Δευτέρα, Αυγούστου 13

Με νικητές τους «Απέναντοι» ολοκληρώθηκε το τουρνουά beach volley στα Λέπεδα


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα το 5o τουρνουά beach volley στα Λέπεδα.
Η παραλία είχε γεμίσει από κόσμο που χειροκροτούσε με θέρμη την πολύ όμορφη προσπάθεια των αθλητών στην άμμο και τις «μάχες» στο φιλέ!
Πρώτος ημιτελικός αυτός μεταξύ V span – Μαρτσελιώτες. Ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι και τους V span (Αντωνάτος – Μουρελάτος) να παίρνουν το εισιτήριο του τελικού με 2-1 σετ.
Συνέχεια με άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι που έσπασε κυριολεκτικά καρδιές, αυτό μεταξύ των Απέναντοι – Γέροντες με νικητές και φιναλίστ τους πρώτους (Κουστουμπαρδης - Βουκελάτος) και 2-1 σετ.
Έτσι V span – Απέναντοι έφτασαν λίγο αργότερα στο μεγάλο τελικό, που ήταν πραγματική διαφήμιση για το άθλημα και την διοργάνωση.
Τελικά, οι Αργοστολιώτες Κουστουμπάρδης - Βουκελάτος (Απέναντοι) επικράτησαν στο 3ο σετ (15-13) και με 2-1 σετ κατέκτησαν το έπαθλο του 1ου νικητή!
Σε ένα τουρνουά που αφήνει όλους ικανοποιημένους από το αποτέλεσμα μιας άρτιας διοργάνωσης και αφήνει παρακαταθήκη για το μέλλον.
Δήλωση διοργανωτών:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς (inside bar, senso cafe bar, Παλληξουριακό, Πρατήριο υγρών καυσίμων EΚO Αντωνάτος Ηλίας, Καφεπαντοπωλείο «Τα Λέπεδα», Ζαχαροπλαστείο Μαυροειδής, Ανατολή Καμιναράτα, ΝΕΟΛ και Ηχοθέαμα).
Ένα τεράστιο μπράβο και ευχαριστώ στον κ. Άκη Τσιμάρα που μας βοήθησε κατά την διάρκεια της διοργάνωσης αλλά και για το τρομερό έπαθλο για 4 ομάδες 8 προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της advance beach volley.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ακόμα βοήθησαν για να τελειώσει όμορφα αυτό το τουρνουά έτσι ώστε να έχουμε όσα χρειαζόμαστε την ώρα που τα χρειαζόμαστε (μπάλες νερά διαιτησίες κ.λ.π.).
Επίσης ένα μεγάλο συγνώμη στο αν ξεχνάμε κάτι.
Ελπίζουμε του χρόνου τα πράγματα να είναι ακόμα καλύτερα. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου