Πέμπτη, Δεκεμβρίου 3

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Γεράσιμος Λιγνός

Έφτασε η μεγάλη μέρα για έναν δικό μας αθλητή. Έναν αθλητή κόσμημα και μεγάλο μαχητή στο νερό. Φυσικά μιλάμε για τον Γεράσιμο Λιγνό, τον δικό μας Μάκη.
Ο Γεράσιμος βρίσκεται στην Πολωνία με τα χρώματα του «Φιλόξενου» Ζακύνθου και συμμετέχει στο winter open polish championships in swimming for athletes with disabilities Poland 2015!!
Η διοργάνωση αυτή είναι πολύ σημαντική για τον αθλητή μας και την προσπάθεια που κάνει να πιάσει τους χρόνους που θα του δώσουν το δικαίωμα να συμμετέχει με την Εθνική μας ομάδα σε δυο πολύ μεγάλες διοργανώσεις που είναι το Πανευρωπαϊκό και οι Παραολυμπιακοί αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας.
Να πούμε εδώ ότι ο Γεράσιμος ανήκει πλέον και επίσημα στην S13 με την Διεθνή κατηγοριοποίηση που έγινε χθες Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στην Πολωνία.
Στους παραπάνω αγώνες συμμετέχουν 165 αθλητές από 40 χώρες του κόσμου.
Η προσπάθεια του Γεράσιμου Λιγνού ξεκινάει αύριο Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, με την συμμετοχή του στα 100 μέτρα πρόσθιο και στα 50 πεταλούδα και συνεχίζεται το Σάββατο 5 του ίδιου μήνα με  τα 100 μέτρα πεταλούδας.
Τελευταίο αγώνισμα που θα συμμετάσχει είναι την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου επίσης με τα 200 μεικτή ατομική.
Τον αθλητή μας συνοδεύει η καταξιωμένη προπονήτρια κολύμβησης και μητέρα του κ. Αλεξία Μωραίτου η οποία έχει δουλέψει πολύ για την προετοιμασία και διάκριση του Γεράσιμου.
Το Sportsthea, προσωπικά ο γράφων αλλά και όλοι οι Κεφαλονίτες ευχόμαστε στον Γεράσιμο καλή επιτυχία στους παραπάνω αγώνες, σίγουροι ότι ο μεγάλος αυτός αθλητής στην κατηγορία του θα τα καταφέρει και το όνειρο του θα πάρει σάρκα και οστά.
Καλή επιτυχία Γεράσιμε περιμένουμε με αγωνία να σε καμαρώσουμε με κάποιο μετάλλιο στο στήθος και την Ελληνική σημαία να κυματίσει ψηλά στον ιστό την ώρα των απονομών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου