Παρασκευή, Αυγούστου 17

Νέα δυνατή μεταγραφική επιτυχία για το Πρόννους


Με ακόμη μία πολύ δυνατή μεταγραφή συνέχισαν την ενίσχυση τους, εν όψη της νέας σεζόν οι Πρόννοι. 
Αυτή την φορά εντάσσοντας στο δυναμικό τους, τον επί 23 συνεχόμενων ετών αρχηγό του Α.Ο. Εικοσιμίας και έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους της Κεφαλονιάς.
Πρόκειται για τον Σπύρο Αποστολάτο, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί σημαία της Εικοσιμίας, τόσο για την αγωνιστική του αξία, όσο και για το ήθος του.
Ο Αποστολάτος, λόγω της ανόδου της ομάδας της Λειβαθούς στην Γ’ Εθνική και σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ομάδα.
Επιλογή του για να συνεχίσει την καριέρα του, η ομάδα των Πρόννων, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις κατά το περσινό πρωτάθλημα.
Μάλιστα, όπως τονίζει στις δηλώσεις του ο ίδιος ποδοσφαιριστής, υπάρχει κάτι που τον συνδέει στενά με την περιοχή των Πρόννων.
Σίγουρα, με την προσθήκη του Σπύρου Αποστολάτου οι Πρόννοι δυναμώνουν ακόμη περισσότερο στο χώρο του κέντρου. Χώρος που αποτέλεσε τη μεγάλη τους δύναμη κατά την περσινή σεζόν, στοχεύοντας σε μια δυνατή πορεία και τη φετινή, αλλά παράλληλα προσθέτει και μεγάλη εμπειρία.
Μετά την ένταξη στην νέα του ομάδα, ο Σπύρος Αποστολάτος δήλωσε στο Spotsthea:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν την ομάδα της καρδιάς μου, την Εικοσιμία, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου, που αγωνιστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί και να τους ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια στη Γ’ Εθνική.

Πέρασα μία ολόκληρη ζωή σε αυτή την ομάδα, όμως φέτος, λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορέσω να συνεχίσω.
Επέλεξα να συνεχίσω στην ομάδα των Πρόννων, μια ομάδα που κέρδισε την εκτίμηση όλων, με την περσινή καταπληκτική της πορεία, αλλά κυρίως με την ποιότητα και χαρακτήρα των ανθρώπων που βρίσκονται στην ομάδα.
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω, πως από την περιοχή των Πρόννων και συγκεκριμένα από την Σκάλα κατάγεται η μητέρα μου, οπότε όταν με προσέγγισαν οι διοικούντες την ομάδα για να ενταχθώ σε αυτήν, θεώρησα πως αποτελεί την καλύτερη επιλογή για μένα.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν, με υγεία για όλα τα παιδιά και κυρίως χωρίς τραυματισμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου