Δευτέρα, Αυγούστου 13

Με την Α.Ε. Ξηροβουνίου στον Άγιο Αντώνη ο Παλληξουριακός για το κύπελλο Ελλάδος


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στα γραφεία της Ε.Π.Ο., η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας με τη νέα του μορφή.
Παρόντες από πλευράς διοργανώτριας:οι κ.κ. Σταύρος Ψαρόπουλος, πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων,  Παναγιώτης Δημητρίου, αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων, Δαμιανός Γαβριηλίδης, υπεύθυνος της υποεπιτροπής Κυπέλλου και Νικόλαος Αυλωνίτης, μέλος της Επιτροπής.
Στην διαδικασία συμμετείχε και ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Παλληξουριακός, που τοποθετήθηκε στην 2η ζώνη και εκπροσωπεί το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο, σε μια νέα ιστορική συμμετοχή του, μετά από αυτή του περυσινού πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην έδρα της, την κυπελλούχο της Ε.Π.Σ. Άρτας, Α.Ε. Ξηροβουνίου, η οποία ανήκει στην Α' κατηγορία της παραπάνω Ένωσης και στο περυσινό πρωτάθλημα τερμάτισε στη 2η θέση της τελικής κατάταξης, πίσω από τον Α.Ο. Φλοριάδας. 
Φέτος, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι αρκετά ενισχυμένη και τον Τάσο Νταλάκα να συνεχίζει και αυτή την περίοδο στον πάγκο της.
1η Φάση
Στην 1η φάση λαμβάνουν μέρος οι σαράντα μία (41) Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ.. Μια εξ αυτών ευνοήθηκε από την κλήρωση και πέρασε χωρίς αγώνα στη β’ φάση (Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων).
2η Φάση
Η ομάδα αυτή, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων σε αυτή τη φάση θα περάσει στην επόμενη και συγκεκριμένα στην 2η μαζί με τις 26 παραπάνω νικήτριες.
Οι αγώνες της 1ης φάσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Αυγούστου και θα είναι νοκ άουτ.
Η ζώνη του Παλληξουριακού (2η)
α/α
1η αγωνιστική 26-8-2019
1.
Α.Ο. Οικονόμος Τσαριτσάνης – Α.Ε. Μεσολογγίου
2.
Π.Σ. Μακεδονικός Φούφας – Γ.Σ. Νίκη Βόλου
3.
Α..Ο.Ν. Τυλικράτης 2014 – Α.Ο. Σελλάνων
4.
Α.Σ. Αστέρας Ιτέας – Α.Σ. Θεσπρωτός
5.
Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ε. Ξηροβουνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου