Κυριακή, Αυγούστου 26

Μεγάλο γλέντι στα Φωκάτα με την εντυπωσιακή παρουσία του Σέρβικου Συλλόγου Abrasevic sabac

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η καθιερωμένη γιορτή της σαρδέλας του δραστήριου Αθλητικού Ομίλου Φωκάτων, στον κατάμεστο από κόσμο, προαύλειο χώρο του Άι Γιάννη στα Φωκάτα της Λακήθρας.
Από νωρίς είχαν πιάσει... δουλειά, ο ακούραστος πρόεδρος Νίκος Φωκάς, καθώς και οι εθελοντές με τις νοικοκυρές για να μη λείψει τίποτε και όλοι οι καλεσμένοι τους να χαρούν την βραδιά και να διασκεδάσουν.
Έκπληξη φυσικά θα ήταν, αν δεν τα είχαν καταφέρει!! 
Με αποτέλεσμα οι χοροί και το κέφι στη συνέχεια να πιάσουν κόκκινο.
Ξεχωριστή ήταν η έκπληξη της συμμετοχής του Συλλόγου Abrasevic sabac, από τον αδελφοποιημένο Δήμο του Σάμπατς της Σερβίας αποτελούμενο από 37 χορευτές-τριες.
Πραγματικά ήταν όλοι τους καταπληκτικοί, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και άρωμα στην βραδιά και τα χορευτικά τους, μαζί με αυτά των Φωκάτων δικαίως καταχειροκροτήθηκαν.
Το μενού της βραδιάς περιελάμβανε ψητή σαρδέλα (Ε! να μην τιμηθεί η βραδιά;) σαλάτες, αναψυκτικά και κρασιά, τα οποία πρόσφεραν οι Γ. Δεστούνης (την σαρδέλα), Θεόφ. Μιχαλάτος-S/M Βασιλόπουλος (αναψυκτικά), Μ. Μπαζίγος (τα κρασιά) και Αντ. Χαραλαμπέλης - Φούρνος «Τρίτη γενιά» (τα ψωμιά).
Διακρίναμε μεταξύ άλλων τη βουλευτή του Νομού κ. Αφρ. Θεοπεφτάτου, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Π. Δρακουλόγκωνα, τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κεφαλονιάς κ. Θεοφ. Μιχαλάτο, τον Δ.Σ. κ. Διον. Αραβαντινό και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Λακήθρας κ. Γιαν. Κωνσταντάτο.
Παρόν, άλλωστε με δική του πρωτοβουλία ήρθε το Abrasevic στην Κεφαλονιά, και ο Πρόξενος της Σερβίας στην Κεφαλονιά κ. Βικτ. Ρουχωτάς.
Εμείς από την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο της Λακήθρας για τη φιλοξενία και να συγχαρούμε για ακόμη μια φορά τον δραστήριο και δυναμικό πρόεδρο του Νίκο Φωκά, ο οποίος μαζί με τον αθλητισμό κάνει πολύ σημαντική δουλειά και στον πολιτισμό.
Άλλωστε όλες οι εκδηλώσεις του είναι πάντα επιτυχημένες και θα πρέπει να βρει ακόμη μεγαλύτερο χώρο, μιας και το προαύλιο του Αι Γιάννη είναι πλέον μικρός!!
Και του χρόνου πρόεδρε, πάντα τέτοια!!
Θα ακολουθήσει μεγάλο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου