Σάββατο, Νοεμβρίου 12

Πρόοδος Ιθάκης - Εθνικός Κεφαλονιάς έμειναν στο 1-1 σήμερα στο Βαθύ (Εικόνες)


Σήμερα το μεσημέρι στις  12:30 στο Δημοτικό Στάδιο Ιθάκης, διεξήχθη το ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ Προόδου και Εθνικού Κεφαλονιάς.
Ο αγώνας ξεκίνησε κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες με βροχή και πολύ αέρα, κάτι το οποίο δυσκόλευε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και από τις δύο ομάδες με δυνατές «μονομαχίες» στο χώρο του κέντρου και χωρίς πολλές τελικές προσπάθειες.
Από την μια πλευρά, η Πρόοδος, με πολλές απουσίες, αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές με πρόβλημα τραυματισμού, που έσφιξαν τα δόντια και αγωνίστηκαν.
Σε γενικές γραμμές ήταν σαφώς καλύτερη από το προηγούμενο παιχνίδι όμως με μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων. Ξεχώρισαν Λαγκαδάς-Δευτεραίος.
Από την άλλη πλευρά ένας Εθνικός πολύ δυνατός, με υπομονή στο παιχνίδι του, αρκετά επικίνδυνος, όταν η μπάλα περνούσε στα πόδια του Tozai.
Είναι μια ομάδα που θα δυσκολέψει αρκετούς αντιπάλους, γιατί παίζει και τα 90’ με πολύ πάθος και δύναμη.
Ξεχώρισαν Μαυροειδής –Tozai.
Φάσεις και γκολ:
Στο 3’ λάθος του Τσίρου, του κλέβει την μπάλα ο Αντωνάτος  μπαίνει στην περιοχή, με τον Γ. Τσιντήλα να τον κλείνει και να αστοχεί από πλεονεκτική θέση να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.
Στο 8’ μεγάλη ευκαιρία για την Πρόοδο όταν ο Παπαδόπουλος με γυριστεί κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Λαδά.
Στο 12’ η απόκρουση του αγώνα από τον Τσιντήλα. Ο Tozai εκτελεί το φάουλ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Γ. Τσιντήλα να πραγματοποιεί δύσκολη όσο και μεγάλη επέμβαση στην δεξιά του γωνία, σώζοντας την ομάδα του.
Γκοοολ στο 15’. Ο Γρίβας μετά από πάσα του Καρανίκα  μπαίνει στην φάση με προβολή, η μπάλα βρίσκει στα σώματα των αμυντικών,  ξεγελώντας τον Λαδά  και καταλήγει στο βάθος της εστίας των φιλοξενούμενων βάζοντας μπροστά στο σκορ την Πρόοδο με 1-0.
26’ ένα φάουλ γέμισμα από τον Μαυροειδή μπλοκάρει ο Γ. Τσιντήλας  σταθερά.
31’ ο Καρανίκας κάνει την επέλαση από αριστερά, μπαίνει στην περιοχή, κάνει την παράλληλη πάσα, αλλά ο Παπαδόπουλος δεν προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
43’ ο Δευτεραίος κάνει την πάσα στον Αρταβάνη, αλλά ο τελευταίος δεν πιάνει το σουτ όπως θα ήθελε με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Λαδά.
Έτσι η Πρόοδος πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ αυτής 1-0.
Στο 55’ μια ωραία ενέργεια από τον Δευτεραίο ο οποίος μεταβιβάζει στον Κωστόπουλο, ο τελευταίος βγάζει την σέντρα με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την κενή εστία.
61’ ένα φάουλ από τον Τσίρο με τον Αρταβάνη να σηκώνετε πιο ψηλά από όλους, να παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το χατίρι, αφού θα περάσει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Λαδά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.
68’ μια κάθετη μπαλιά στην περιοχή της Προόδου προλαβαίνει ο Γ. Τσιντήλας  την κούρσα του Αντωνάτου,  πέφτοντας στα πόδια και μπλοκάρει την μπάλα.
73’ ένα μεγάλο βολέ από τον Γ. Τσιντήλα ο Μαυροειδής στην προσπάθειά του να κατεβάσει την μπάλα μπροστά από τον Αρταβάνη κάνει χέρι και οι γηπεδούχοι κερδίζουν το φάουλ σε καλή μεριά. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τσάμης στέλνοντας την μπάλα να περάσει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Εθνικού.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό στο 78’ να φέρει το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Tozai εκτελεί ένα πολύ καλό φάουλ και ο Γ. Τσιντήλας διώχνει ψηλά με τα ακροδάχτυλα τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
82’ μεγάλη ευκαιρία για την Πρόοδο, με τον Αρταβάνη μετά από κεφαλιά του Ηλιόπουλου, να κάνει το γυριστό σουτ, όμως ο Λαδάς με τα πόδια σώζει την ομάδα του.
Γκοοολ λύτρωση για τον Εθνικό στο 89’. Ο Τσίρος κάνει λάθος υπολογισμό σε γέμισμα από φάουλ στο κέντρο  του Μαυροειδή, έτσι η μπάλα καταλήγει στον αμαρκάριστο Tozai  στο ύψος του πέναλτι, με τον τελευταίο να πλασάρει ψύχραιμα στη γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Γ. Τσιντήλα πετυχαίνοντας το  τελικό 1-1 για τους «κυανόλευκους» από το Ληξούρι.
Διαιτητής ο κ Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Θανάση και Σπ. Χρηστάτο.
Παρατηρητής: Τσιντήλας Νικ.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(---),Τσιντήλας Γ., Κωστόπουλος, Τσιντήλας Τ., Λαγκαδάς, (Ηλιόπουλος), Τσίρος, Αρταβάνης, Καρανίκας (Τσάμης), Γρίβας, Παπαδόπουλος, Βλασσόπουλος, Δευτεραίος.
Εθνικός:(---),Λαδάς Ι., Γιακουμάτος, Αραβαντινός Ζ., Μαυροειδής, Σιμωτάς (Παρίσης), Αντωνάτος, Ρεμούντης, Κατσίβελης, Toromani, Tozai, Μπάμπης.
Εικόνες από το παιχνίδι

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου