Τρίτη, Αυγούστου 28

Α.Σ. Κεφαλονιά: "Νέα εποχή, ίδιο όραμα!"

ΑΣΚ: "Νέα εποχή, ίδιο όραμα!" (ηχητικό)

Ήταν μία συνέντευξη Τύπου που αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον, διότι ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς θα εξωτερίκευε τις σκέψεις του, μετά την αποχώρηση του κορυφαίου παράγοντά του τα τελευταία 20 χρόνια Θανάση Μουίκη και της ανάληψης της προεδρίας από τον Αλέξανδρο Μεσσάρη.
Οι δύο τους, στο Ξενοδοχείο “Mouikis” στο Αργοστόλι, αναφέρθηκαν στην νέα πορεία που χαράζει ο σύλλογος της Κεφαλονιάς, απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ ο Θανάση Μουϊκης εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας. 
Μουϊκης: «Δεν είμαι δυσαρεστημένος, μόνο κουρασμένος» Αρχικά ο Θανάσης Μουίκης, πήρε τον λόγο κατόπιν προτροπής του Αλέξανδρου Μεσσάρη και είπε πως: «Το μπάσκετ το αγάπησα από την εποχή που πήγαινα στο Λύκειο. Πήρα χαρές από το μπάσκετ και αυτές τις χαρές ήθελα να μεταλαμπαδεύσω και στα νέα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια» ήταν τα λόγια του, ενώ εξέφρασε και τα συγχαρητήριά του στα παιδιά του ΑΣΚ που πέτυχαν στις Πανελλήνιες. «Πάντα μου άρεσε ο πρωταθλητισμός και το υψηλό επίπεδο, όμως ήθελα πλέον να κάνω κάτι άλλο και σε άλλο επίπεδο τον ελεύθερό μου χρόνο. Δεν είμαι δυσαρεστημένος, απλά κουρασμένος… Ήταν ομάδα ενός ανθρώπου και αυτό δεν με ευχαριστούσε. Ήθελα κοντά μου ανθρώπους έξω από τον χώρο του μπάσκετ» ήταν τα λόγια του Θανάση Μουίκη.
Μεσσάρης: Συνεχίζουμε το όραμα του Θανάση για τα για τα μικρά παιδιά και οι κακόβουλες κριτικές του… καναπέ Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος του ΑΣΚ τόνισε: «Στην μετά Θανάση Μουίκη εποχή, ο ΑΣΚ θα προσπαθήσει να δουλέψει πάνω στο όραμα του Θανάση Μουίκη!» ήταν τα λόγια του και εν συνεχεία εστίασε στην σημαντικότητα που συνεχίζει να δίνει ο ΑΣΚ στα μικρά παιδιά: «Χωρίς τα παιδιά η ύπαρξή μας δεν θα ήταν αναγκαία. Το κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» δεν θα είχε λόγο ύπαρξης. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, να ιδρώνουν, να μαθαίνουν… θα πρέπει να βρίσκονται εκεί και να ακούν στα αυτάκια τους την μπάλα του μπάσκετ, από το να ακούν κάτι άλλο .... 
Και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε στο γήπεδο και να ακούμε τους γονείς και τα παιδιά!
Θέλω ως διοίκηση να είμαστε όλοι μαζί και μαζί να δουλεύουμε για το καλό των παιδιών.
Προχωράμε ενωμένοι. Και δεχόμαστε τις κριτικές, αλλά θέλουμε καλόπιστες κριτικές. Ο Θανάσης είχε ελάχιστες κακόβουλες κριτικές και όλες από τον… καναπέ».
Στην ερώτηση «Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με τα διοικητικά του ΑΣΚ και να βγείτε μπροστά και ποιος είναι ο στόχος σας αυτή την πρώτη σεζόν στην προεδρία του συλλόγου;» ο κ. Μεσσάρης απάντησε πως τον ώθησε η αγάπη του προς τον μπάσκετ και τον ίδιο τον ΑΣΚ. Τονίζοντας παράλληλα πως: «Μου αρέσουν τα δύσκολα και γι αυτό μπήκα στα δύσκολα. Αν ήταν εύκολα τα πράγματα δεν θα μου έκανε αίσθηση να μπω» όσον αφορά τους στόχους τόνισε πως φέτος το ανδρικό «θα κάνει την προσπάθειά του στην Β΄ ΕΣΚΑ-Η, οι έφηβοι και οι παίδες θα το χαρούν στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, οι κορασίδες θα κατεβάσουν αγωνιστικό τμήμα, ενώ θα υπάρχουν τα τμήματα μίνι – προμίνι και οι παμπαίδες».
Ο κ. Μεσσάρης ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία και στις άλλες ομάδες της Κεφαλονιάς (ΝΕΟΛ και Κεφαλληνιακό) στην προσπάθειά τους στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.
Το «ευχαριστώ» του Θανάση Μουίκη!
O τέως Γενικός Διευθυντής του ΑΣΚ Θανάσης Μουίκης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αισθάνθηκε την ανάγκη να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην γυναίκα μου και την οικογένειά μου για την υπομονή τους μαζί μου όλα αυτά τα χρόνια, στον Στέφανο Βεργωτή και την οικογένειά του που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και το κεφαλονίτικο μπάσκετ, σε όλους τους χορηγούς που στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια αυτή την προσπάθεια, αλλά και σε όλα τα Μ.Μ.Ε. της Κεφαλονιάς».
Πηγή:http://www.inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου