Παρασκευή, Αυγούστου 3

Ανακοίνωσε «φύλακα Άγγελο» για την εστία της η Εικοσιμία


Προχωρώντας, χωρίς να παρεκκλίνει σε καμία περίπτωση από τον αρχικό της σχεδιασμό, η Εικοσιμία πριν από λίγο έδωσε τα χέρια και έκλεισε μια σπουδαία μεταγραφή που την ενισχύει στον ιδιαίτερο χώρο της θέσης «1».
Ο Κούλης Μωραίτης, από τον Α.Ο. Σάμης είναι το νέο μεταγραφικό της απόκτημα και θα συμπληρώσει πλέον μια πολύ καλή και ποιοτική τριάδα τερματοφυλάκων για την υπεράσπιση της εστίας της ομάδας, μαζί με τους Άγγελο Σέσα και Σπύρο Κουστουμπάρδη.
Έτσι, η συγκεκριμένη μεταγραφή φτάνει αισίως την 6η προσθήκη στο φετινό ρόστερ, ενώ και η συνέχεια αναμένεται να φέρει τουλάχιστον μια τριάδα νέων ποδοσφαιριστών στους «κυανόλευκους» από τη Λειβαθώ!
Για τον Κούλη δεν χρειάζεται να γραφούν πολλά, αφού αυτή την στιγμή είναι από τους κορυφαίους «κίπερ» του τοπικού ποδοσφαίρου με θητεία εκτός της Σάμης και στο Γερμανικό ποδόσφαιρο, αλλά και ως βασικό στέλεχος των μικτών μας ομάδων.
Παρακάτω η ανακοίνωση της Εικοσιμίας:
Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, την 6η κατά σειρά για φέτος, καλύπτοντας κατά τον καλύτερο τρόπο την θέση «1» της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο Κυριάκος Μωραίτης, τερματοφύλακας από τον Α.Ο. Σάμης είναι πλέον και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.
Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους του τοπικού ποδοσφαίρου σε αυτή την θέση, όπου μαζί με τον Άγγελο Σέσα και το Σπύρο Κουστουμπάρδη θα είναι η 3αδα των τερματοφυλάκων μας.
Ο Μωραΐτης διαθέτει μεγάλη εμπειρία, αφού εκτός από το τοπικό ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στο Γερμανικό και είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει την προσπάθεια μας.
Επίσης υπήρξε βασικό στέλεχος όλων των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Καλώς ήρθες Κυριάκο στην ομάδα μας. Σου ευχόμαστε στο ταξίδι αυτό να έχεις τύχη και μαζί με την ικανότητα σου, να πραγματοποιήσεις ένα καλό πρωτάθλημα!
Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Α.Ο. Σάμης για την παραχώρηση του Κ. Μωραίτη, αλλά και για την πολύ καλή μας συνεργασία γενικότερα.
Από το γραφείο τύπου του Α.Ο. Εικοσιμίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου