Σάββατο, Νοεμβρίου 12

Α.Σ.Κ.:Νίκησε στο τοπικό τον Κ.Α.Ο. 90-27 παίρνοντας και την πρωτιά στον όμιλο


Mε τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Α’ φάση του εφηβικού πρωταθλήματος η ομάδα του Α.Σ. Κεφαλονιά.
Εκτός από μια εύκολη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, απέναντι στον Κεφαλληνιακό, που αποτελεί ιστορικό γεγονός, μιας και οι δυο συγκεκριμένες ομάδες σε αυτή την κατηγορία αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ως αντίπαλες, τερμάτισε και στην πρώτη θέση του ομίλου.
Στη συνέχεια η ομάδα του Μανώλη Δούλια θα συμμετάσχει στην επόμενη φάση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.
Τώρα όσον αφορά το αποψινό παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» και παρά τη μεγάλη διαφορά στο σκορ, οι ομάδες μας πρόσφεραν όμορφο θέαμα, ικανοποιώντας τον κόσμο που σχεδόν γέμισε το κλειστό.
Απέδειξαν με το σπουδαίο ταλέντο τους ότι η Κεφαλονιά έχει μπασκετικό μέλλον.
Οι τυπικά γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι σε όλα τα επίπεδα, πιο έμπειροι και με πιεστική άμυνα σε όλο το παιχνίδι, δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα.
Πάντως η εικόνα που πρέπει να μείνει σε όλους ήταν το αυθόρμητο χειροκρότημα των θεατών και για τις δυο ομάδες.
Για την ιστορία το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 90-27 υπέρ του Α.Σ.Κ..
Διαιτητές:Μαρινάκης – Ελ Ανυ
Δεκάλεπτα:20-8, 37-10, 59-19, 90-27.
Α.Σ.Κ.:(Μανώλης Δούλιας), Ρουχωτάς 3 (1), Παγουλάτος 15, Ζαπάντης 2, Γιαννάτος 27 (1), Θεοδωράτος, Διακρούσης 2, Ντεράι 5 (1), Παυλάτος, Χατζής 11, Μουίκης 16, Βαλλιανάτος, Τραυλός 9.
Κεφαλληνιακός 2013:(Απ. Δαμκαλής), Γασπαράτος 2, Κουταβάς, Δεληκωστόπουλος, Παπαδημάτος Χ, Μπλέτσος Γ., Βασιλάτος, Βασιλάκης 6, Βανδώρος, Παπαδημάτος Γ. 4, Κουμαριώτης 5, Μπλέτσος Δ. 8, Δαναλάτος 2.
Να σημειώσουμε ότι αμέσως μετά τον αγώνα ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ.Κ. και ψυχή της ομάδας κ. Θανάσης Μουίκης παρέθεσε γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης στους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας, επιβραβεύοντας τους με αυτό τον τρόπο για την καλή τους πορεία και την πρωτιά στον όμιλο. 
Ακολουθεί σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου