Πέμπτη, Αυγούστου 9

Ανανεωμένος και με πολλά όνειρα ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παλληξουριακός


Με τις υποχρεώσεις του φέτος, να τρέχουν από πολύ νωρίς, μιας και θα συμμετάσχει στο κύπελλο Ελλάδος (με τη νέα του μορφή), ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Παλληξουριακός.
Με τον Σπύρο Παπαδάτο να συνεχίζει στον πάγκο του, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, αλλά και την προώθηση αρκετών νέων ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες του μπαίνει όπως προαναφέραμε, πρώτος από όλες τις τοπικές ομάδες στα «βάσανα».
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προηγούμενη Κυριακή με συγκέντρωση στον Άγιο Αντώνη. Την επόμενη πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός, από τον πατέρα Νικόλαο Σωτήρα και πλέον οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά και καθημερινά.
Βέβαια όπως συμβαίνει σε όλες τις τοπικές ομάδες, αυτή την περίοδο, έτσι και στη Ληξουριώτικη ομάδα, λόγω επαγγελματικών υποιχρεώσεων,  απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Μπράτι Μελ., Αντωνάτος Ηλ., Αντωνάτος Κ., Καράι Αρμ. και Αραβαντινού Κ..
Το σύνολο είναι αρκετά νεανικό και τα νέα παιδιά παίρνουν μέρος σε τέτοια προετοιμασία για πρώτη φορά, με τη διάθεση τους όμως να είναι μεγάλη. Βέβαια, σημαντικός είναι ο λόγος ότι έχουν δίπλα τους έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές – συμπαίκτες τους που θα τους στηρίζουν.
Η σεζόν ξεκινάει νωρίς και με πολλές υποχρεώσεις υψηλής δυσκολίας. Η χρονιά θα είναι μεγάλη, ο στόχος δυσκολότερος από ποτέ, αφού ο Σπ. Παπαδάτος θα πρέπει να προετοιμάσει και να εντάξει ένα γκρουπ πολύ νεαρών ποδοσφαιριστών σε ένα σύνολο που διατηρεί υψηλή ανταγωνιστικότητα και που -όπως πάντα- φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει.
Υπάρχει περιθώριο να γίνουν στην ομάδα μια - δυο προσθήκες ακόμη, αλλά πολύ στοχευμένα - όχι απλά για να γίνουν.
Επίσης, έχουν προγραμματιστεί κάποια φιλικά εντός νησιού πριν τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος και εκτός νησιού μέσα στο Σεπτέμβρη.
Καλή σεζόν λοιπόν στους «ερυθρόλευκους» σε μια ιδιαίτερη για αυτούς χρονιά, όπως εξηγήσαμε παραπάνω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου