολα να παίρνουν τα αποτελέσματα που ήθελαν.
Το μεγάλο παιχνίδι και στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής την Κυριακή το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, τα Διλινάτα πήραν μια ακόμη νίκη και έκαναν το 4Χ4 απέναντι στην πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. των "δέκα". Έτσι συνεχίζουν να κάνουν όνειρα τρελά. Η Α.Ε.Κ. από την άλλη μπορεί να έπεσε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως έχει βγάλει τα περισσότερα ντέρμπι με αποτέλεσμα η συνέχεια να προβλέπεται καλύτερη.
Το απόγευμα του Σαββάτου η Εικοσιμία προβλημάτισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και όταν στο δεύτερο ημίχρονο "σοβαρεύτηκε" πέτυχε ένα 0-2 απέναντι στον αξιόλογο Πυλαριακό και συνεχίζει την καταδίωξη των πρωτοπόρων Α.Ο.Κ.Ι.-Διλινάτων ευρισκόμενη στην 3η θέση με δυο βαθμούς διαφορά.
Εύκολο πέρασμα του Παλληξουριακού από το Βαθύ της Ιθάκης με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης, αφού το τελικό 2-5 τον έφερε στην 4η προνομιούχο θέση.
Στο άλλο παιχνίδι που ακολούθησε στο ίδιο γήπεδο, η Πρόοδος το πάλεψε απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Α.Ο.Κ.Ι., αλλά τελικά δεν τα κατάφερε μια και ηττήθηκε με σκορ 1-2. Από την άλλη, οι πρωτοπόροι θα μπορούσαν να είχαν καθαρίσει το ματς όταν στο 0-2 αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι.
Παράπονα είχαμε και από τις δυο ομάδες για την διαιτησία.
Στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου την Κυριακή το πρωί ο Παγκεφαλληνιακός επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με ανατροπή των Φωκάτων με σκορ 4-1!
Τέλος, στο παιχνίδι που έκλεισε και την αυλαία της αγωνιστικής, η Σάμη πέρασε "αέρας" από τα Τζανάτα και τους Πρόννους με το πρώτο της φετινό τρίποντο και το σκορ να γράφει 1-6 υπέρ της!!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  2-5
Σε ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι στο Βαθύ ο Παλληξουριακός πήρε μια σημαντική νίκη από τον γηπεδούχο Οδυσσέα με σκορ 2-5.
Οι «ερυθρόλευκοι» του Ληξουριού ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους κρίνεται δίκαιη και καθαρή.
Μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους πράγμα που πέτυχαν απόλυτα αφού μετά από 23’ αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ 0-3!
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  1-2
Ένα παιχνίδι άγριας ομορφιάς διεξήχθη σήμερα το πρωί στις 12:30 στο Δημοτικό στάδιο Ιθάκης. Πρόοδος εναντίον ΑΟΚΙ.
Η Πρόοδος παρατάχθηκε με πάρα πολλές και σημαντικές ελλείψεις (Αρταβάνης –Βρεττος- Πρεβεζιάνος- Τσάμης-Κωστόπουλος ενώ έχασε και τον Λαγκαδά στο σημερινό παιχνίδι όταν σε μια σύγκρουση του με τον Ευτηριάδη έπαθε κάταγμα στη μύτη), Τόφαλος και Qorraj στο κέντρο εντυπωσίασαν και ο Τηλέμαχος Τσιντήλας  απροσπέλαστος στην άμυνα.  Η ομάδα της Ιθάκης απέδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι πόσο δυνατή ομάδα είναι στην έδρα της.
Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι. με τις πολλές και καλές μονάδες πήρε το παιχνίδι χωρίς να εντυπωσιάσει και με τον Γιάννη Βουκελάτο για ακόμα ένα παιχνίδι να "καθαρίζει" για τους "μελανόλευκους".
Α.Π.Σ. ΠΥΛΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-2
Σε ένα πολύ μέτριο έως κακό παιχνίδι και την Εικοσιμία να παίζει με την «φωτιά» για δεύτερη αγωνιστική, η ομάδα από την Λειβαθώ ήταν τελικά η νικήτρια με σκορ 0-2.
Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι αλλά ανούσιοι και φλύαροι αγωνιστικά δεν μπορούσαν να σπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των τυπικά γηπεδούχων με αποτέλεσμα να υπάρχει αρκετό άγχος και νεύρα στις προσπάθειες τους και έτσι να πατούν με δυσκολία στην περιοχή των αντιπάλων τους.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  4-1
Ένα πολύ καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο είχαμε στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου σήμερα, Κυριακή πρωί μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Φωκάτων με τελικό νικητή τον γηπεδούχο με σκορ 4-1 και μάλιστα με ανατροπή.
Οι ομάδες κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας ότι θέλουν να παίξουν καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, κάτι που κατάφεραν, αφού η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δυο περιοχές με ταχύτητα κάτι που έκανε το παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  0-1
Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά ενδιαφέρον στο δεύτερο τα Διλινάτα συνέχισαν την «τρελή» φετινή τους κούρσα προς την κορυφή κάνοντας το 4Χ4 με τη νέα τους νίκη 1-0 επί της πρωταθλήτριας Α.Ε. Κεφαλονιάς στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Η Α.Ε.Κ. για ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με «δέκα» κάνοντας το έργο των ποδοσφαιριστών αλλά και του Γ. Τόγια ακόμη πιο δύσκολο.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  1-6
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο πήρε σήμερα το απόγευμα στα Τζανάτα η Σάμη επικρατώντας με 6-1 των γηπεδούχων Πρόννων.
Το παιχνίδι δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κρητική αφού το σκορ μιλάει από μόνο του.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και δε δυσκολεύτηκαν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη.
Αντίθετα οι Πρόννοι με πολύ λίγες επιλογές, το αριθμητικό της μειονέκτημα για τα 45' του β' ημιχρόνου και σε κακή μέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της συν τις απουσίες δέχθηκε μια βαριά ήττα και πλέον αρχίζουν να προβληματίζουν για το μέλλον τους στην συνέχεια.
Ημέρα μακρά των φιλοξενούμενων η 4η αγωνιστική
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 1 και οι φιλοξενούμενοι 5!! Επίσης δεν είχαμε καμία ισοπαλία.
Δεκατρείς (13) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, 1 λιγότερος από την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές πλησίασε το άριστα μιας και βγήκε από το τσεπάκι των "αρχόντων" του Σαββατοκύριακου μόνο 1 κόκκινη!!
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά 23 κίτρινες κάρτες αισθητά κάτω σε σχέση με την τις προηγούμενες... Ε, ναι! αυτός είναι....ένας φυσιολογικός αριθμός

Αήττητες παραμένουν μέχρι τώρα μόνο οι ομάδες: Α.Ο.Κ.Ι., Διλινάτα, Εικοσιμία και Παλληξουριακός,  ενώ τη χαρά της νίκης συνεχίζουν να μην έχουν γευθεί ακόμη οι Πρόννοι και ο Οδυσσέας Ιθάκης.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, την   αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
1 νίκη για τους γηπεδούχους, 5!!! για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός ότι συνεχίζει να μην εμφανίζεται η "λευκή" ισοπαλία στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές!!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η 4η αγωνιστική ημέρα ήταν σημαντικά ανεβασμένη........ Σημειώθηκαν 25 συνολικά τέρματα. Δηλαδή 10 περισσότερα από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Α.Ο. Πρόννων - Σάμης στα Τζανάτα, συνολικά 7!!
Στα γκολ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν  18 έναντι 7 των γηπεδούχων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 4,1 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα συνεχίζει να είναι αυτή του Α.Ο.Κ.Ι με 14 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα της ίδιας ομάδας και των Διλινάτων, με 1 γκολ παθητικό, με τους "μελανόλευκους" να βλέπουν να παραβιάζεται η εστία του Αγκούσι για πρώτη φορά φέτος.
Έτσι το ρεκόρ του Άννινου με την Α.Ε.Κ. παραμένει ακατάρριπτο και θα χρειαστεί μια νέα προσπάθεια γι΄ αυτό τα επόμενα χρόνια.
Χειρότερες επιθέσεις μέχρι τώρα είναι αυτές των Φωκάτων και των Πρόννων με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 19 τέρματα παθητικό.
Περισσότερες νίκες έχει ο Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα που έχουν από 4!!
Περισσότερες ισοπαλίες η Α.Ε.Κ. με τον Παλληξουριακό από 2.
Περισσότερες ήττες οι Πρόννοι 4.
Λιγότερες νίκες ο Οδυσσέας Ιθάκης και οι Πρόννοι με 0!!
Λιγότερες ήττες Α.Ο.Κ.Ι., Παλληξουριακός και Διλινάτα με 0!!
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 23. Οι περισσότερες (6) στο παιχνίδι Προόδου Ιθάκης-Α.Ο.Κ.Ι. στο Βαθύ με διαιτητή τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών  αυτή την αγωνιστική θα πούμε ότι ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα φετινό, αφού είχαμε μόλις 1 κάρτα τέτοιου χρώματος.
Στον πίνακα των σκόρερ συνεχίζει σε θέση "οδηγού", αφού πέτυχε ακόμη δυο αυτή την αγωνιστική,  με γκολ ο Γ. Βουκελάτος του Α.Ο.Κ.Ι. 
Ακολουθούν με 4 τέρματα οι: Ηλ. Αντωνάτος Παλληξουριακού και Γιαν. Αμούργης Σάμης. Στη συνέχεια ακολουθούν αρκετοί με 3 τέρματα ή λιγότερα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
α/α
Ομάδες
Αποτέλεσμα
1.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
2 - 5
2.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
1 - 2
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
0 - 2
4.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4 - 1
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0 - 1
6.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1 - 6
 
Η βαθμολογία

α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
12
4
4
0
0
14
1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
12
4
4
0
0
5
1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
10
4
3
1
0
10
5
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
8
4
2
2
0
9
4
5.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
6
4
2
0
2
10
6
6.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
5
4
1
2
1
6
5
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
4
4
1
1
2
8
5
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4
4
1
1
2
6
8
9.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
4
1
0
3
5
8
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3
4
1
0
3
3
8
11.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
1
4
0
1
3
6
15
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
4
0
0
4
3
19


Η επόμενη αγωνιστική (5η  8-9/11/14)

1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ
2.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3.
Α.Ο.Κ.Ι. – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Σε αυτούς που πλημμύρισαν το site με τα μηνύματά τους και την προσέγγιση στο θέμα των καρτών...... πολλά πολλά ευχαριστώ. Όσο για τον φίλο που μας προτρέπει να προχωρήσουμε και να ανοίξουμε φάκελο για την διαιτησία..... απαντάμε. Υπομονή...... θάρθει στην ώρα του και αυτό. Επίσης τον ευχαριστούμε και για τα στοιχεία που μας απέστειλε, όντως είναι σημαντικά.
* Στον νέο ποδοσφαιριστή των Διλινάτων Τζωρτζάτο (?), γιο του Χρήστου και της Ερατούς που ήρθε στον κόσμο πριν λίγες μέρες υγιέστατος, χαριτωμένος και πανέτοιμος να γράψει μια ίδια ή και καλύτερη από τον πατέρα του πορεία στο ποδόσφαιρο.
Να σας ζήσει παιδιά, να είναι γερό και τυχερό πάνω από όλα!
* Επίσης στους συμπαίκτες του, τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας που του χάρισαν την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Α.Ε.Κ..... Μάλιστα οι πρώτοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά την επίτευξη του νικητήριου γκολ από τον Διον. Τζωρτζάτο, με τον γνωστό για τέτοιες περιπτώσεις πανηγυρισμό!!!
* Στο παιδικό τμήμα μπάσκετ του ΝΕΟΛ που για 5η συνεχή χρονιά προκρίνεται στην επόμενη φάση του παιδικού  πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α.Η.... Πολλά όμως και περισσότερα τα μπράβο σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο, ειδικό στο άθλημα που αναλώνει πολύ χρόνο για το άθλημα και την ομάδα του Ληξουριού. Δεν είναι άλλος από τον προπονητή τους Μανώλη Δούλια.
* Στην ομάδα του Πυλαριακού, την διοίκηση, τον προπονητή Κ. Κουγιανό αλλά και τους ποδοσφαιριστές της για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο "ξερό"!! των Μακρυωτίκων. Αποτέλεσμα, η πολύ καλή τους παρουσία σε κάθε αγώνα, έστω και αν αγωνίζονται ξεσπίτωτοι, ως γηπεδούχοι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου!!
* Στα Διλινάτα που ενώ κανείς, ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος τους, δεν θα φανταζόταν τέτοιο ξεκίνημα με την έναρξη της περιόδου, οδηγούν την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας με ένα εκπληκτικό 4Χ4 που όλοι στο "μεγάλο χωριό" πιστεύουν να διευρυνθεί. Μάλιστα σε κάποιους γυρνάει η μνήμη τους τρία χρόνια πίσω.... τότε που η ιστορία για πρώτη φορά έγραφε "Διλινάτα-πρωταθλήτρια ομάδα Ε.Π.Σ.Κ.Ι."!!!!!
* Στις καλές και πάλι, σε γενικές γραμμές (στην Ιθάκη μόνο υπήρχαν παράπονα) διαιτησίες που είχαμε αυτή την αγωνιστική στα γήπεδα μας...... Τα καλά επαναλαμβάνουμε να λέγονται!!!
* Σε ένα αξιόλογο διαιτητή του τοπικού συνδέσμου, αλλά πάνω από όλα καλό και έντιμο παιδί, τον Άγγελο Βουτσινά που αποχωρεί από τον εδώ σύνδεσμο και θα μεταγραφεί σε αυτόν της Κορινθίας αφού θα μετακομίσει τις προσεχείς ημέρες εκεί για μόνιμη εγκατάσταση.
Εμείς θα ευχηθούμε στον Άγγελο να του έρθουν όλα όπως τα περιμένει με πολλές επιτυχίες σε ότι θα κάνει, ειδικά στην αγαπημένη του διαιτησία!
*  Χαλαρά το πήγαν αυτή την αγωνιστική οι "μαύροι" αφού έβγαλαν από το τσεπάκι τους μόνο 23 κίτρινες και μια κόκκινη... Φυσιολογικά πράγματα δηλαδή. Και το ευχάριστο είναι ότι σε όλα τα παιχνίδια που καλύψαμε επιβάλλονταν αυτές..... Είδες καμιά φορά πόσο μπορεί να βοηθήσει ένα μικρό σχόλιο;!!! 
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Σε αυτούς που ενοχλούν κάποια σχόλια μας και τελικά κουβέντα δεν γίνεται για την "ταμπακιέρα"... 
Α! επίσης και με την ευκαιρία να ζητήσουμε συγγνώμη που είμαστε καλοί "μαθητές" και δεν χρειαζόμαστε "σκονάκι"...
* Για ακόμη μια φορά στην κατάντια των αγωνιστικών χώρων της Κεφαλονιάς... Ακούει κανένας σε τούτο το νησί; Χάσαμε, εκεί που έκανε την εμφάνιση του δυναμικά, τον υπό σύσταση Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Κεφαλονιάς & Ιθάκης. Θα ήταν μια σημαντική φωνή... Φαίνεται όμως ότι οι ποδοσφαιριστές μας τα έχουν λύσει όλα, αφού αγωνίζονται σε γήπεδα....... "στολίδια" και έχουν όσα χρειάζονται σαν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές..... σίγουροι ότι την Δευτέρα θα μπορούν να βγάλουν το μεροκάματο τους. 
* Στον προγραμματισμό των αγώνων της Β' τοπικής κατηγορίας όπου σε κάποιες αγωνιστικές θα πρέπει να είναι οι ομάδες στα γήπεδα πριν τις 8 το πρωί μιας και έχουν οριστεί αγώνες 9 π.μ.!!! 
 Άσε που θα μας κολάσει και ο Θεός που λειτουργούν αυτή την ώρα οι εκκλησιές....
* Στους αντιγραφείς..... Σταματήστε το..... θα σας πάρω την "κόλα".........
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Σοβαρός και… άνετος ο ΑΣΚ! Νέα νίκη και 4 στα 4
Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες και δείχνοντας την δέουσα σοβαρότητα, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, επικράτησε με 79-61 του Πύργου ‘99 στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», κάνοντας το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η.
Η ομάδα μας, παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας, δείχνοντας για μία ακόμη φορά πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της.
Βαθμολογία Α2 ΕΣΚΑΗ
(Σε 4 αγώνες)

Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
Διαφ
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
8
4
4
0
0
200
164
36
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
7
4
3
1
0
263
252
11
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
7
4
3
1
0
200
161
39
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
7
4
3
1
0
251
198
53
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
7
4
3
1
0
239
229
10
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
6
4
2
2
0
259
230
29
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
6
4
2
2
0
227
227
0
ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
6
4
2
2
0
278
274
4
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
5
4
1
3
0
156
233
-77
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
5
4
1
3
0
205
213
-8
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
5
4
1
3
0
259
278
-19
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
5
4
1
3
0
148
133
15
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
5
4
1
3
0
185
221
-36
ΠΥΡΓΟΣ 99
5
4
1
3
0
206
263
-57
Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
05/11/14
9:00:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
05/11/14
7:15:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
09/11/14
2:00:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
05/11/14
7:00:
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
05/11/14
9:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
05/11/14
5:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
05/11/14
8:00:
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
ΕΦΗΒΟΙ
Ηρακλής Πύργου – ΑΣΚ 72-23
Δεν τα κατάφεραν οι Εφηβοι του ΑΣΚ στον Πύργο, καθώς γνώρισαν την ήττα από την πολύ καλή ομάδα του Ηρακλή με 72-23.
Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΣΚ θα αναμετρηθεί με την Αγυιά στο Αργοστόλι (Σάββατο 8/11)  και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η!
Η επόμενη αγωνιστική (7η)


Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
08/11/14
2:15:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
09/11/14
5:30:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΠΥΡΓΟΥ ΓΑΣ - ΠΑΝΗΛΕΙ - ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΑΕ
08/11/14
5:30:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΓΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ
08/11/14
1:30:
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ

ΠΑΙΔΕΣ
Κόροιβος - ΑΣΚ  37-44
Μια σπουδαία νίκη (σχεδόν πρόκριση στην επόμενη φάση), πέτυχε το Παιδικό στην Αμαλιάδα.
Τα πιτσιρίκια του ΑΣΚ νίκησαν τον Κόροιβο με 44-37, πετυχαίνοντας σπουδαία ανατροπή, καθότι στο πρώτο ημίχρονο βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 21-11!
Ο προπονητής Μάκης Μαρκάτος, είχε «άσσους» στο μανίκι του, ενώ θετική ήταν η παρουσία όλων των αθλητών που χρησιμοποιήθηκαν.
Την επόμενη αγωνιστική, οι Παίδες θα αναμετρηθούν με τους αντίστοιχους του  ΝΕΟΛ στο Αργοστόλι (Σάββατο 8/11).
Η επόμενη αγωνιστική (7η)


Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
08/11/14
12:30
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
08/11/14
4:00:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ
09/11/14
4:00:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ
08/11/14
12:00
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
N.E.O. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΠΑΙΔΕΣ
DSC_0551
"Παλιά του τέχνη κόσκινο".....πρόκριση για 5η συνεχόμενη χρονιά
Ένα εύκολο δίποντο χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστεί  πήρε η παιδική ομάδα του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου  λόγω της μη προσέλευσης της αντιπάλου ομάδας της Γαστούνης. 
Ο προγραμματισμένος αγώνας για την 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος αναβλήθηκε και κατακυρώνεται με 20-0 υπέρ της ομάδας μας.

Η επόμενη αγωνιστική (7η)


Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
08/11/14
12:30
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
08/11/14
4:00:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ
09/11/14
4:00:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ
08/11/14
12:00
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου