Δευτέρα, Αυγούστου 27

Κύπελλο Ελλάδος:Δύσκολη κλήρωση για τον Παλληξουριακό που θα ταξιδέψει Κρήτη


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 27/8 στις 3 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πάρκο Γουδή, η κλήρωση της β΄ φάσης του ενοποιημένου Κυπέλλου Ελλάδος.
Στην κληρωτίδα της Α ζώνης, υπήρχε και ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Παλληξουριακός, μετά από τη χθεσινή νίκη – πρόκριση επί της Α.Ε. Ξηροβουνίου Άρτας με σκορ 1-0 στον Άγιο Αντώνη Ληξουρίου.
Εξ΄ αρχής, σε αυτή τη φάση όλοι γνώριζαν τη δυσκολία οποιασδήποτε κατάληξης της κλήρωσης, μιας και οι ομάδες πλέον είναι πολύ δυνατές και σχεδόν στο σύνολο τους αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Έτσι με το άκουσμα του αντιπάλου, που θα είναι ο Α.Ο. Επισκοπής από το Ρέθυμνο Κρήτης, δεν έφερε ούτε ζέστη ούτε κρύο, εκτός της ταλαιπωρίας μιας διπλής και πολύ μακρινής μετακίνησης.
Το σίγουρο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» του Σπ. Παπαδάτου, θα προσπαθήσουν απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο να χαρούν τη νέα τους συμμετοχή, να πάρουν εμπειρίες και να παλέψουν για το καλύτερο.
Τα παιχνίδια αυτής της φάσης θα διεξαχθούν στις 5 του Σεπτέμβρη και ο συγκεκριμένος αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής "Θ. Βαρδινογιάννης".
Ο Α.Ο. Επισκοπής στο παιχνίδι της Χαλκίδας
Προπονητής είναι ο Γ. Λιρώνης και στην 1η φάση απέκλεισε στη Χαλκίδα την τοπική ομάδα με σκορ 1-0 και σκόρερ τον Σαββίδη.
Η ενδεκάδα που παρέταξε στην Χαλικίδα ήταν η παρακάτω:
Α.Ο. Επισκοπής: (Γ. Λυρώνης):Κελαιδής, Νάκας, Φοβάκης (46΄Πήλιος), Σέχου, Μποτωνάκης, Σαββίδης, Σουμπασάκης, Χαλκιαδάκης, Τσικουδάκης (81΄Λουμπάκης), Μπανγκούρα (46΄Σωπασής), Τζόρνταν.
Ας δούμε αναλυτικά τα ζευγάρια στις δυο ζώνες, αλλά και τις τυχερές ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα στου «16».
Για την Α’ ζώνη τα ζευγάρια είναι τα εξής:
Αναγέννηση Πλαγιάς - Θεσπρωτός
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων - Γιαννιτσά
Ερμής Αμυνταίου - Οικονόμος Τσαριτσάνης
Περνούν στην Γ' φάση χωρίς αγώνα οι:
Απόλλωνας Παραλιμνίου, Άρης Αβάτου, Νίκη Βόλου, Τηλυκράτης Λευκάδας.
Για την Β' ζώνη τα ζευγάρια είναι τα εξής:
Aντίμαχος - Νικητής Διαγόρας Βραχνεϊκων - Αιολικός
Επισκοπή - Παλληξουριακός
Στην Γ' φάση προκρίθηκαν άνευ αγώνα:
Ο.Φ. Ιεράπετρας, Ερμιονίδα, Κορινθος 2006, Θύελλα Καμαρίου, Νικητής Αγώνα Κιθαίρων Καπαρελίου - Πανσαμιακού, Εθνικός Πειραιά.
Οι πέντε νικήτριες ομάδες μαζί με τις έντεκα ομάδες που πέρασαν χωρίς αγώνα συνολικά 16, θα αντιμετωπίσουν 16 συλλόγους της Football League στους 32 της διοργάνωσης, με πλεονέκτημα έδρας. 
Η φώτο του Α.Ο. Επισκοπής είναι από το www.egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου