Δευτέρα, Αυγούστου 6

Με αισιοδοξία και χαμόγελα η σημερινή "πρώτη" της Εικοσιμίας

Με πολλά όνειρα, χαμόγελα, αλλά και μεγάλη αισιοδοξία, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές η προετοιμασία της Εικοσιμίας, ενόψει της ιστορικής πρώτης συμμετοχής της στην Γ’ Εθνική κατηγορία περιόδου 2018-2019.
Η «πρώτη» της ομάδας από τη Λειβαθώ πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Κεραμειών παρουσία αρκετών φίλων της.
Τους ποδοσφαιριστές, νέους και παλιούς καλωσόρισαν οι προπονητές Δημ. Ζησιμάτος – Δημ. Αδαμόπουλος και εκ μέρους της διοίκησης ο τεχνικός διευθυντής Νικ. Κορσιάνος.
Παρόν στο γήπεδο σύσσωμο το Δ.Σ., άλλα και τα νέα μέλη της Επιτροπής που αναμένεται να βοηθήσουν τη φετινή προσπάθεια της ομάδας.
Αρχικά δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες και το πρόγραμμα της προετοιμασίας από τους προπονητές, με τους ανθρώπους της Εικοσιμίας να τονίζουν το πόσο σημαντικό είναι η παρουσία όλων σε αυτή την φάση.
Την ίδια ώρα έγινε η παράδοση αθλητικού υλικού στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια ο καθιερωμένος αγιασμός από τον Πατέρα Ανδρέα Σβορώνο.
Παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. κ. Θέμης Βαλσαμής και αρκετοί, όπως προαναφέραμε φίλοι της ομάδας.
Με την ολοκλήρωση του Αγιασμού, τους ποδοσφαιριστές ανέλαβαν ο προπονητής και ο βοηθός του για ένα μικρό χαλάρωμα.
Από αύριο αναμένεται να πέσει πολύ ιδρώτας, αφού οι σκληρές προπονήσεις θα πάρουν θέση με πρωινές και απογευματινές.
Από τη σημερινή «πρώτη» απουσίαζαν κάποιοι ποδοσφαιριστές δικαιολογημένα, αφού εργάζονται σε εποχικά επαγγέλματα.
Να ευχηθούμε στην εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου και Θιακού ποδοσφαίρου, υγεία και επιτυχίες στη δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια τους.
Αργότερα φωτορεπορτάζ από την πρώτη και τον αγιασμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου