Σάββατο, Αυγούστου 25

Κύπελλο Ελλάδος:Με πίστη και στόχο την πρόκριση ο Παλληξουριακός φιλοξενεί την Κυριακή την Α.Ε. Ξηροβουνίου


Μετά την περυσινή αξιοπρεπέστατη παρουσία του, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πρώτης συμμετοχής στην ιστορία του, ο Παλληξουριακός σε μια νέα πρόκληση, αυτή την φορά για το κύπελλο Ελλάδος, φιλοξενεί την Α.Ε. Ξηροβουνίου Άρτας.
Ο αγώνας αυτός είναι για την πρώτη φάση του θεσμού, όπου συμμετέχουν οι περυσινοί κυπελλούχοι των Ενώσεων, και θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 και 30 το απόγευμα στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι.
Οι «ερυθρόλευκοι», αρκετά ανανεωμένοι σε σχέση με την περασμένη περίοδο, όμως πανέτοιμοι για την ιστορική και αυτή την φορά παρουσία τους στο θεσμό, θέλουν τη νίκη – πρόκριση που θα τους φέρει στην επόμενη φάση.
Παράλληλα η ομάδα του Ληξουριού θα εισπράξει και ένα σεβαστό ποσό από αυτή τη συμμετοχή της, που θα αυξάνεται κάθε φορά που κερδίζει τη παρουσία της στην επόμενη φάση.
Σίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι νοκ άουτ και θα χρειαστεί υπομονή, δύναμη και πάθος προκειμένου κάποια από τις δυο ομάδες να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια.
Η ομάδα από την Άρτα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αρκετά δυνατή και πολύ ενισχυμένη φέτος. 
Πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, δείχνοντας μια σοβαρή και πολύ αξιόλογη ομάδα.
Προβλήματα ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους δεν υπάρχουν και ο Σπ. Παπαδάτος θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου η ομάδα του να κάνει το παραπάνω βήμα στη διοργάνωση.
Σε αυτή την προσπάθεια φυσικά θέλει συμπαραστάτες και τους οπαδούς της, που αναμένεται να γεμίσουν τις κερκίδες του Αγίου Αντωνίου.
Ούτε και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Τάσος Νταλάκας αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στην αποστολή της ομάδας του, που θα την παρατάξει με μοναδικό στόχο την πρόκριση.
Διαιτητής ο κ. Λάμπ. Τσαγκαράκης με βοηθούς τους κ.κ. Μ. Ανδριανό και Δ. Σωτηρόπουλο από την Αχαία.
Να ευχηθούμε στην ομάδα μας καλή επιτυχία και πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου