Τρίτη, Αυγούστου 28

Γ΄ Εθνική: Οι πιέσεις έφεραν αλαλούμ! Πιθανόν σε άλλον όμιλο Ηλεία και Αχαΐα!


Μαγειρέματα, και αλλαγές συσχετισμών με όχι και τόσο καθαρά γεωγραφικά κριτήρια ενδεχομένως  να φέρει η απόφαση της εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ΄ εθνικής κατηγορίας για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν 2018-2019 στις 6 Σεπτεμβρίου.
Το παρασκήνιο που άρχισε την περασμένη Τρίτη έφερε αντιδράσεις, διαβουλεύσεις αλλά και διάφορα "μαγειρέματα" αφού όπως και να το κάνουμε έπρεπε να εξυπηρετηθούν κάποιες ομάδες. Αρχικά ήρθε η αντίδραση της Καλαμάτας και του Πάμισου που σε πρώτη φάση αυτές τις ομάδες τις είχαν εντάξει στο όμιλο των Αθηνών.
Αργότερα όταν το πήραν χαμπάρι ήρθε και η αντίδραση 4 Ενώσεων (Ζακύνθου, Μεσσηνίας, Αρκαδίας και Ηλείας) που ζητούσαν να καταρτιστούν οι όμιλοι με καθαρά γεωγραφικά κριτήρια και να αφήσει η εκτελεστική Επιτροπή τις όποιες σκοπιμότητες.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του ioniansports  οι ομάδες της Πελοποννήσου δεν θα είναι σε έναν όμιλο και θα χωριστούν, αλλά με διαφορετικό τρόπο αυτή την φορά!
Σίγουρα είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία αυτή που ενδεχομένως να εφαρμόσει η Εκτελεστική Επιτροπή να στείλει σε άλλον όμιλο την Ε.Π.Σ. Ηλείας και Αχαΐας και σε άλλον την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Ζακύνθου!!! Δηλαδή τα πάνω κάτω! Δεν εξηγείται διαφορετικά όλο αυτό το αλαλούμ. Βέβαια υπάρχει και η άλλη η άποψη που λέει ότι δεν χωρούσαν σε έναν όμιλο όλες οι ομάδες της Πελοποννήσου και των Ιονίων… και για αυτό έπρεπε να γίνει ανακατανομή όπως έγινε και πέρυσι που Αργολίδα και Κορινθία ήταν σε διαφορετικό όμιλο!
Οι δύο αυτές Ενώσεις αρνούνται να ξαναπαίξουν οι ομάδες τους  σε αυτό τον όμιλο και να κάνουν ταξίδια στα Δωδεκάνησα! Για αυτό τον λόγο η Εκτελεστική Επιτροπή μετατόπισε Αχαΐα και Ηλεία σε άλλον όμιλο αυτών με τις ομάδες των Δωδεκανήσων! Αυτό έφερε την αντίδραση των δυο  Ενώσεων!
Σύμφωνα με πληροφορίες  το σχέδιο έχει ως εξής: Αργολίδα, Μεσσηνία, Ζάκυνθος, Κεφαλληνία, Βοιωτία, Αρκαδία και Κόρινθος κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκονται σε έναν όμιλο! Ενώ Ηλεία, Αχαία, Εύβοια, Δυτική Αττική, Ανατολική  Αττική και Δωδεκάνησα σε άλλον όμιλο!
Η υπόθεση αυτή αναβλήθηκε και η παράταση στην αγωνία για τον καταρτισμό τους θα συνεχίσει μέχρι την επόμενη συνεδρίαση. Κατά πληροφορίες τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. στο προσυμβούλιο που έγινε νωρίτερα δεν κατέληξαν σε συμφωνία, ενώ υπήρξαν και πολλές διαφωνίες. Οι εξελίξεις θα τρέξουν πιθανότατα από εβδομάδα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η νέα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την κατάρτιση των ομίλων θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου.
Αν ισχύσουν όλα τα παραπάνω η ομάδα του Α.Ο. Κατασταρίου (Ζάκυνθος)  θα έχει τους εξής αντιπάλους:  Aστέρα Βλαχιώτη, Πελλάνα Κοστορείου (Λακωνίας) Καλαμάτα, Πάμισος (Μεσσηνίας), Α.Ο. Εικοσιμία (Κεφαλονιά), Ένωση Λέρνας, Παναργειακός, Ένωση Ερμιονίδας (Αργολίδας), Π.Α.Σ. Κόρινθος (Κορινθία) Α.Ο. Υπάτου (Βοιωτίας) Παναρκαδικός (Αρκαδίας).
Πηγή:http://ioniansports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου