Σάββατο, Νοεμβρίου 12

Τα "μοιράστηκαν" όλα ΠΑΟ Κεφαλονιάς - Ηρακλής Πρόννων

Πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα της «μικρής» κατηγορίας του τοπικού ποδοσφαίρου σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές και τον γηπεδούχο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς να μην κάνει το καλό «ποδαρικό», αφού αναδείχθηκε ισόπαλος του Ηρακλή Πρόννων, που μάλιστα προηγήθηκε, με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, πολύ δυνατό και τις δυο ομάδες να δίνουν «μάχη» στον αγωνιστικό χώρο για τη νίκη.
Οι «πράσινοι» είχαν μια ελαφρά υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο, είχαν καλές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, όμως στο τέλος δεν κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προσπάθησαν αρκετά, έχοντας σε καλή μέρα τους αμυντικούς τους, προηγήθηκαν 0-1 και προσπαθούσαν να αιφνιδιάσουν με αντεπιθέσεις κυρίως με τον Κυρ. Στάβερη, αλλά χωρίς να δημιουργούν και επικίνδυνες καταστάσεις.
Φάσεις και γκολ
Ο Περαματζής μόλις στο 2' θα φύγει στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων, όμως πιεζόμενος δεν κατάφερε να κάνει καλό πλασέ και η μπάλα θα φύγει άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καμπίτση.
Στο 25' στην πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων, ο Ν. Στάβερης θα φύγει στην κόντρα και μόνος απέναντι από τον Κατερέλο, που πραγματοποιούσε έξοδο, θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο δεξί δοκάρι, όμως στην επαναφορά της, ο αδελφός του Κυριάκος σε κενή πλέον εστία θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-1!
Ένα φάουλ του Βοροκλινιώτη λίγο κάτω από το κέντρο στο 35' θα φέρει την μπάλα στην περιοχή του Καμπίτση, ο Μαρινάκης που είχε προωθηθεί θα γίνει κάτοχος, αλλά το σουτ που επιχειρεί στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 40' όμως οι "πράσινοι", θα καταφέρουν να ισοφαρίσουν σε 1-1, με συρτό πλασέ στην έξοδο του Καμπίτση, από τον Περαματζή, μετά την έξοχη κάθετη πάσα του Γ. Μπάμπη.
Στο 44' Beshaj, με ωραία σέντρα από αριστερά, θα βρει τον Σωτ. Μπάμπη απέναντι από τον Καμπίτση που πραγματοποιούσε έξοδο, ο επιθετικός των "πρασίνων", θα πιάσει μια κεφαλιά αλλά η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
Έτσι το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με τις δυο ομάδες ισόπαλες στο σκορ 1-1.
Στην επανάληψη και στο 58', ο Λουλάι θα κάνει ένα άσχημο σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα θα καταλήξει επικίνδυνα στην μικρή περιοχή και τον Καμπίτση τελευταία στιγμή διώχνει με τα πόδια, πριν φτάσει η μπάλα στον Περαματζή.
Στο 66' οι γηπεδούχοι, μετά το κόρνερ του Λουλάι, από δεξιά, θα φτάσουν κοντά στο 2-1, όμως ο Σωτ, Μπάμπης από την μικρή περιοχή, αμαρκάριστος θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα άουτ.
Ο Κυρ. Στάβερης στο 75 θα πιάσει ένα πολύ μακρινό, δυνατό, συρτό σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Κατερέλου.
Οι γηπεδούχοι που ήταν πλέον καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο θα χάσουν νέα ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της νίκης, όταν στο 76' ο Γ. Μπάμπης από δεξιά θα βγάλει την σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Λουλάι από κοντά αστοχεί όμως στην κεφαλιά, αφού η μπάλα φεύγει άουτ, λίγο πάνω από την εστία του Καμπίτση.
Στο 73' ο Περαματζής θα δει εκτός εστίας τον Καμπίτση, όμως το έξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχειρεί, πάνω από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, θα φύγει λίγο άουτ. 
Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 82', όταν ο Γ. Μπάμπης θα βρει τον Σωτ. Μπάμπη στην περιοχή απέναντι από τον Καμπίτση, που θα κάνει το πλασέ, όμως είναι κακό και θα καταλήξει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Ηρακλή, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
Στο 90+2' οι φιλοξενούμενοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι σε ένα τράβηγμα του Καχρίλα μέσα στην περιοχή.
Τέλος στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ε. Δημητράτος θα δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Καραίσκου (2η κίτρινη) για ένα δυνατό φάουλ πάνω στον Περαματζή.
Τελικά οι δυο ομάδες μοιράστηκαν, γκολ - βαθμούς και θα συνεχίσουν τη μάχη για το όνειρο της 4αδας.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραίσκος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Μπάμπης Γ., Κλωνής, Κράλης, Μαρινάκης, Παπαδάκης Π., Περαμτζής, Βοροκλινιώτης, Beshaj (56' Λουλάι), Γασπαρινάτος, Μπάμπης Σωτ.
Ηρακλής Προν.:(---), Καμπίτσης Δ., Μηλιαρέσης Γ. (49' Μαράτος), Σπαθής, Γκαζάρ, Στάβερης Ν., Δημητράτος, Ραπάι, Καμπίτσης Σπ., Πετράτος (59' Καχρίλας), Στάβερης Κ., Τότολος. 
Ακολουθεί σε λίγο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου