Παρασκευή, Νοεμβρίου 14

Η Pre game της 6ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας


Μεγάλες αναμένονται το Σαββατοκύριακο οι "μάχες" τόσο στην κορυφή όσο και στην "ουρά"....... Θα υπάρξει μονή εκπροσώπηση στην κορυφή;
Συνεχίζεται και αυτό το Σαββατοκύριακο το τοπικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με τους αγώνες για την 6η αγωνιστική. 
Παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού πλέον ο κάθε χαμένος βαθμός για τις ομάδες που θέλουν να μπουν στην 4αδα θα είναι μαχαιριά στα όνειρα της.
Στον βαθμολογικό πίνακα τίποτε δεν άλλαξε στην κορυφή και ιδιαίτερα στην τετράδα. Έτσι στην 1η θέση με το απόλυτο νικών συνεχίζουν "αγκαλιά" ο Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα που έχουν κάνει ένα καταπληκτικό 5Χ5. 
Η Εικοσιμία αμέσως μετά συνεχίζει να τους ακολουθεί διακριτικά σε απόσταση δυο βαθμούς πιο πίσω αφού βρίσκεται στην 3η θέση. 
Στην 4η προνομοιούχα θέση όπως αναμενόταν ο Παλληξουριακός κράτησε για μια ακόμη αγωνιστική. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι τέσσερεις παραπάνω ομάδες παραμένουν αήττητες μέχρι σήμερα. Στην 5η θέση ανέβηκε η Α.Ε.Κ. μετά τη νίκη της 11-0 επί των Πρόννων και την ισοπαλία του Πάγκε απέναντι στην Σάμη που τον έφερε μια θέση παρακάτω αυτή την αγωνιστική.
Η Σάμη παραμένει στην 7η θέση και μακριά αρκετά από τον στόχο της.
Στην 8η η Πρόοδος Ιθάκης που πρέπει να επανέλθει άμεσα στις επιτυχίες, ενώ στην 9η συνεχίζουν να ισοβαθμούν μετά τις ήττες τους τα Φωκάτα και ο Πυλαριακός. Και οι δυο ηττήθηκαν 1-4 από Παγκέ και 0-2 από Εικοσιμία, αντίστοιχα. Μια θέση παρακάτω (11η) με ένα 1 βαθμό συγκομιδή βρίσκεται ο Οδυσσέας Ιθάκης.
Τέλος στην "ουρά" παρέμειναν για μια ακόμη αγωνιστική οι Πρόννοι χωρίς βαθμούς μέχρι τώρα, μετά τη νέα πολύ βαριά εκτός έδρας ήττα 11-0 από την Α.Ε.Κ. στο Αργοστόλι. 
Την 5η αγωνιστική, σε σχέση με την 4η οι επιθέσεις (27) ξαναχτύπησαν στο "ψαχνό"  αφού πέτυχαν 32 τέρματα.
Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου,  το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται στις Κεραμειές στο ντέρμπι Εικοσιμίας - Α.Ο.Κ.Ι.. Σίγουρα ένα παιχνίδι που θα δώσει στη νικήτρια ομάδα μεγάλο αβαντάζ για τη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι πάνε στις Κεραμειές με υπηρεσιακό προπονητή τον Γ. Ευτηριάδη μετά την παραίτηση του Γ. Τζουγανάτου.
Οι συγκάτοικοι του Α.Ο.Κ.Ι. με πολύ πιο εύκολο παιχνίδι τα Διλινάτα, δύσκολα θα χάσουν βαθμό ή βαθμούς από τον Πυλαριακό και με το αυτί στις Κεραμειές θα περιμένουν το καλό νέο μήπως και βρεθούν μόνοι τους στην κορυφή!!
Στα υπόλοιπα παιχνίδια:
Δυνατό παιχνίδι αναμένεται στην Ιθάκη με την τοπική Πρόοδο ύστερα από δυο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα να θέλει να αναστρέψει την κατάσταση απέναντι σε έναν Παλληξουριακό που πάει στο νησί του Οδυσσέα με μοναδικό στόχο το τρίποντο.
Στο ίδιο γήπεδο και λίγο νωρίτερα ο Οδυσσέας στο μεγάλο ντέρμπι των ουραγών φιλοξενεί τους Πρόννους σε ένα παιχνίδι που ο "θάνατος" του ενός θα είναι η "σωτηρία" του άλλου και σίγουρα θα κρίνει πολλά για το μέλλον των δυο ομάδων.
Ντέρμπι αναμένουμε και στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με τους πρωταθλητές να φιλοξενούνται τυπικά από τον μαχητικό Παγκεφαλληνιακό. Και για τους δυο το ζητούμενο είναι η νίκη και το τρίποντο αφού έχουν μείνει αρκετά πίσω και αν χάσουν βαθμό ή βαθμούς η παρουσία τους στην 4αδα θα τεθεί υπό αμφισβήτηση.
Τέλος σημαντικό παιχνίδι είναι και αυτό των Κεραμειών, όπου τα Φωκάτα φιλοξενούν την Σάμη, με τις ομάδες να επιζητούν τη νίκη η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.


Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  15-11-2014 ώρα 10:00
Δημοτικό Ιθάκης
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
Μουζακίτης
Βασίλης
Λογοθέτης Β.
Βασιλόπουλος Δ.
2.
Σάββατο  15-11-2014 ώρα 12:30
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μουζακίτης Β.
Λογοθέτης Β.
3.
Σάββατο  15-11-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
Κομητόπουλος
Παναγής
Καπογιαννόπουλος Ι.
Αντωνάτος Γ.
4.
Σάββατο  15-11-2014 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Μενεγάτος
Λευτέρης
Μυρσίνιας Γ.
Μαγουλάς Σ.
5.
Κυριακή  16-11-2014 ώρα 15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Γασπαράτος
Γιώργος
Κομητόπουλος Π.
Καπογιαννόπουλος Ι.
6.
Κυριακή  16-11-2014 ώρα 15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μενεγάτος Λ.
Λογοθέτης Β.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                                    
Όποιος χάσει χάνεται..... Παιχνίδι " ο θάνατος σου η σωτηρία μου"
Αυλαία της 6ης αγωνιστικής το Σάββατο το πρωί στην Ιθάκη όπου στο Βαθύ στις 10:00, ο Οδυσσέας φιλοξενεί τους Πρόννους στο ντέρμπι των ουραγών της Α’ κατηγορίας. 
Ένα παιχνίδι που θα φέρει τον ηττημένο σε πολύ δύσκολη θέση μιας και αυτά τα παιχνίδια είναι ίσως τα πιο σημαντικά για την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Οδυσσέας με μόλις έναν βαθμό σε έξι αγώνες δεν μπορεί να ζητάει τίποτε άλλο εκτός από τη νίκη που θα του δώσει «ανάσες» για την δύσκολη συνέχεια.
Σίγουρα στην καυτή του έδρα, που αναμένεται να εκμεταλλευτεί, μεταμορφώνεται και γίνεται επικίνδυνος για οποιαδήποτε ομάδα.
Από την άλλη οι Πρόννοι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και με έξι βαριές ήττες στα έξι μέχρι τώρα παιχνίδια θα ταξιδέψουν στην Ιθάκη τουλάχιστον να μην χάσουν, αφού ακόμη και η ισοπαλία δεν θα τους «κάτσει» άσχημα.
Με την μέχρι τώρα παρουσία τους δείχνουν μια πολύ άσχημη εικόνα και η απόδοση της ομάδας σε πολλά παιχνίδια δεν είναι αυτή που επιθυμούν στην ομάδα.
Και οι δυο προέρχονται από βαριές ήττες, ο Οδυσσέας 5-0 με τα Διλινάτα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και οι Πρόννοι από το 11-0 της Α.Ε.Κ. στο ίδιο γήπεδο.
Πρόβλημα για τον Σπ. Ζερβό ο τραυματίας Ν. Προσαλέντης. Κατά τα άλλα θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει στον ίσως σημαντικότερο αγώνα της ομάδας του.
Από την άλλη κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει, πόσοι  και ποιοί θα είναι διαθέσιμοι για τις επιλογές του Γ. Κουρκουμέλη. Σίγουρα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Διον. Χιόνη!
Φαβορί: Πρόκειται για ένα ντέρμπι έστω και αν είναι ουραγών όπου αναμένεται να πέσουν «κορμιά» για τη νίκη. Η ομάδα της Ιθάκης έχει δείξει καλύτερα στοιχεία μέχρι τώρα, παίζει στην έδρα της και σίγουρα έχει ένα λογικό προβάδισμα.
Διαιτητής ο κ. Β. Μουζακίτης με βοηθούς τους κ.κ. Β. Λογοθέτη και Δ. Βασιλόπουλο.
           
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
                                    
Δύσκολη η αποστολή του Παλληξουριακού στην καυτή έδρα του Βαθιού... Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι
Στο ίδιο γήπεδο λίγο αργότερα στις 12:30 μ.μ. ο Παλληξουριακός φιλοξενείται από την Πρόοδο Ιθάκης σε ένα παιχνίδι με μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες.
Οι μεν φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν και να διευρύνουν το σερί νικών τους στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν σε θέση 4αδας και οι γηπεδούχοι για να αρχίσουν σιγά-σιγά να μαζεύουν βαθμούς, αφού τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα τους έχουν αφήσει πίσω και θέλουν επιτέλους να ξεκολλήσουν από τους τέσσαρους βαθμούς που είναι σήμερα.
Η ομάδα του Κ. Πίππου μέχρι τώρα έχει μια ισοπαλία μια νίκη και τρεις ήττες, αντίθετα με αυτή του Διον. Λιονάτου που παραμένει αήττητη έχοντας δυο ισοπαλίες και τρεις νίκες στο ενεργητικό της.
Οι Ιθακήσιοι προέρχονται από βαριά ήττα στις Κεραμειές από την Εικοσιμία 6-0, ενώ οι Ληξουριώτες ξεπέρασαν σχετικά εύκολα στην έδρα τους το εμπόδιο του Πυλαριακού.
Τα προβλήματα στην ομάδα της Ιθάκης έχουν γίνει συνήθεια για τον Κ. Πίππο που και σε αυτό το παιχνίδι έχει αρκετές απουσίες. 
Σίγουρα δεν θα έχει στην διάθεση του τον βασικό του τερματοφύλακα Γ. Τσιντήλα που είναι τιμωρημένος, ενώ στα ευχάριστα η παρουσία του Ηλ. Τσάμη που εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί.
Στην άλλη πλευρά τώρα ο Διον. Λιονάτος έχει γεμάτο το «οπλοστάσιο» του και θα παρατάξει στο Βαθύ ό,τι καλύτερο διαθέτει για να "δραπετεύσει" από μια ακόμη σκληρή έδρα με το τρίποντο της νίκης.
Φαβορί:Θεωρούμε κυρίως λόγω έδρας, ότι θα εξελιχθεί το παιχνίδι σε ένα δυνατό ντέρμπι που θα παίξουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Οι Ληξουριώτες σίγουρα είναι πιο πλήρης σαν ομάδα, έχουν περισσότερες επιλογές και για αυτό θα λέγαμε ότι διατηρούν ένα μικρό προβάδισμα. Σίγουρα όμως οι Ιθακήσιοι είναι αποφασισμένοι και παράλληλα υποχρεωμένοι να χτυπήσουν το παιχνίδι στα ίσια για το καλύτερο.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Μουζακίτης και Β. Λογοθέτης. 
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                                          
 Να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους με το 6Χ6 τα Διλινάτα
Δύσκολη η αποστολή του Πυλαριακού
Ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι επιφυλάσσει η 6η αγωνιστική για την ομάδα του Πυλαριακού αφού το Σάββατο το απόγευμα στις 3 μ.μ. θα φιλοξενήσει τυπικά γηπεδούχος στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα πρωτοπόρα και αήττητα Διλινάτα.
Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί για τη νίκη, διαθέτουν πληρέστερη και πιο ποιοτική ομάδα και σίγουρα δεν θα ήθελαν να κάνουν μια γκέλα στο Αργοστόλι, ουσιαστικά έδρα τους, τη στιγμή που την Κυριακή ο «συγκάτοικος» τους στην κορυφή Α.Ο.Κ.Ι. φιλοξενείται στις Κεραμειές από την φιλόδοξη Εικοσιμία και τους παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον «ξεφορτωθούν» από δίπλα τους.
Ο Πυλαριακός τώρα με μια μόνο νίκη μέχρι τώρα στο ενεργητικό του και τέσσερεις ήττες παθητικό δεν έχει πολλά περιθώρια και πρέπει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα τον αντίπαλο να τα χτυπάει στα ίσια από εδώ και πέρα. Οι αγωνιστικές περνάνε, φτάσαμε ήδη στα ¾ του πρωταθλήματος και σιγά-σιγά αρχίζει να διαμορφώνεται μια κατάσταση για την κάθε ομάδα ξεχωριστά.
Θα ξανατονίσουμε ότι οι γηπεδούχοι σε όλα τα παιχνίδια τους μέχρι τώρα είτε εντός είτε εκτός έδρας προσπαθούν και παλεύουν για το καλύτερο και αυτό είναι η θετική πλευρά της δουλειάς σε αυτόν τον τομέα του Κ. Κουγιανού.
Προβλήματα για τον κόουτς του Πυλαριακού δεν υπάρχουν ιδιαίτερα εκτός των μόνιμων πλέον απόντων και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατόν για να κάνει την ομάδα του ανταγωνιστική απέναντι σε έναν αντίπαλο που η θέση του τα λέει όλα.
Ο Στ. Αναλυτής δεν έχει και αυτός κάποιο πρόβλημα αφού όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του.
Φαβορί: Εμείς φαβορί θα δώσουμε τους πρωτοπόρους και τους λόγους τους εξηγήσαμε παραπάνω, ο Πυλαριακός τώρα αν μπορέσει να «κλέψει» κάτι από το παιχνίδι θα είναι ένα μεγάλο κέρδος στην προσπάθεια της ομάδας για παραμονή στην κατηγορία.
Διαιτητής ο κ. Π. Κομητόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και Γ. Αντωνάτο. 

Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
                                        
Μεγάλο παιχνίδι στις Κεραμειές... Ίσως η τελευταία ευκαιρία της Σάμης......... "Καιρός" να επανέλθουν στις επιτυχίες  τα Φωκάτα
Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 16/11/14 στις 3 μ.μ. στις Κεραμειές και τον πολύ σημαντικό για τις δυο ομάδες αγώνα μεταξύ Φωκάτων - Σάμης.
Οι φιλοξενούμενοι ίσως έχουν μια τελευταία ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο αφού με διαφορετικό αποτέλεσμα φυσιολογικά θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ στη συνέχεια για να δουν το όνειρο της 4αδας να γίνεται πραγματικότητα.
Η μέχρι τώρα παρουσία τους σίγουρα θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής, κάτι όμως οι απουσίες σε σημαντικά παιχνίδια, κάτι η ατυχία τους έχουν αφήσει πολύ πίσω και αν δεν είχαν συμβεί τα παραπάνω θα ήταν σίγουρα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα του Γ. Καρελάκη μέχρι τώρα έχει 5 βαθμούς με μια νίκη, δύο ισοπαλίες αλλά και δυο ήττες στα παιχνίδια της.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη, μια ομάδα που σε κάθε παιχνίδι παλεύει για το καλύτερο, μέχρι στιγμής σε γενικές γραμμές τα πάει καλά, αν εξαιρέσει κάποιος το άσχημο α’ ημίχρονο με τον πρωτοπόρο Α.Ο.Κ.Ι. και σύμφωνα με το πλάνο τους στο πρωτάθλημα, δείχνουν να το πηγαίνουν καλά και μάλλον δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα με την παραμονή τους.
Η ομάδα του Μιχ. Αθηναίου προέρχεται από μια βαριά ήττα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 5-0 από τον Α.Ο.Κ.Ι., έχει 3 βαθμούς με μια νίκη και τέσσερεις ήττες στα παιχνίδια πρωταθλήματος μέχρι σήμερα ενώ έχει προκριθεί στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.
Φαβορί:Το παιχνίδι αναμένουμε να έχει αρκετό ενδιαφέρον αφού το θέλουν και οι δυο. Ένα προβάδισμα θα δίναμε στους φιλοξενούμενους και αυτό μόνο αν παρουσιαστούν χωρίς προβλήματα.
Διαιτητής ο κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και Σπ. Μαγουλά.

ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                                     
Ένα Αργοστολιώτικο ντέρμπι από τα παλιά.......
Καμία ομάδα δεν έχει περιθώρια βαθμολογικής απώλειας
Την ίδια ώρα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο τοπικό ντέρμπι ο Παγκεφαλληνιακός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. σε πολύ σημαντικό για αυτούς παιχνίδι.
Οι τυπικά γηπεδούχοι έχοντας μέχρι τώρα στο ενεργητικό τους δυο νίκες μία ισοπαλία αλλά και 2 ήττες έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στην πορεία τους για την 4αδα.
Και οι φιλοξενούμενοι, με δυο νίκες, δύο ισοπαλίες και μια ήττα στο ενεργητικό τους και αγωνιζόμενοι με «δέκα» στις αναμετρήσεις τους, με εξαίρεση αυτή με τους Πρόννους την προηγούμενη αγωνιστική,βρίσκονται στην 5η θέση.
Έτσι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι και για τους δυο οριακό αφού θέλουν να διατηρηθούν στην διεκδίκηση μιας θέσης στην 4αδα.
Είναι ένα ντέρμπι το οποίο αναμένεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που θα το παρακολουθήσουν.
Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από ισοπαλία 1-1 με την Σάμη, μάλιστα δέχθηκαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα, ενώ οι πρωταθλητές από εντός έδρας νίκη επί των Πρόννων με το ευρύ σκορ 11-0!!
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και τόσο ο Γ. Βασιλάκης όσο και ο Γ. Τόγιας θα παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν στην προσπάθεια διεκδίκησης της νίκης και του τρίποντου.
Φαβορί: Είναι ένα παιχνίδι που όλα μπορούν να συμβούν και τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν το προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στους αντιπάλους τους, οι οποίοι φυσικά θα κατέβουν στον αγώνα με στόχο να χτυπήσουν το παιχνίδι στα ίσια και το κυριότερο χωρίς άγχος.

Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο.Κ.Ι.
                                 
Και τώρα οι δυο τους..... 
Με υπηρεσιακό προπονητή πάει στις Κεραμειές για το "2" ο Α.Ο.Κ.Ι.
Θα καταφέρει η Εικοσιμία να τον "γκρεμίσει" από την κορυφή;
Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο του, τον Γ. Ευτηριάδη, μετά το «διαζύγιο» της ομάδας με τον Γ. Τζουγανάτο, θα πορευτεί ο Α.Ο.Κ.Ι. στο μεγάλο ντέρμπι των Κεραμειών την Κυριακή στις 3 μ.μ. φιλοξενούμενος της Εικοσιμίας που θα επιδιώξει να τον «γκρεμίσει» από την κορυφή και με μια νίκη να τον βάλει από κάτω της στον βαθμολογικό πίνακα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η αλλαγή στον πάγκο των φιλοξενούμενων θα επηρεάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους, σίγουρα όμως περιμένουμε ένα σχετικό «μούδιασμα» από τις εξελίξεις και άποψη μας είναι ότι θα κριθούν πολλά στο πόσο έτοιμοι από ψυχολογικής πλευράς θα μπουν στο παιχνίδι. 
Ίσως να υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν ακόμη να δημιουργήσουν πρόβλημα στις λεπτές ισορροπίες στην ομάδα, αλλαγή πλάνου και η διαφορετική φιλοσοφία (αν υπάρξουν) του έστω και υπηρεσιακού προπονητή. Βέβαια ο Γ. Ευτηριάδης έμπειρος όπως είναι και με πολλές παραστάσεις σε «μεγαλύτερα» πρωταθλήματα είναι σίγουρο ότι γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει.
Οι γηπεδούχοι της Εικοσιμίας μια ομάδα ποιοτική, με καλή ψυχολογία, κλίμα οικογενειακό και δεμένη σαν σύνολο, είναι σίγουρο ότι κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα της και παράλληλα να πιάσει ένα καλό παιχνίδι που θα της δώσει το δικαίωμα να «γκρεμίσει» από την κορυφή την ομάδα του Αργοστολιού και να πλασαριστεί η ίδια τουλάχιστον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Και οι δυο ομάδες παραμένουν αήττητες και προέρχονται από μεγάλες όσο και εύκολες εντός έδρας νίκες. Οι γηπεδούχοι 6-0 την Πρόοδο Ιθάκης και οι φιλοξενούμενοι 5-0 τα Φωκάτα.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στις δυο ομάδες και οι προπονητές τους αναμένεται να παρατάξουν ό,τι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου να φύγουν από τα "Βελάνια" με τη νίκη και το τρίποντο.
Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι στο οποίο θα παίξουν ρόλο πολλά πράγματα. Ψυχολογία, ποιος το θέλει περισσότερο, πάθος και δύναμη είναι τα συστατικά που μπορεί να δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί η κάθε ομάδα.
Φαβορί: Και τα τρία αποτελέσματα κατά την άποψη μας είναι πιθανά. Ας ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι με την διαιτησία να σταθεί στο ύψος της, κάτι που εγγυάται η παρουσία του κ. Δ. Βασιλόπουλου, τον καιρό σύμμαχο για τις ομάδες ώστε οι φίλαθλοι που θα το παρακολουθήσουν, αναμένεται να είναι πολλοί, να χαρούν από το θέαμα που θα τους προσφέρει το ντέρμπι.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Μενεγάτο και Β. Λογοθέτη.

Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι
15
5
5
0
0
19
1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
15
5
5
0
0
10
1
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
13
5
4
1
0
16
5
4.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
11
5
3
2
0
12
4
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
8
5
2
2
1
17
5
6.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΚΟΣ
7
5
2
1
2
11
7
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
5
5
1
2
2
9
6
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4
5
1
1
3
6
14
9.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
5
1
0
4
5
11
10.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3
5
1
0
4
3
13
11.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
1
5
0
1
4
6
20
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
5
0
0
5
3
30
Η επόμενη αγωνιστική (7η  22-23/11/14)
1.
ΑΟ ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ - ΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
2.
ΠΑΟ ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΠΑΟ ΟΔΥΣΣΕΥΣ
3.
ΑΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΑΟ ΦΩΚΑΤΑ
4.
ΑΟ ΠΡΟΝΝΟΙ - ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5.
ΑΟ ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
6.
Α.Ο.Κ.Ι. - ΑΟ ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου