Σάββατο, Νοεμβρίου 12

Πέρασε εύκολα από την Ιθάκη η Σάμη 5-0 τον Οδυσσέα (Εικόνες)


Αφήνοντας πίσω της την ήττα και την κακή εμφάνιση της πρεμιέρας από τον Παλληξουριακό ο Α.Ο. Σάμης πέρασε με το καλύτερο τρόπο από το Βαθύ, επικρατώντας εύκολα του ελλειπή Οδυσσέα με σκορ 5-0.
Η ομάδα του Κ. Βιτωράτου ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα να δημιουργεί αρκετές φάσεις, να πετυχαίνει ένα εύκολο 5-0 και να παίρνει μια σημαντική ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια.
Αντίθετα η ομάδα από την Βόρειο Ιθάκη σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν έπεισε και αν δεν συνέλθει γρήγορα στη συνέχεια είναι πιθανόν να έχει πρόβλημα, όσον αφορά ακόμη και την παραμονή της στην κατηγορία. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η ομάδα του Σπ. Ζερβού αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, αλλά και κάποιων ποδοσφαιριστών της που βρίσκονται πλέον εκτός νησιού και προηγουμένως αποτελούσαν το Α και το Ω της.
Συμπερασματικά ήταν ένα καλό παιχνίδι και η άνετη επικράτηση των γηπεδούχων, φυσικά δικαιότατη.
Φάσεις και γκολ
Το 0-1 έγινε μόλις στο τρίτο λεπτό.
Ο Κοσμάτος εκτέλεσε απευθείας κόρνερ, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.
Το 0-2 θα έρθει στο 23’, έπειτα από ασυνεννοησία τερματοφύλακα και αμυντικών, με τον Νικολοβιέννη να το εκμεταλλεύεται και να πλασάρει σε κενή εστία.
Το 0-3 που θα είναι και το σκορ ημιχρόνου θα έρθει στο 42’, έπειτα από πολύ όμορφο συρτό σουτ του Μωραιτη Ν., έξω από την περιοχή, το οποίο θα στείλει την μπάλα να καταλήξει στην αριστερή γωνία του Αλπίτση.
Στη φάση αυτή, να πούμε ότι λόγω του ότι υπήρχε τρύπα στα δίχτυα, η μπάλα βγήκε από εκεί, μπερδεύοντας διαιτητή και επόπτη.
Τελικά και έπειτα από παρέμβαση του αρχηγού της ομάδας του Οδυσσέα Προσαλέντη, το γκολ κατοχυρώθηκε κανονικά.
Η κίνηση του του έμπειρου αρχηγού Οδυσσέα καταχειροκροτήθηκε από όλους!!!
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49’ ο Μινέτος θα επωφεληθεί έπειτα από κακή εκτίμηση του Αλπίτση και θα κάνει εύκολα το 0-4.

Το τελικό 0-5 θα πετύχει, ο Γιαννάτος στο 72’ με όμορφο πλασέ, το οποίο στέλνει την μπάλα να καταλήξει στην αριστερή γωνία της εστίας του Αλπίτση.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Χρηστάτο και Σπ. Μαγουλά.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Οδυσσέας:(---), Αλπίτσης, Λεκατσάς, Κώτσης, Παππάς, Meçani, Renato, Γαλάτης, Κουτσουβέλης, Προσαλέντης (63’ Muraj), Λιβάνης (57’ Βλησμάς), Ρομποτής (46’ Cela).
Α.Ο. Σάμης:(---), Μωραίτης Κυρ., Νικολοβιένης Θ., Μινέτος (64’ Βελισσαράτος), Καππάτος, Κοσμάτος, Μωραίτης Ν., Αμούργης, Νικολοβιένης Κ., Γιαννάτος (74’ Δρακάτος), Γρηγοράτος, Τζιώλλος (77’ Μακρής). 
Εικόνες από το παιχνίδι



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου